ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ .ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΤΗΝ Π.Α. ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ.ΘΕΛΩ ΟΜΩς ΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΩ ΤΟΥΣΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΤ 66.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΕΡΩΤΗΣΗ. ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ MODULES ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ.ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΩ ΣΕ ΑΥΤΑ.ΕΙΜΑΙ ΜΗΧΑΝΟΣΥΝΘΕΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ Β1.ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ JET H PROPELLER.ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ? ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΕΧΕΙ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ.
ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ
Ωραία, πολύ ωραία.
Ήθελα να δω, αυτά που έγραψες
Τα έχεις μελετήσει καλά, οι κεραίες μεταξύ τους δεν έχουν διαφορά.
Μόνον από την περιοχή επηρεάζονται, σκοτεινά σημεία έχουν όλες.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ
Παράνομη και καταχρηστική κρίθηκε η απεργία που είχαν εξαγγείλει για τις 29 και 30 Δεκεμβρίου, οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας. Όμως οι εργαζόμενοι στα αεροδρόμια δηλώνουν ότι θα προχωρήσουν σε άλλου είδους κινητοποιήσεις. Έτσι, δεν αποκλείεται να σημειωθούν προβλήματα στις πτήσεις.
ασχετο με το acars, εγω μενω στο νομο ηλειας kai exω 1 scanner. μπορω και λαμβανω μονο high altitude aircraft, δηλαδη athens radar. σημερα παντος ακουγοταν κατι σαν τουρκικα στισ μια παρα εικοσι περιπου για αρκετη ωρα στην 124.3 και κατι συχνοτητα(δεν θυμαμαι ακριβως) anyway, καλη χρονια σε ολους.