Λάθος posts ...

• Thread starter Thread starter george_a
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: E-Ticket OA

ISXEIEI KAI STIN OA AYTO DHLADI 10 EURO DOMESTIC 25 EUR EUROPE 40 EUR AMERICA

Re: Δημιουργία νέου αεροδρομίου στην Αθήνα;

Καλησπέρα
Πριν μερικό καιρό δεν είχε βραβευτεί το Ελ.Βενιζέλος ότι μπορεί να εξυπηρετήσει και Α380. η κάνω λάθος. :?:

Re: Δημιουργία νέου αεροδρομίου στην Αθήνα;

Αντιθέτως, αν και το Α380 δύσκολο το κόβω να έρθει εδώ, το LGAV μπορεί να το εξυπηρετήσει, αν και με κάπως ανορθόδοξο τρόπο. Κάποιοι φίλοι μας έχουν παρουσιάσει αυτόν τον τρόπο, είτε στο νήμα "LGAV traffic", είτε στο "LGAV news" είτε στο "A380".

Re: Προσλήψεις στην Aegean

Hello ,

Nomizo oti einai adiko na katigoroume etaireies pou pame me simvasi. auto dioti otan ipografeis tin simvasi kai kaneis interview xereis oti einai gia ena xroniko diastima 6-8 minon, pos thes na gineis monimos? otan pali ananeoneis tin simvasi pali xereis oti tha eisai ekei gia ena xroniko diastima (A). auto ginete se oli tin europe kai se oles tis etaireies se olous tous tomeis.

Re: A3-444 ATH-EFL

Και που να δειτε την προισταμενη οταν με αντικρησε στην σκαλα :shock:

Εκει παιδεια παγωσανε :D

Παντος για να πω την αληθεια ηταν αψωγες ασχετα αν ανοικουμε σε ΟΑ η Α3

Re: Επαναπρόσληψη προσωπικου????

Petros_Olympic":2sq7d4pz said:
...
Απ'οτι εχω μαθει στην Α3 τα πραγματα δεν ειναι και τοσο καλα στην καμπινα.Επικρατει πολλη ρουφιανια και ο ενας καρφωνει τον αλλον για να επιβιωσει.Μαλιστα ξερω ενα περιστατικο το οποιο μια καινουργια κοπελα πριν 3 χρονια (το τονιζω) ειχε αφοπλισει την εξοδο της στν 2R του 737 και η αλλη κοπελα της το ξαναβαλε και εγινε χαμος.Αυτο εχει γινει και δεν ειναι φημη.

Οσο για τα λεφτα ειναι οντος χαλια.520ε μονο??? Για εμενα επρεπε να ντρεπονται οι μεγαλοι για τις κοπελες που πανε και κανουνε τις πτησεις και βγαινουνε πεθαμενες.Ειληκρηνα μπορει στην ΟΑ που ειμαι εγω να επικρατει ενα χαος αλλα παιδεια δεν υπαρχει τετοιο κλιμα.

Προς την φιλη MARGO να προσεχεις εκει - τα ματια 24 και μην ανοιγεσαι σε κανεναν!!!!

Θα πρότεινα να είσαι πιο επαγγελματίας φίλε Πέτρο γιατί μη μου πεις ότι τέτοια λόγια είναι επαγγελματικά... Πιστεύεις ότι είναι σωστό να κρίνεις τον ανταγωνιστή σου? Το κάνεις κατ' επανάληψη εδώ και καιρό...

Για παράδειγμα είναι σωστό να αρχίσω να λέω : ...
Και εγώ ξέρω έναν αεροσυνοδό στην Ολυμπιακή που τον έχουνε του κλώτσου και του μπάτσου. Όχι μόνο στη δουλειά του αλλά γνωστοί του, φίλοι του κλπ. Θα γίνει πιλότος -λέει- κάποια στιγμή, ευτυχώς για όλους μας θα φύγει προς Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα μεριά (στη σχολή της ETIHAD) ώστε να το σπουδάσει και θα κάτσει κάποια χρόνια εκεί κάτω οπότε την γλιτώσαμε... (Ελπίζω δηλαδή γιατί είναι και λίγο κυκλοθυμικός, αύριο μπορεί να το ξεχάσει και να δηλώσει συμμετοχή σε σεμινάρια κηπουρικής. Αν και σε αυτά οι πιθανότητες επιτυχίας είναι μηδαμινές, πόσο μάλλον για πιλότος, anyway)

