Λάθος posts ...

Re: Αγνοείται 777 της Malaysia AL

παιδια καλησπερα ,

δεν ειναι στο topic αλλα μηπως ξερει κανεις τι εγινε με τα 2 tornado στην ιταλια?

Re: LGAV/ATH Athens "Eleftherios Venizelos"

καλησπερα δεν ξερω αν εχω ερθει στην καταλληλη σηζητιση για αυτο το θεμα το οποιο θελω να αναφερω αλλα καπου πρεπει να το δημοσιευσω κι εγω για να το δουν οι υπευθυνοι του αεροδρομιου ελευθεριος βενιζελος.σημερα το πρωι μου συνεβει το εξης τραγελαφικο της υποθεσης,ενω μετεβεισα στο αεροδρομιο και συγκεκριμενα στην μπρινκς σεκιουριτη για μια αιτιση για εργασια που ηθελα να κανω και ενω εχω την καινουρια πιστοποιηση με βαση το νομο του 2012 μετα απο την σχολη στο κεκ της εξετασεις στον(εοππεπ-κεμεα)και την τελικη εκδοση της αδειας εργασιας μου οι υπευθηνοι της σεκιουριτη δεν δεχτηκαν ουτε καν να κανω την αιτηση και ο λογος ηταν οτι δεν εχω απολυτηριο λυκιου(μονο γυμνασιου) οπως αναφερει ο εσωτερικος κανονισμος της πολιτικης αεροποριας,ετσι μου ειπαν,κι ομως βαση του νομου αυτου αφου οι εταιριες σεκιουριτη σε δεχονται μονο εαν εχεις γραψει εξετασεις και εχεις πιστοποιηθει πρεπει και να ξερουν οτι η πιστοποιηση αυτη ειναι μεταγυμνασιακου επιπεδου και επισεις αυτο πρεπει να το λαβει υποψη του και το αεροδρομιο ελευθεριος βενιζελος γιατι νομιζω οτι καπου εχει μεινει πισω και δεν παρακολουθει τα κεκτιμενα και τους νομους αυτης της χωρας.σημειωτεον οτι μαζι μου εχω παντα το φυλο της κυβερνησεως και του εοππεπ που το πιστοποιει αυτο και αν μπορεσω θα σας το στειλω εδω να το δειτε.οποτε η ερωτηση μου ειναι αφου ο νομος δινει αυτην την λυση και την δεχτηκαν ολοι η προιγουμενοι φορεις και το κεκ αλλα και το κεμεα και ο εοππεπ που ειναι οι αρμοδιοι του θεματος αυτου,πως το ακυρωνει ετσι η πολιτικη αεροπορια μεσο της σεκιουριτη;;;καπου μου φενεται πρεπει να κανει καποιες διορθωτικες αλαγες στον εσωτερικο τους κανονισμο και να λαβει υποψην τελικα το νομο αυτο

Attachments

• ΕΟΠΠΕΠ 2012.doc
    190,5 KB · Προβολές: 8
Re: Υποτροφίες/Χρηματοδότηση

οκ σας ευχαριστω, οταν λες easyjet οτι πρεπει να ειμαι λιγο εως πολυ τυχερος τι εννοεις?

Re: Ολυμπιακή Αεροπορία το τελος!

Ο κ.Γιώργος έχει αποβληθεί εδώ και μήνες και δεν μπορεί να απαντήσει.Ακούω ότι πρόσφατα γράφτηκε με ψευδώνυμο στο A.net. Καλώς επέστρεψες στην πατρίδα stergio.Πού ήσουν,στην Αφρική σε καμμιά εταιρεία;Δεν σε πήρε η Ολυμπιακή;κακώς, αυτή έχασε. Γιατί δεν δοκιμάζεις στην Aegean;Ποτέ δεν ξέρεις...

Re: Ολυμπιακή Αεροπορία το τελος!

Αγαπητέ Γιώργο, για κυβερνητικός εκπρόσωπος θα τα πήγαινες καλά, πάντως....

Re: Olympus Aviation Academy

Μαλλον το επιπεδο σου ειναι πολυ χαμηλο για να παρεις μια "σωστη" απάντηση.Από τη στιγμή που εχω κάνει κομματι εκπαιδευσης στη σχολή αυτή θα σου απαντήσω οχι σαν να είμαι στο payroll αλλά σαν ενας ικανοποιημένος.Αλλά πηγαινε να κοχεις το λαιμό σου καλύτερα πρόβατο που θα με πεις και βαλτο.

Re: Olympic A340

Υπάρχουν νεότερα για το θέμα;

Αγαπητέ alex96 ίσως να “διαξιφιζόμαστε” ενίοτε ( ως εκ των “γεροντότερων” μεταξύ των μελών ) για διάφορα θέματα, υποψιάζομαι όμως ότι για να ρωτάς κάτι θα ξέρεις εσύ….

Καλησπέρα!
Δε γνωρίζω κάτι,απλή περιέργεια είναι το κίνητρό μου.