Λάθος posts ...

LGIR/HER και Αγροτικές Κινητοποιήσεις

seven4seven":147zk7uu said:
Μονο στην Ελλαδα.... ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ αλλου τετοιο καραγκιοζιλικι...
Γιατί "Πουθενά αλλού" στον κόσμο υπάρχουν τόσο άχρηστοι πολιτικοί? Που πριν γίνουν πρωθυπουργοί "καβαλάνε" τα τρακτέρ και κατηγορούν το κακό ΠΑΣΟΚ που δε βρίσκει επιδοτήσεις? Και όταν γίνονται! Οι τιμές των προϊόντων για τους αγρότες πέφτουν στο ναδίρ πχ. άκουγα από 36λεπτά πέρισυ το καλαμπόκι, φέτος 6 κλπ κλπ, κινδυνεύει η χώρα για 2η φορά μέσα σε 5 χρόνια να τεθεί σε επιτήρηση, δανειζόμαστε πανάκριβα κλπ κλπ
Ενώ οι υπουργοί τους έχουν έτοιμες τις οφ-σορ και με μια απλή συγνώμη για το "νόμιμο και το ηθικό", συγχωρούνται και ΔΕΝ τιμωρούνται! Καλά κάνουν οι αγρότες! Τους έχουν φάει οι μεσάζοντες!
Καταλαβαίνω την ταλαιπωρία στο Ηράκλειο. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πώς μπορούν πολλοί από εμάς να σχολιάζουμε πικρόχολα για τον αγώνα των πιο "ξεχασμένων", ξεχνώντας ότι στην Ελλάδα του 2009 η αγροτική σύνταξη είναι στα 260€ (το γνωρίζω γιατί την παίρνει η γιαγιά μου). Ζήσε εσύ aas με 260€ το μήνα και μετά να σε δώ αν θα σπάς τράπεζες ή θα κλείνεις αεροδρόμια...Βέβαια στην Ελλάδα της αναισθησίας ισχύει και το "Ξένου πόνοι, χάχανα"
Σορρυ για το οφ-τόπικ...

LGIR/HER Heraklion Nikos Kazantzakis

Φίλε flightnumber, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω μαζί σου σε πολλά.
Το βασικότερο:
Διαφωνώ κάθετα με την άποψή σου ότι τους δικαιολογείς για την κατάληψη και το κλείσιμο του αεροδρομίου του Ηρακλείου. Είναι αδιανόητο, ακόμα και σε υπανάπτυκτες χώρες, ο οποιοσδήποτε να καταλαμβάνει ένα αεροδρόμιο για να πιέσει για την εκπλήρωση των αιτημάτων του. Δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για ασφάλεια πτήσεων και για ασφάλεια αερολιμένων και κάποιοι να κόβουν βόλτες με τα τρακτέρ στο διάδρομο προσαπογείωσης.
Δεν είναι δυνατόν να μη με αφήνεις να περάσω ένα μπουκαλάκι με νερό στο αεροσκάφος ή να με υποχρεώνεις να δοκιμάσω το γάλα του μωρού μου για να σου αποδείξω ότι όντως είναι γάλα και από την άλλη να περνάνε μέσα στην πίστα τρακτέρ. Τρακτέρ, τα περισσότερα από τα οποία, έχουν (λόγω της φύσης της χρήσης για την οποία προορίζονται) διαρροές λαδιών από τη μηχανή τους και στα λάστιχά τους έχουν σφηνώσει λάσπες και μεγάλα χαλίκια (αν όχι πέτρες) από τα χωράφια. 'Ολα αυτά μένουν στην άσφαλτο. Φαντάσου λοιπόν πόσο επικίνδυνο είναι να μείνει κάποιο τέτοιο "ξένο σώμα" στο διάδρομο προσαπογείωσης. Να σου θυμίσω το ατύχημα του concorde και τα αίτια πρόκλησής του? Το ξέρω ότι είναι υπερβολικός ο παραλληλισμός, αλλά μιλάμε για ασφάλεια πτήσεων.
Θεωρώ, λοιπόν, απαράδεκτο να καταλαμβάνουν κάποιοι ένα αεροδρόμιο και θεωρώ ανήκουστο να σουλατσάρουν με τα τρακτέρ σε ένα διάδρομο ο οποίος είναι σχεδιασμένος για συγκεκριμένη χρήση.
Είναι βέβαια πολύ λογικό να γίνονται αυτά όταν σε ανάλογες περιπτώσεις (βλέπε: κατάληψη LGAV από υπαλλήλους των ΟΑ και άναμμα καπνογόνων δίπλα σε αεροσκάφη) δεν παρενέβη κανένας εισαγγελέας και δεν τιμωρήθηκε κανένας καταληψίας.

Αυτή είναι η βασικότερη εντός θέματος διαφωνία μου. Για τις εκτός θέματος θα σου στείλω πμ.

Φυσικά οφείλω να συμφωνήσω στα περί εμπαιγμού των αγροτών από τη νυν κυβέρνηση καθώς και την εκμετάλευση του αγώνα τους την εποχή που ήταν αξιωματική αντιπολίτευση.
Όπως επίσης, οφείλω να συμφωνήσω μαζί σου στο θέμα της αγροτικής σύνταξης, αλλά είπαμε... αυτά σε πμ.

