Λάθος posts ...

Easyjet

Easyjet
Today we announced plans to be the first airline to support the development and trial of an innovative new electric green taxiing system. easyJet aircraft average around 20 minutes of taxi time per flight, which consumes annually around 4% of total fuel use. This new system will allow aircraft to taxi without requiring the use of engines but still giving our pilots total control .

http://bit.ly/xNM1pY

:thx:

Re: Ryanair

Μήπως να φιλτράρουμε λίγο αυτά που ανεβάζουμε πριν τα ανεβάσουμε ? Φίλη τζέλα σε τι ακριβώς αποσκοπεί να μας ανεβάσεις ένα λινκ το οποίο είναι απο το 2006 ? Ποιος ο λόγος να ασχοληθούμε με ένα ζήτημα με το οποίο έχουμε ασχοληθεί 6 χρόνια πριν επειδή κάποιοι καθυστερημένα το ανακαλύψανε ?

χθες το ειδα.

Εσυ γιατι εισαι τοσο εχθρικος ηθελα να ξερα.
ΣΟυ τρωμε το χωρο?

Ειλικρινα, αυτος ο ξερολακισμος που εχετε μερικοι δεν υπαρχει.

Ωραία αν αύριο ανακαλύψεις ότι η εταρεία έχει αλλάξει το στόλο της από Β737-200 σε Β737-800 να μπεις να μας το πεις έτσι για να έχεις κάτι να ποστάρεις. Δεν είμαι εχθρικός και μάλιστα τόσο, δεν είμαι ο Ο'Λιρι για να μου τρως το χώρο και όταν θέλεις να συννενοηθείς με τους άλλους φρόντισε να μιλάς την κοινή γλώσσα γιατί τον ξερολακισμό μόνο στο χωριό σου τον λένε. Αν έχεις επιχειρήματα εκτός από το να με επιτίθεσαι μπορείς να μου απαντήσεις κιόλας γιατί η ερώτηση μου παραμένει :

helsingforg":30jod7ea said:
σε τι ακριβώς αποσκοπεί να μας ανεβάσεις ένα λινκ το οποίο είναι απο το 2006 ? Ποιος ο λόγος να ασχοληθούμε με ένα ζήτημα με το οποίο έχουμε ασχοληθεί 6 χρόνια πριν επειδή κάποιοι καθυστερημένα το ανακαλύψανε ?

Σε ευχαριστουμε tzella.net για τα χρησιμα λινκ που ποσταρες. εγω και μερικοι αλλοι που δεν τα γνωριζαμε σε ευχαριστουμε και περιμενουμε και αλλο υλικο αν εχεις.οι προχωρημενοι σε ''γνωσεις'' του φορουμ να ασχοληθουν με κατι αλλο. :rant:

Re: Emirates interview

μια ψιλοχαζη ερωτηση.. τα 212 cm που πρεπει να "φτασεις", πρεπει να το κανεις στις μυτες ή μπορεις και να.. "πηδηξεις" κιολας? γιατι αν ειναι το 1ο φτανω μεχρι τα 210 cm :(

helsingforg":pl4x3q4q said:
Ωραία αν αύριο ανακαλύψεις ότι η εταρεία έχει αλλάξει το στόλο της από Β737-200 σε Β737-800 να μπεις να μας το πεις έτσι για να έχεις κάτι να ποστάρεις. Δεν είμαι εχθρικός και μάλιστα τόσο, δεν είμαι ο Ο'Λιρι για να μου τρως το χώρο και όταν θέλεις να συννενοηθείς με τους άλλους φρόντισε να μιλάς την κοινή γλώσσα γιατί τον ξερολακισμό μόνο στο χωριό σου τον λένε. Αν έχεις επιχειρήματα εκτός από το να με επιτίθεσαι μπορείς να μου απαντήσεις κιόλας γιατί η ερώτηση μου παραμένει :

helsingforg":pl4x3q4q said:
σε τι ακριβώς αποσκοπεί να μας ανεβάσεις ένα λινκ το οποίο είναι απο το 2006 ? Ποιος ο λόγος να ασχοληθούμε με ένα ζήτημα με το οποίο έχουμε ασχοληθεί 6 χρόνια πριν επειδή κάποιοι καθυστερημένα το ανακαλύψανε ?

Εισαι αστειος.

Φανούλα μου βεβαίως μπορείς και να πηδήξεις.
Μόνο που πριν το interview θα πρέπει να προπονηθείς στο επιτόπιο άλμα γιατί λόγο της διαμόρφωσης της καμπίνας των αεροπλάνων δεν έχει χώρο ώστε να πάρεις φόρα.
Σου εύχομαι καλή επιτυχία.

αληθεια? :eek: μακαρι να ειναι οντως ετσι γιατι αλλιως......... :cry:
ευχαριστω για την απαντηση! :great: