Λάθος posts ...

Re: Επάγγελμα Αεροσυνοδός

747m":2bcllnw4 said:
για οσες ενδιαφεροντε οι Agean παιρνει κοσμο!

Υποθέτω ότι το post σου είναι το πρωταπριλιάτικο αστείο του φόρουμ.

Re: Να επιτραπεί η συγχώνευση Ολυμπιακής/Αιγαίου;

ΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ. ΕΔΩ Η LUFTHANSA ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΤΗς ΕΥΡΩΠΗΣ......

Re: διακρισεις στα ιπτάμενα πληρώματα

ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΗΡΕΜΙΣΤΕ ΛΙΓΟ!!!!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟΛΥΘΗΚΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΠΤ Η ΜΕΖΙΤΗ! ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΠΗΡΕ Η ΜΠΟΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΞΙΑ ΑΤΟΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ Μ.Κ. (ΣΕΝΙΟΡ) ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΕΛΕΙΟΥΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΔΑΚΡΙΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΡΚΟΔΙΛΙΣΙΑ, ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ, Η ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΙΘΙΖΩ ΚΙΟΛΑΣ ΗΜΟΥΝ ΙΝΙΣΙΑΛ... ΟΚ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΗ ΑΛΛΑ ΣΥΓΝΩΜΗ....ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΣΗ,ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΗ. ΔΕ ΡΙΧΝΩ ΤΟ ΦΤΑΙΞΗΜΟ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΕΖΙΤΗ,ΑΛΛΑ ΣΤΟΘΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ, ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ Ο.Α ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ (ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.....) ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ. ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΨΗΛΑ ΑΛΛΑ ΕΝΝΟΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΥΨΗ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ! ΔΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΤΗΝ Ο.Α ΜΑΣ....

Re: Συντριβη πρωτότυπου G-650 κατα την α/γ

Εχει η Ελλαδα Roswell? :shock: :shock: :shock:

Re: Cyprus Airways News

Μα τι λέτε το βάψιμο των αεροσκαφών δεν είναι το ίδιο …. δεν είναι γραμμένο το Cyprus Airways στα αραβικά … το ξέχασαν. :D

@seven4seven : Αν όντως δεν μπορείς να βρείς διαφορές θα πρότεινα να το ψάξεις λίγο,και αν πάλι δεν μπορείς μάλλον σε λάθος φόρουμ γράφεις ή δές κανένα ντοκυμαντέρ απο το national geographic να δείς πως μοίαζει ενα αγριοκάτσικο και πόσο διαφορετικό είναι απο ενα πτηνό(αν σε μπερδεύούν τα φτερά στο αγριοκάτσικο το παίρνω πίσω).

Απο τη στιγμή που είναι eurowhite χρωματισμός και έχεις να πάιξεις με το μπλέ και το κίτρινο δεν υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές.300 εταιρίες στο πλανήτη κάποιες θα μοιάζουν οι χρωματισμοί τους.

Re: LGAV SATELITE TERMINAL

Δορυφόρος... επειδή είναι ένα κτίριο που βρίσκεται περιφερειακά του κυρίου κτιρίου και δεν λειτουργεί αυτόνομα. Όπως δηλαδή ένας φυσικός δορυφόρος ενός πλανήτη, π.χ. η Σελήνη που περιστρέφεται γύρω από την Γη χωρίς να έχει την δική της τροχιά γύρω από τον Ήλιο, αλλά συμπορεύεται με την Γη.
Έτσι συνηθίζεται να λέγονται αυτά τα κτίρια, όπως επινοήθηκαν διάφορες άλλες λέξεις στην αεροπορική ορολογία έτσι έγινε και με αυτή.

bernard, οταν επιστρεψεις στον πλανητη, τα ξαναλεμε.