Μια ιδιωτική εταιρία πάντως δεν μπορεί να έχει τέτοια "μόγγολα" όπως αυτόν που σου λέω στην καμπίνα (κάτι που εύκολα μπορεί να γίνει στην Ολυμπιακή αρκεί να έχεις μια καλή "μπαλαντέζα" - το βύσμα δεν είναι πια αρκετό.) Το χάλι δηλαδή της Ολυμπιακής στην καμπίνα δύσκολα συναντάται πλέον, και όσο περνάνε και τα χρόνια και οι προσλήψεις είναι λίγες έως μηδενικές οι "ηγουμένες" της καμπίνας πληθαίνουν στην ΟΑ. Σε λίγο θα νομίζεις ότι το dispatch είναι οίκος ευγηρίας.
Στις ιδιωτικές εταιρίες βλέπεις υπάρχει ακόμα ανταγωνισμός, ακόμα και μεταξύ των υπαλλήλων. Συνήθως αυτό βγαίνει και προς τον καταναλωτή (τον επιβάτη) γιατί πχ στην Ολυμπιακή αν κάποιος "ξυνεται" από το πλήρωμα δεν τρέχει και τίποτα, ποιος θα κάτσει να ασχοληθεί με τον "βύσμα"? , στην Α3 θα το σκεφτεί παραπάνω πριν ξυθεί γιατί μπορεί να τον "δώσει" κάποιος στεγνά.

Το να λες σε κάποιον να μην πάει στην Αιγαίου γιατί όταν ξύνεται μπορεί κάποιος να του δημιουργήσει πρόβλημα, για μένα αποτελεί χείριστο παράδειγμα νεοέλληνα και πραγματικά εμφανές αίτιο για την παρακμή στην οποία έχει περιέλθει ο εθνικός μας αερομεταφορέας.

Γι αυτό Παρτ..., εεε Πετρο μην κρίνεις για να μην κριθείς...

Ένας γνωστός σου που έγινε μέλος του airliners.gr μόνο για σένα!

Φιλε The_Aviator,

Με πολλη χαρα ειδα οτι απεκτησα ενα θαυμαστη. :D Οποτε και οπου θελεις να σου δωσω ενα αυτογραφο.

Το οτι κρινω τον ανταγωνιστη μου νομιζω οτι ειναι δικαιωμα μου για το τι πιστευω και αν υπαρξει προβλημα τοτε και μονο μπορει να επεμβει moderator ωστε να σε ηρεμισει.

Οπως πολλοι αλλοι φιλοι ετσι και εγω ενταχθηκα σε αυτην την αεροπορικη κοινοτητα για να ανταλλαξω αποψεις,γνωμες και οτι αλλο προκυψει σε ενα Hobby που το αγαπαμε ολοι μας.

Θα σε παρακαλουσα αν θες να μου κανεις προσοπικη επιθεση απο την στιγμη που δεν σε ξερω να την κανεις μεσω πμ.Για αυτο υπαρχει αλλωστε αγαπητε φιλε μου και ειναι καλο οταν απευθυνεσαι στον ενικο να λες και ποιος εισαι σαν ενδειξη ευγενειας και μονο :D

Επειδη το θεμα παει να ξεφιγει παρακαλω να ειδοποιηθουν οι μοντερειτορς

Ευχαριστω πολυ

Αυτόγραφο από εσένα? :thx: :banana:

Το κείμενο σου είναι πολύ δύσκολα αναγνώσιμο. Ξαναδιατύπωσε το με πιο απλά λόγια γιατί δεν μπορώ να κατανοήσω το τι γράφεις, το ίδιο πιστεύω και οι περισσότεροι φίλοι που διαβάζουν.

Θα σε παρακαλουσα αν θες να μου κανεις προσοπικη επιθεση απο την στιγμη που δεν σε ξερω να την κανεις μεσω πμ.Για αυτο υπαρχει αλλωστε αγαπητε φιλε μου και ειναι καλο οταν απευθυνεσαι στον ενικο να λες και ποιος εισαι σαν ενδειξη ευγενειας και μονο

Προσωπική επίθεση? Που την είδες? Δεν απευθύνομαι σε εσένα. Το παράδειγμα είναι σαφές... Το γενικό νόημα της κουβέντας είναι ότι είναι αντιεπαγγελματικό να κατηγορείς υπαλλήλους ανταγωνιστικής - με αυτήν που δουλεύεις - εταιρία. Τι σχέση έχει με τους κανόνες του forum αυτό?

Και από την άλλη και εσύ μου απευθύνεσαι στον ενικό. Μήπως μου λες ποιος είσαι? Το ότι αντιλαμβάνομαι εγώ ποιος είσαι δεν σημαίνει ότι πρέπει να το αντιληφθείς και εσύ για εμένα...

ΜΦΧ.

The Dispatcher.

ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ. ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΒΑΖΩ ΤΕΛΕΙΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΣΥ.

Re: sky express ... the airline of Crete

kai sto fs!Kalws sas brika paidia!

Attachments

• sky_2.JPG
    sky_2.JPG
    29,3 KB · Προβολές: 3