Λάθος posts ...

Re: το μελλον του επαγγελματος-συζητηση

δεν θέλω να ανοίξω θέμα η saa που λες δεν έχει καμία σχέση με την sas. Η sas είχε πολαιότερα μια σχόλη με το όνομα scandinavian flight academy που επεξω απο το αεροδρομιο αρλαντ πηγαίνει το λεωφορείο 583 αυτη την στιγμη ανήκει στη oxford academy και στην sas δεν ασχολειται με fto αλλα εκπαιδεθει πληρώματα εχει αρκετους εξομοιοτες η δε sas αυτο τον καιρό δεν παίρνει πιλότους και γενικά προσωπικό γιατι εχει πολλα οικονομικά προβλήματα και ακούγεται οτι θέλουν να την πωλήσουν στην loufthansa η δε saa παλαιότερα λεγότανε broma flight academy είχα ρωτήσει για μενα εχει συνχωνευτει με μια μικρή σχολή που ηταν στο βεστερος δεν προσφερει τιποτα λιγοτερο η περισσότερο απο τι προσφερουν τα αλλα fto της ευρώπης
TO ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ SAS γιατι μαλάκας ημουνα εγω να μην πήγαινα

Re: E-Check από Aegean

Can someone help? H Aegean den mou kanei web check-in sto LHR-ATH epeidi den eho passport..(sorry, stin lagnuage bar den ehei greek)..WTF?

Από πότε χρειάζεται διαβατηριο στο web check in? Και γιατι τόσα χρόνια δεν βγάζεις? Μάθατε όλοι με τις ταυτοτητες...

Den xero giati..sta stoiheia tou epivati thelei passport no kai otan vazo i.d. den to dehetai..Den hreiazomai diavatirio gia tin EU..

Δε θυμαμαι να μου ζητησε ποτε νούμερο διαβατηρίου. Τελευταία φορα που ταξίδεψα με Α3 για οξω ήταν πριν 2 μηνες για Μόναχο και έκανα ενα καταπληκτικότατο web check in για όλη την οικογένεια ΧΩΡΙΣ να ζητησει αριθμό διαβατηρίου. Μόνο PNR / ticket number ζηταει και το ονομα. Να βγαλεις διαβατηριο, ταξιδι δεν είναι μόνο η Ευρώπη... :mrgreen:

Re: sky express ... the airline of Crete

ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ SKY EXPRESS
MIA ΜΙΚΡΗ - ΕΞΥΠΝΗ , ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ………

ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ……….

δε ξέρω αν παίζει ρόλο που η Αγγλία δε είναι στο Schengen για αυτό

καλά σου λέει ο Σωτήρης, βγάλε ένα διαβατήριο κι συ :p

Επειδή η Αγγλία δεν είναι Σένγκεν και επειδή ζητάει και στοίχεία ΑPI ...
Οπότε εσύ αφού δεν έχεις διαβατήριο βάλε αριθμό ταυτότητας.

Επίσης το διαβατήριο για να βγάλεις είναι πλέον ακριβό...δεν είναι εύκολο για όλους.

Re: sky express ... the airline of Crete

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ Η SKY EXPRESS ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΤΗΣΕΙΣ :

1) ATH – PVK – ATH
2) HER – VOL –HER
3) HER – IOA- HER
4) HER – AXD-HER
5) HER –GPA-HER
6) HER – TIA-HER
7) JSH – SKG –JSH
8 ) GPA – SKG –GPA
9) CHQ – JTR –JMK –CHQ
10) GPA – AXD –GPA

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ :
ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ 1 ΘΕΩΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ J31 ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣ ΠΛΗΡΟΤΗΤΕΣ.
ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ 2,3,7,10 ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΑ ΣΑΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ
ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ 4,5,6,8 ΚΑΚΟΣ ΤΙΣ ΔΙΕΚΟΨΕ ΣΑΝ ΠΤΗΣΕΙΣ
ΤΗΝ ΕΠΙΛΌΓΗ 9 ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΖΗΤΗΣΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΦΥΣΙΚΑ Κ ΜΕ ΛΙΓΟ PROMOTION & MARKETING ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ

Re: Επάγγελμα Αεροσυνοδός

mipws exei kalesei se sunenteu3i kapoia apo esas i viking,me edra irakleio?