Λάθος posts ...

Re: LGAT Athens Hellinikon (closed)

SX-Petros":1xzsbml4 said:
Γεια σου φιλε μου εχω χαρτες του παλιου αερδρομιου εαν θελεις

Στειλε μου μεσω πμ το email soy εαν θελεις να στο στειλω

Σου εστειλα ΠΜ... ;)

Re: AIA (Airlines and Destinations)

Δεν ξέρω αν υπάρχει αντίστοιχο θέμα οπότε το παραθέτω εδώ.

‘’ Ο κ. Νικητιάδης, ανέπτυξε στο ομογενειακό κοινό τη σημασία του τουρισμού για την οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας. Μέσα από μια περιδιάβαση με επιλεγμένες εικόνες και περιοχές, παρουσίασε το "μοναδικό πλούτο που προσφέρεται, για προσέκλυση τουρισμού και τις 365 μέρες του χρόνου, για το σύνολο της χώρας μας και όχι μόνο για τους πιο φημισμένους προορισμούς", υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι "στόχος μας είναι να προσελκύουμε τουρίστες απ' όλο τον κόσμο και όχι μόνο από μερικές χώρες". Σ' αυτό το σημείο αναφέρθηκε στις "μεγάλες αγορές" της Ινδίας, της Κίνας και της Ρωσίας, ανακοινώνοντας ότι οι Ινδικές Αερογραμμές σκοπεύουν να καθιερώσουν μια φορά την εβδομάδα πτήση Νέα Υόρκη-Αθήνα-Νέο Δελχί.’’

Και το όλο κείμενο
http://www.dealnews.gr/component/k2/item/12286-Η-νέα-στρατηγική-για-τον-ελληνικό-τουρισμό

Re: Εγκαταλειψη των Boeing στο LGAT

Εγκαίνια του νέου Μουσείου Πολιτικής Αεροπορίας

http://www.polkeoa.gr/polframenewsgr.htm

Γνωρίζετε κάτι περισσότερο μήπως ?

Re: LGMT/MJT Mytilene "Od. Elytis"

seven4seven":r0fmtqha said:
Το γουρουνακι πληρωσε την ανικανοτητα καποιων να συντηρησουν επαρκως την περιφραξη...Η συμπαθεια μου ειναι με το γουρουνι. Ουτε με την ΥΠΑ ουτε με την Αστυνομια, ουτε με την Α3 που περιμενε να κατεβει._

Το ίδιο και γω φίλε μου.
Κρίμα το καημένο γουρουνάκι.

Re: Aegean Παρίσι-Αθήνα

αυτα να τα πεις σε αυτους που <<λυσσαξαν>> να κλεισουν την παλια Ολυμπιακη....η AEGEAN ειναι πασιγνωστο οτι δεν εχει καλο Engineering...εδω εκαναν συντηρηση κινητηρα μεσα στην πιστα παλια και η ΥΠΑ δεν εκανε τιποτα!!!!Αρα ειναι θεμα χρονου καποιο συμβαν η ατυχημα...Σε διαβεβαιωνω οτι επι παλαιας ΟΑ ακομα και μια βιδα να ειχε ξελασκαρει το αεροπλανο εμενε κατω!!Τωρα που θα φυγουν τεχνικοι απο την AEGEAN να δεις τι εχει να γινει...

Re: aegean Παρίσι-Αθήνα

Θέλουν και άλλα Airbus. Πάντως όντως περίεργο συμβάν. Νομίζω πως κάπου είχαμε συζητήσει για την ρωγμή στον κινητήρα.

fbispdy0":30lc0su4 said:
αυτα να τα πεις σε αυτους που <<λυσσαξαν>> να κλεισουν την παλια Ολυμπιακη

Και μόλις πρόσφατα έγιναν συστάσεις από operators να μην μετατρέπεται κάθε θρέντ σε OA vs A3 με την παραμικρή ευκαιρία.
Όσο για το οτι ειναι θέμα χρόνου κάποιο ατύχημα, σωστά, άλλωστε και η Star alliance ψάχνει για εταιρείες με κακό engineering, (αφού είναι και πασίγνωστο άλλωστε), και τα Αφεντικά άλλωστε συμφωνούν οτι είναι προτιμότερο να πάρεις τα 160 * 200 ευρώ και ας ριψοκινδυνέψεις να χάσεις ένα αεροπλάνο αξίας 100 εκ. Ευρώ.
Φυσικά εδώ επειδή ήμαστε έλληνες και παντογνώστες, έχουμε ήδη βγάλει πόρισμα, οτι το αεροσκάφος ξεκίνησε από την Αθήνα με ρωγμή, (κάτι που δεν το ξέρουμε, μπορεί κάλιστα να έγινε κατα τη διάρκεια της πτήσης.
Και φυσικά κάτι που επίσης θα ρίξω στην ελληνική νοοτροπία. Τα αεροπλάνα τα δικά μας δεν πρέπει να παρουσιάζουν ποτέ κάποιο πρόβλημα, είτε τεχνολογικό είτε τεχνικό, είτε μηχανικό, καθότι.... (και εδώ δεν βρίσκω λόγο πέρα του οτι ήμαστε Ελληνες).

Ασ δούμε τι έγινε, ας το ελέγξουν αυτοί που είναι αρμόδιοι. Οποιος θέλει μπορεί επίσης να βγεί λίγο έξω που έχουν και πιο συχνά αντίστοιχα συμβάντα, όπως σκασμένα λάστιχα στην προσγείωση (που σύμφωνα με τη λογική κάποιων σημαίνει οτι έφυγε και με σκασμένο λάστιχο), crack in windshield, cockpit fire, (απο τα Aveherald, τα πρόσφατα). Δυστυχώς βέβαια αυτά δεν συνάιβησαν σε καμιά Respected εταιρία, για να βρούμε ευκαιρία να πούμε πάλι ποσο χάλια είναι όλες, εκτός από την παλαιά Ολυμπιακή. Έχετε καταντήσει λίγο γραφικοί, και αρχίζετε να γίνεστε πΟΑ fanboys.

fbispdy0":3ukz1rle said:
η AEGEAN ειναι πασιγνωστο οτι δεν εχει καλο Engineering...εδω εκαναν συντηρηση κινητηρα μεσα στην πιστα παλια και η ΥΠΑ δεν εκανε τιποτα!!!!Αρα ειναι θεμα χρονου καποιο συμβαν η ατυχημα...

Είναι πασίγνωστo; Δεν νομίζω ότι με μερικά συμβάντα πρέπει να κατηγορούμε την εταιρία και ούτε πρέπει να σπέρνουμε τον πανικό ότι θα γίνει ατύχημα. Τα αεροσκάφη αποτελούνται από πολύπλοκους μηχανισμούς που είναι φυσικό να παρουσιάζουν βλάβες, κάτι που συμβαίνει καθημερινώς σε πολλές εταιρίες. Η aegean μέχρι τώρα παρουσίαζει ένα πολύ θετικό προφίλ, κάτι που αναγνωρίζεται όχι μόνο από τους επιβάτες αλλά και διεθνώς.