Λάθος posts ...

Re: Αγοραστή για την Ολυμπιακή αναζητά ο Βγενόπουλος

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΛΥΠΑΣΑΙ...ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΟΝΟ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΤΗΝ ΕΧΩ... :D :D :D :D :D ΕΙΜΑΙ ΕΚΤΟΣ ΧΩΡΟΥ :D :D

kwstask":1berr7c5 said:
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΛΥΠΑΣΑΙ...ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΟΝΟ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΤΗΝ ΕΧΩ... :D :D :D :D :D ΕΙΜΑΙ ΕΚΤΟΣ ΧΩΡΟΥ :D :D
φαινεται !φαινεται! χαχαχαχαχαχαχα

Re: Προσλήψεις στην Hellas Airlines

Tina88 είσαι μπροστά έτη φωτός! Γράφεις με τον τρόπο που θα γράφουν τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας πλέον, αφού αλλάζουν τα πάντα σε αυτή την χώρα, είπαν να αλλάξουν και την γραμματική! Στο θέμα μας όμως...Την Κυριακή περνάς από την 2η συνέντευξη(αν θέλεις να μας πείς γιατί δεν ήσουν στην 1η) και έχεις αγωνία για το τί σε περιμένει! Αυτά που μας έγραψε η ευα δεν τα είδες? Βασικά προσόντα: "τα κακά κορίτσια δεν λένε ποτέ όχι" και δείκτης νοημοσύνης ραδικιού! Αν έχεις και καλό μπούτι, πέτα το έξω(πάντα σύμφωνα με τα λεγόμενα της ευας)η εμφάνιση είναι το νούμερο 1! Βάλε και ένα βαθύ ντεκολτέ στυλ κεάδα(αν φοράς μόνο το άρωμά σου ακόμα καλύτερα) και έχεις την επιτυχία στο τσεπάκι σου! Και μην ξεχνάς...να λες σε όοοοολααααα ναί! Πες το και στα γερμανικά να γουστάρουν! Καλή επιτυχία!

Απ'ότι βλέπω βρήκες και γαμπρό!

Με όλο τον σεβασμό, που μπορώ να έχω μετά από τη συμπεριφορά σας, έχω να πω ένα πράγμα....ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ "ΚΥΡΙΟΙ"!!!!! Σκεφτείτε μόνοι σας το γιατί!

Συμφωνώ απόλυτα με τον προηγούμενο.

Οκ δεν γράφει και πολύ καλά Ελληνικά η Τίνα αλλά εκφράσεις του τύπου '' πέτα λίγο μπούτι '' και '' βάλε ντεκολτέ '' είναι απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ.

Και εξίσου απαράδεκτος είναι και αυτός που τα γράφει.

Και μη μου την πείτε τώρα.

annita":25sz8dm7 said:
αν ανακαλυψα την αμερικη δικο μου προβλημα .Μαλλον θα εισαι απο αυτους που σηντομα θα Ανακαλυψουν τον ΟΑΕΔ : :banana:

annita":25sz8dm7 said:
μαλλον οα εισαι για να αρπαζεσε τοοοοσσοοοο. παντως 12 μηνες ανεργια δεν ειναι κακο :D

Τι ωραία.... έχει πολύ "πλάκα" για κάποιους, να διαβάζουν άλλοι φήμες πως η εταιρεία που δουλεύουν θα κλείσει και πως η ανεργία θα τους κάνει καλό :mad: :wall:

λυπαμαι που θα σε δυσαρεστησω αλλα ειμαι στην γερμανια και εργαζομαι,ενας νεος κοσμος με αξιοκρατια διχως οτι δηλωσεις εισαι!! το σλογκαν στο ελλαντα.

Έχω δει πολλά troll στα τόσα χρόνια μου στον κυβερνοχώρο, και πολλά ήταν πολύ χειρότερα από την κοπελιά που γράφτηκε απόψε στο airliners και σύντομα θα μας αποχαιρετήσει πριν γίνουμε φίλοι ( :mrgreen: ), αλλά έχει μια ιδιαιτερότητα.
Τέτοιο troll δεν πετυχαίνεις εύκολα.

Τα φιλιά μου στη μαγευτική Γερμανία με τους χαμηλούς μισθούς και την υψηλή φορολογία. :banana:

lewton":sfp0xyev said:
Έχω δει πολλά troll στα τόσα χρόνια μου στον κυβερνοχώρο, και πολλά ήταν πολύ χειρότερα από την κοπελιά που γράφτηκε απόψε στο airliners και σύντομα θα μας αποχαιρετήσει πριν γίνουμε φίλοι ( :mrgreen: ), αλλά έχει μια ιδιαιτερότητα.
Τέτοιο troll δεν πετυχαίνεις εύκολα.

Τα φιλιά μου στη μαγευτική Γερμανία με τους χαμηλούς μισθούς και την υψηλή φορολογία. :banana:

Καλημέρα
Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που είπες
Απλά κάποιοι βγάζουν απωθημένα ,έχουν δει πολλά τα μάτι μου στον χώρο.

ΚΑΘΙΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png