Re: LGAV/ATH Athens "Eleftherios Venizelos"
καλησπερα δεν ξερω αν εχω ερθει στην καταλληλη σηζητιση για αυτο το θεμα το οποιο θελω να αναφερω αλλα καπου πρεπει να το δημοσιευσω κι εγω για να το δουν οι υπευθυνοι του αεροδρομιου ελευθεριος βενιζελος.σημερα το πρωι μου συνεβει το εξης τραγελαφικο της υποθεσης,ενω μετεβεισα στο αεροδρομιο και συγκεκριμενα στην μπρινκς σεκιουριτη για μια αιτιση για εργασια που ηθελα να κανω και ενω εχω την καινουρια πιστοποιηση με βαση το νομο του 2012 μετα απο την σχολη στο κεκ της εξετασεις στον(εοππεπ-κεμεα)και την τελικη εκδοση της αδειας εργασιας μου οι υπευθηνοι της σεκιουριτη δεν δεχτηκαν ουτε καν να κανω την αιτηση και ο λογος ηταν οτι δεν εχω απολυτηριο λυκιου(μονο γυμνασιου) οπως αναφερει ο εσωτερικος κανονισμος της πολιτικης αεροποριας,ετσι μου ειπαν,κι ομως βαση του νομου αυτου αφου οι εταιριες σεκιουριτη σε δεχονται μονο εαν εχεις γραψει εξετασεις και εχεις πιστοποιηθει πρεπει και να ξερουν οτι η πιστοποιηση αυτη ειναι μεταγυμνασιακου επιπεδου και επισεις αυτο πρεπει να το λαβει υποψη του και το αεροδρομιο ελευθεριος βενιζελος γιατι νομιζω οτι καπου εχει μεινει πισω και δεν παρακολουθει τα κεκτιμενα και τους νομους αυτης της χωρας.σημειωτεον οτι μαζι μου εχω παντα το φυλο της κυβερνησεως και του εοππεπ που το πιστοποιει αυτο και αν μπορεσω θα σας το στειλω εδω να το δειτε.οποτε η ερωτηση μου ειναι αφου ο νομος δινει αυτην την λυση και την δεχτηκαν ολοι η προιγουμενοι φορεις και το κεκ αλλα και το κεμεα και ο εοππεπ που ειναι οι αρμοδιοι του θεματος αυτου,πως το ακυρωνει ετσι η πολιτικη αεροπορια μεσο της σεκιουριτη;;;καπου μου φενεται πρεπει να κανει καποιες διορθωτικες αλαγες στον εσωτερικο τους κανονισμο και να λαβει υποψην τελικα το νομο αυτο