Λάθος posts ...

Re: Συρρίκνωση δρομολογίων της ΟΑ

jerry":37nb4yyg said:
Αν κάνατε τον κόπο να διαβάζατε καλύτερα όσα γράφονται εδώ (μπηχτή)

Μη λές τέτοια, εγώ την "άκουσα" όταν τόλμησα να σχολιάσω ότι κάποιοι τα θέλουν όλα έτοιμα...

Re: Συρρίκνωση δρομολογίων της ΟΑ

aakunz":2d9n11lf said:
jerry":2d9n11lf said:
Αν κάνατε τον κόπο να διαβάζατε καλύτερα όσα γράφονται εδώ (μπηχτή)

Μη λές τέτοια, εγώ την "άκουσα" όταν τόλμησα να σχολιάσω ότι κάποιοι τα θέλουν όλα έτοιμα...

Τι το συνεχίζεις;Σου απάντησα ότι μου έβγαζε μήνυμα ότι η σελίδα δεν υπάρχει με κωδικό 404 NOT FOUND στο θέμα με την Air Baltic.Εσύ δεν έχεις ποτέ ρωτήσει για κάτι που έχει απαντηθεί;Τα παρακολουθείς όλα τα θέματα λέξη-λέξη;Και που την "άκουσες";Σε έβρισα μήπως;

Re: Elite Airlines

ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΘΗΝΑΙΟΥ:
Δεν εχω καμια διαθεση να επιτεθω σε κανεναν. Οσο τυχαιος ειμαι εγω αλλο τοσο εισαι κι εσυ. Ολοι βρισκομαστε εδω για να βρουμε μια ακρη. Δημοσιευοντας ομως ανακριβειες δε βοηθαμε την κατασταση. Εχω μιλησει με στελεχη της Elite και τα πραγματα δεν ειναι οπως τοσο προθυμα τα παρουσιαζεις. Υπαρχουν καποιοι συνταξιουχοι της ΟΑ μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου που δεν πηραν τους παχυλους μισθους τους τους 2 τελευταιους μηνες λογω καποιων οικονομικων εκκρεμοτητων της εταιρειας. Τα υπολοιπα στελεχη και ολοι οι υπαλληλοι μηδενος εξαιρουμενου πληρωνονται κανονικα. Οι εκπαιδευσεις συνεχιζονται κανονικα. Και ολα αυτα σε μια εταιρεια που ακομα βρισκεται στη διαδικασια αποκτησης AOC.

Η ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?????

ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΜΟΝΟ 7 ΦΟΡΕΣ ΕΔΩΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΙΤ????

ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ????ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΣ?????

Tina":1qbmsy3k said:
Η εκπαιδευση εχει ηδη ξεκινησει..το πρωτο γκρουπ εχει ηδη τελειωσει κ τωρα το δευτερο ειναι στα τελειωματα...προσεχως κ τριτο...

ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ??????

ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ!!!!

docORL":2yw9evfx said:
Για ρωτιστε πρωτα, απο ποτε εχουν ν α πληρωθουν τα ανωτερα στελεχη, οπως ο ΔΠΕ, ο γενικος αρχιχειριστης, και μετα τα λεμε! :mrgreen:
Ειπαμε, ο σοφος ελληνικος λαος, κατι λεει για π%$#ες, και βαφη αυγων! :with:

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ Π%$#^ΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΓΑ.....ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Re: Απορία από τις on-line flight info της ΟΑ

skyhigh":18a4h1vc said:
Η σημερινή πτήση επιστροφής Βουκουρέστι -Αθήνα ακυρώθηκε.Ξέρουμε γιατί? Όταν ακυρώνονται πτήσεις από το εξωτερικό για Αθήνα πώς επιστρέφουν τα πληρώματα?Με την αντίστοιχη επόμενη?

oxi aparetita... mporoun na epistrecoun ptisi allwn aerogrammon os epivates (kai proti 8esi apo oso 3ero) me lefta tis OA bebeia.... :p :p

MALEV

παιδια εγω εχω ταξιδεψει με MALEV ATH-BUD-ATH kai itan ena katapliktiko taksidi

ama taksideueis me fokker toso pio grigoro einai to taksidi

enw ama me boeing eise toso pio arga pas kai to apolamvaneis me tis wraies o8onoules panw apo ka8e 3 ka8ismata oste na vlepoun oloi ti 8ermokrasia exei eksw ,ti kairo kanei, posi wra exei akoma ,kai pou vriskete to aeroskafos :banana: :banana: :banana:

:arrow: ATH-BUD
:arrow: SKG-BUD
:arrow: HER-BUD(charter)
:arrow: RHO-BUD(charter)
:arrow: CRF-BUD(charter)

:thx: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx:

Re: Επάγγελμα Αεροσυνοδός

geia sas se olous.tha hthela na rwthsw kai gw kati, sxetika me tis prooptikes autou tou epaggelmatos.meta ta 30 ti ginetai?eimai foithtria polutexneiou alla me endiaferei para poli to epaggelma ths aerosunodou h oti sxetizetai me aeroplana.euxaristw poli ek twn proterwn

Re: GainJet

Mea culpa