Λάθος posts ...

Re: Cyprus Airways News

bernard":1xbaygk7 said:
@seven4seven : Αν όντως δεν μπορείς να βρείς διαφορές θα πρότεινα να το ψάξεις λίγο,και αν πάλι δεν μπορείς μάλλον σε λάθος φόρουμ γράφεις ή δές κανένα ντοκυμαντέρ απο το national geographic να δείς πως μοίαζει ενα αγριοκάτσικο και πόσο διαφορετικό είναι απο ενα πτηνό(αν σε μπερδεύούν τα φτερά στο αγριοκάτσικο το παίρνω πίσω).

Αφού λοιπόν σου αρέσει τόσο πολύ η λεπτομέρεια, μάθε και αυτό: Δεν είναι αγριοκάτσικο. Είναι "αγρινό",δηλαδή "αγριοπρόβατο". Αγριοκάτσικα έχουμε στην Ελλάδα. Στην Κύπρο έχουμε αγριοπρόβατα (γνωστά και ως moufflon). Αν είσαι κύπριος, μου προξενεί έκπληξη το ότι δεν το γνωρίζεις. Το "αγρινό" το βλέπεις επίσης επάνω στα "κόκκινα κέρματα" του ευρώ, στα παλιά χαρτονομίσματα των Κ£10, στο ολόγραμμα των κυπριακών ταυτοτήτων, καθώς και σε πλαστικά ομοιώματα στη Λήδρας. Για να το δεις live, παίρνεις το αυτοκίνητο και ανεβαίνεις κατά Τρόοδος μεριά.

Επίσης το σήμα της Cyprus Airways είναι ένα σύμπλεγμα των γραμμάτων K A Γ (Κυπριακές Αερο Γραμμές). Respect στo γραφίστα που το σκέφτηκε και είχε και στοιχειώδεις γνώσεις κυπριακής πατριδογνωσίας!

Η λέξη αγριοκάτσικο χρησιμοποιήθηκε πιο πάνω έναντι του αγρινού για να είναι εντελώς κατανοητό απο όλους τους έλληνες που δεν νομίζω να γνωρίζουν τι σημαίνει αγρινό.

Υ.Γ βλέπεις περισσότερα αγρινά στο χωριό Κάμπος κυρίως όταν χιονίζει στο Τροοδος... ;)

Παρατράβηξε η ιστορία με το ζώο και τους χρωματίσμούς.Δεν είναι το πιο τέλιο σχέδιο χρωματισμού αεροπλάνου δεν ειναι το πιο προτοτύπο αλλα να λές οτι είναι κλοπή απο τη Συρία δεν ισχύει.

seven4seven πηγαίνε κάνε καμιά long haul πτίση να δείς αν έρχομε.Μηπως εισαι και SP? κοντόχοντρο?

bernard":35ocu2bq said:
Η λέξη αγριοκάτσικο χρησιμοποιήθηκε πιο πάνω έναντι του αγρινού για να είναι εντελώς κατανοητό απο όλους τους έλληνες που δεν νομίζω να γνωρίζουν τι σημαίνει αγρινό.

Μπορούσεςν να το πεις και αγριοπρόβατο. "αγριοπρόβατο" ≠ "αγριοκάτσικο".Ακόμα και τα αγρινά μπορούν να το καταλάβουν. Μην υποτιμάς τη δική μας νοημοσύνη, επειδή εσύ έχεις πρόβλημα έκφρασης.

Και για να είμαστε και εντός θέματος:
Οι Κυπριακές Αερογραμμές προσφέρουν 20% έκπτωση επί του ναύλου σε όσα μέλη του Facebook είναι μέλη της αντίστοιχης σελίδας τους και επιλέξουν μέσω αυτής να κλείσουν τα εισιτήριά τους για πτήσεις μεταξύ Λάρνακας και Αθήνας ή Θεσσαλονίκης ή μεταξύ Λάρνακας και Βηρυτού..

Re: Αεροσυνοδός στην Αegean

GEIA SAS KAI APO MENA!KAI EGO EIMAI NEA STO FORUM.ESTILA VIOGRAFIKO STIN AEGEAN ME PIRAN TILEFONO GIA KAPOIES PROSTHETES PLIROFORIES OPOS GIA TO POIA AEROPORIKH VASI THELO NA EXO.EIMAI 1,65 KAI FOBAMAI POS THA KOPO AN TELIKA ME KALESOUN GIA SINENTEVKSI..EPISIS OTAN LENE POS THELOUN NA MILAME APTAISTA AGGLIKA TI ENNOOUN?EPIPEDO PROFICIENCY?GIATI EGO EXO MONO DIO LOWER KAI GALLIKA TO DELF KAI OXI OLES TIS ENOTITES..EIMAI KAI TELIOFOITI KAPODISTRIAKOU.EXO ELPIDES?NA MI KANO ONEIRA TZAMPA..OPOIOS GNORIZEI AS APANTISEI.EVXARISTO POLI

ANTIGONOULA το μόνο που γνωρίζω εγώ είναι ότι σύμφωνα με τους κανονισμούς του forum απαγορεύεται αυστηρά να γράφεις α) με λατινικούς χαρακτήρες β) με κεφαλαία. Κατά τα άλλα καλή επιτυχία σου εύχομαι.

Re: Φωτογραφίες στο διαδίκτυο - Ι

kachius":1l3nx7bw said:
Για 737 το κόβω το "winglet" ;)
Πολύ καλός συγχρονισμός...
Δεν είναι winglets αλλά το κάθετο σταθερό ενός B737.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!! ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΟ GROUP ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ!!!!! ΠΕΡΑΣΑ ΧΤΕΣ ΑΠΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ AEGEAN KAI ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΑΝ. ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ!! ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ???? ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ??? Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑ? ΠΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ ΚΡΑΤΑΕΙ? ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ... ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ 690 ΕΥΡΩ??????? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!

Γερμανία θα πάτε 2 βράδια ... lufthansa.
Για τα λεφτά δεν γνωρίζω σαν πιλότος, αλλά απο ότι ξέρω είναι κοντά στα 1000-1200 καθαρά.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!!! ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ... ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΠΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΡΑΤΑΕΙ!

Re: Φωτογραφίες στο διαδίκτυο - Ι

Βεβαίως και βοήθησες και εσύ όπως και ο ιπτάμενος δόκτωρ.

Συνεχίζουμε λοιπόν:

Η στιγμή που οι επιβάτες ακούν το "γκούπ"

Μαύρη είν'η νύχτα στα βουνά,στους αεροδιαδρόμους :mrgreen: πέφτει χιόνι