Λάθος posts ...

• Thread starter Thread starter george_a
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Aπεργία στην ΥΠΑ

Επι εποχής "Ελληνικού" υπήρχε αρκετά μεγάλη κίνηση charter εταιρειών, φτάνοντας στο σημείο να φτιαχτεί και terminal ειδικά για αυτά δίπλα απο τον ανατολικό( αρκετά πρόχειρο βέβαια). Θυμάμαι απο παλιά την Danair, Britannia, Hapag LLoyd, Condor κλπ που έφερναν χιλιάδες κόσμο... προφανώς κάπου τους πήγαιναν, υπήρχαν 15ημερα πακέτα, που περιλάμβαναν εκδρομές Δελφούς, Ολυμπία, Επίδαυρο κλπ κλπ. Ακόμα και Γάλλοι που πήγαιναν στο Club Med της Εύβοιας !
Την επόμενη ημέρα της μεταφοράς σταμάτησαν άμεσα... μην ξεχνάμε και την μεγάλη διαφορά στην τιμή του καυσίμου και των τελών- χωρίς να γνωρίζω επακριβώς τιμές στα καύσιμα, ξέρω όμως οτι είναι μια παράμετρος που συνετέλεσε στη διακοπή τέτοιων δρομολογίων. Αυτός είναι και ο φόβος για τα περιφερειακά, που ουσιαστικά "ζούν" απο τα charter.
Όσον αφορά τα εμπορικά κέντρα η μομφή μου είναι στο σημείο όπου έγιναν αναγκαστικές απαλλοτριώσεις, δεσμεύσεις γής για να γίνει το αεροδρόμιο, αντ' α αυτού πολλοί είδαν στη θέση του κτήματός τους να ξεφυτρώνουν αυτά τα εμπορικά κέντρα .νομίζω οτι η απαλλοτρίωση με τα εμπορικά κέντρα δεν πάει... έτσι δεν είναι ? ούτε συναφές ως προς το αεροδρόμιο είναι.. δηλαδή αν η εταιρεία AIA δημοσιοποιεί κέρδη και μέσα σε αυτά υπολογίζονται και τα νοίκια απο τις εκμεταλλεύσεις αυτές, νομίζω ότι αυτό είναι εντελώς απαράδεκτο.. τα πήρε το κράτος αναγκαστικά και τα έδωσε σε ιδιώτη για να παίρνει νοίκια !! απο τις εκμεταλλεύσεις, μόνο το ξενοδοχείο θα μπορούσε να πεί κανείς οτι τέλος πάντων είναι συναφές.
Αν αυτό το είχε κάνει το Schiphol τη δεκαετία του 50-60 τώρα δεν θα μπορούσε να επεκταθεί πλέον και δεν θα ήταν σήμερα ένα απο τα μεγαλύτερα αεροδρόμια του κόσμου.

Re: Turkmenistan Airlines

Α είναι κάτι σαν το IMO(In My Opinion) :wink: :lol:

Μάλλον σαν το IFE. Μα τι λέμε τώρααααααααααααα :wall:

....η κατι σαν το GTPK

Re: Συνεργασία Αιγαίου - Ολυμπιακής?

Καλησπέρα!
Ψάχνω τα τηλέφωνα του Βγενόπουλου και του Βασιλάκη για να τους πω να σε ενημερώσουν!
(Πλάκα κάνουμε,έτσι;) :banana:

Re: Δρομολόγια Olympic Air

paei i kerkira alitheia einai mono i aegean tha peta apo 31oct2010

Re: Επάγγελμα Αεροσυνοδός

Mallon exeis diavasei oti rwtaw gia diafores etairies kai gi auto amfivaleis. Omws de mporw na paw me kleista ta matia,xreaizomai swsth enhmerwsh. koitazw na dw loipon pou tha me sunefere na doulepsw kai me poies prooptikes.Twra teleutaia exw xekinhsei na psaxnw to thema toso polu kai etsi exw xekinhsei apo to mhden.

Re: Τα παροπλισμενα της Π.Α.

Λυπάμαι που δεν μπορώ να σας απαντήσω ανοιχτά για τα τεκταινόμενα στο κτίριο της οδού Δοϊράνης σχετικά με την εκποίηση αυτών των αεροσκαφών διότι μόλις προχτές έληξε η μηνιαία ποινή διαγραφής που μου επεβλήθη από τους ιδιοκτήτες του site όταν έγραψα ανοιχτά για το πως μπαίνει κάποιος πολύ άνετα στη Σχολή Ικάρων εκμεταλλευόμενος τα κενά του νόμου.

Re: Flight Instructor Conversion

Λυπάμαι που δεν μπορώ να καταθέσω την άποψή μου σχετικά με το τρίγωνο JAR/EASA FCL Law-ΥΠΑ-Σχολές σε οτι αφορά τις μετατροπές πτυχίων διότι μόλις προχτές έληξε η μηνιαία ποινή διαγραφής μου από τους ιδιοκτήτες του site όταν έγραψα ανοιχτά την άποψή μου για την εκμετάλλευση των νόμων στο χτίσιμο αεροπορικής καριέρας.