Re: LGIR/HER Heraklion Nikos Kazantzakis

Επειδή "μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά" και "να παρέμβει άμεσα ο εισαγγελέας"....

http://news.bbc.co.uk/2/hi/asia-pacific/7762806.stm

http://www.climateimc.org/el/announ...shut-down-nottingham-east-midlands-airport-uk

http://www.timesonline.co.uk/tol/news/uk/article3430484.ece

Δίδαγμα: Ναι, είναι επικίνδυνο. Αλλά έχει γίνει και αλλού. Και θα ξαναγίνει. Το γιατί θα ξαναγίνει είναι θέμα μιας άλλης συζήτησης.

Re: Νέος ΥΜΕ & η πώληση των ΟΑ.

Άντε να γίνει το καλό(ETIHAD, PCP, Ρέστης) να γίνει επιτέλους ένας ανταγωνιστικός και αξιόπιστος εταιρικός οργανισμός.
Αν πραγματοποιηθεί η απόκτηση των Α320 και όπως είπε και ο docORL νέα δικινητήρια μεγάλων αποστάσεων θα είμαστε όλοι στον έβδομο ουρανό!!!
:party: :party: :party:

Προσωπικά το Α330-200 για βόρειο Αμερική και Άπω Ανατολή (προτρέχω αλλά πρέπει να απλώσει φτερά και για εκεί) και Α330-300 για κοντινότερους προορισμούς μεγάλης ζήτησης π.χ. LHR, CDG και DXB και θα είμαστε σούπεεεερ!!!
:party: :party: :party:
Ε και λίγο αργότερα το Α350 θα μας έρθει γάντι!!!
:laola:

Re: Νέος ΥΜΕ & η πώληση των ΟΑ.

LAX":1xhba9bg said:
Ο Ρέστης και η PCP κατ' επέκταση ψάχνει για συμβούλους.
Προτείνω να στείλετε βιογραφικά!!! :D :D :D :D
:great:
Πληρώνει καλά? 'Έχω πολλές ιδέες και ψάχνω κάποιον με μεγάλο πορτοφόλι για να τις πραγματοποίηση!!! :D :D :D

Re: Γενικές (αεροπορικές) απορίες !!!

GR321":3nqhrulw said:
Καλησπερα,
Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποια σελιδα που να μπορω να δω δρομολογια των περασμενων μηνων μαζι με τα νηολογια των αεροσκαφων διοτι δεν εχασα το χαρτακι που τα εγραφα :wall:
Ευχαριστω.

Χωρις το δεν στην προηγουμενη προταση :D

Re: Τι έχει συμβεί με το ΑΤR της ΟΑ στη Ρόδο?

nimrod":rfacvuah said:
χμμμ!
Αρκετα περιεργο να μην ξερει κανεις απο εδω μεσα τι εχει συμβει..............????????????

Μηπως αν ηταν "αλλη" εταιρια θα γνωριζαν πολλοι και με λεπτομερειες??? και θα ειχαμε κιολας καμια 10ρια σελιδες με αποψεις??????

Λεω εγω τωρα απλα ρωταω.......?????

Φιλικα

nimrod

"ΦΙΛΙΚΑ" ε? Φαντασου να μην ηταν φιλικα, τι θα εγραφες! Αφου λοιπον τα ξερεις ολα, γιατι δεν μας λες και εμας που δεν ξερουμε , τι εγινε (αν εγινε) κατι στην Ροδο? :D
Ετσι να μαθουμε και εμεις.... :great:
Τωρα, αν αυτο σχετιζεται με τον captain "trrrrrrr"(τζαμπολινο σε φαση προσγειωσης με stick shaker), η το afloor του 320 στο Ηρακλειο, δεν ξερω.

Re: Τι έχει συμβεί με το ΑΤR της ΟΑ στη Ρόδο?

mimithem":3vi7ab62 said:
Που είναι αυτή η webcam να δούμε κι εμείς???
σιγα μην σου πει...παραμυθογλου ειναι η καμερα!

Re: Υπόστεγο Aegean Airlines

xρηστος.κ said:
το υποστεγο ειναι στο νοτιο κομματι του αεροδρομιου στο cargo.απο οτι εμαθα ειναι ηδη ετοιμο μπηκαν και τα λογοτυπα της A3 δεξια και αριστερα.οταν ξαναπερασεις απο τον βενιζελο ριξε μια καλυτερη ματια προς το cargo....μην περιμενεισ να δεισ κανενα τεραστιο πραμα δυο αεροσκαφοι χωραει.[/quote

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου..θα το εχω στο νου να το δω!!!

Re: LGIR/HER Heraklion Nikos Kazantzakis

LGIR09":1zbbge0u said:
aas59":1zbbge0u said:
Καλάσνικοφ και πολλά άλλα "κομπιουτεράκια" στην πίστα του 2ου σημαντικότερου αερολιμένα της χώρας. Τα πολλά λόγια είναι περιττά.

Κάνεις λάθος φιλαράκι..ο 2ος σημαντικότερος αερολιμένας της ελλάδας είναι το SKG.. :banana: --> off topic <--