Λάθος posts ...

• Thread starter Thread starter george_a
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: LGAL/AXD Alexandroupolis Dimokritos

Στην πτήση αυτή επέβαινα και εγώ, αν και δεν τράβηξα καθόλου φωτογραφίες....Έφτασε και αναχώρησε με μικρή καθυστέρηση και νομίζω ήταν σχεδόν γεμάτο...

Re: LGAL/AXD Alexandroupolis Dimokritos

itan gemato me stratiwtes giati x8es kai simera apolyotan i 309 seira kai mesa se aftous imoun kai gw !!!

Re: Aegean ξανά με ATR72

Οι πτήσεις της Α3 προς ΙΟΑ εμφανίζονται μέχρι και τις 12 Σεπτεμβρίου , είναι κάτι τυχαίο ή σταματούν - "παραδίδονται" τελικά οι πτήσεις προς ΙΟΑ στην ΟΑ? Αν γνωριζει κάποιος κάτι περισσότερο ας ενημερώσει το φορουμ.
καλό βράδυ σε όλους και ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Re: AEGEAN fleet (B737, RJ100)

πάντος εγώ ένιωθα μια επιπλέον ασφάλια πετώντας με τα Boeing και Avro απότι νιώθω τώρα με τα αερολεοφορία (Airbus). Προτιμώ να ξέρω πως τον απόλυτο ελενχο του αεροπλάνου το έχει ένας πιλότος παρά ένα κομπούτερ. κρίμα που πλέον δεν θα έχουμε αυτήν την επιλογή.

Re: AEGEAN fleet (B737, RJ100)

Φιλε MD-11ER και τα Airbus άνθρωπος τα πιλοτάρει. Για μένα τα RJ είναι πολύ 'στριμωχτά' αεροσκάφη και δεν συγκρίνονται με τα ίδιου φορτίου Ε-Jets για παράδειγμα. Τώρα αν αυτά μπορούν να επιχειρήσουν στην Ελλάδα και τα νησιά δεν το ξέρω. Καιρός ήταν να κουνήσουμε το μαντίλι.

Για την Α3 ή την νέα εταιρεία 2 τύποι είναι αρκετοί πιστεύω με βάση τους προορισμούς και τον αριθμό τους. Αφού ο ένας θα είναι τα Α320/1, ο άλλος λογικά θα είναι μικρό ελικοφόρο.. :?:

Re: Αναγνωρισμενη σχολη VS Πολλες ωρες πτησεις

agapitoi filoi sas euxaristo polu gia tis apanthseis sas. Den tha apanthso se kanena sxolio sas giati den einai autos o skopos mou.Kai epeidi o skopos mou einai na enhmerotho tha sunexiso me erothseis.

Na me sugxoresete gia tin argo. Alani=ήθος, σοβαρότητα, υπευθυνότητα και επαγγελματισμόs!
Episis sugxoreste me kai pali. pilotos me 1000 ores > pilotos me 200 ores. Opote mporei na kerdisei pio eukola enan diagonismo...

zhthsa na ksero to status tou filou ECO gia na ksero poios einai autos pou me sumvouleuei, oste na krino tis sumvoules kalutera. Tha parakalousa an epithimite kai an epitrepete na parathesete to status sas.

Auto pou katalavaino apo tis apantiseis sas einai oti to kalutero einai na vreis mia anagnorismeni sxoli na kaneis ab initio intergrated kai meta na grapseis ores. Auto fainetai ekseraitika akrivo an den vreis douleia os flight instructor. Opote an den exeis xrimata pas se mia sxoli pio metria, pou mporeis na grapsies ores?

Omos afou lete oti i Aegean kanei diaginismo den xreiazetai aparaitita anagnorismeni sxoli...Xreiazesai esi na eisai kalos. Mono se etaireies pou den kanoun diagonismo isxuoun ta parapano. To thema einai uparxoun polles etaireies pou den kanoun diagonismo? Mporo na vro pouthena ta kritiria proslipsis megalon etaireion?

Agapite Eco mporeis na mou anafereis epigrammatika poies einai oi apaitiseis kai oi prodiagrafes pou prepei na exo??

Agapite Niko k. mporeiS na anafereis epigramatika giati OXI? episis mia akoma... an se proslavei mia etaireia mexri na liksei h M1 visa mporeis na vgaleis prasini karta??

Sugnomi gia ta latinika alla den exo prosvasi se ellhniko alfavito...

Re: Συρρίκνωση Δρομολογίων της Αegean

Μείωση στόλου

Σε μείωση στόλου έχει προχωρήσει η εταιρεία μέσα στους έξι πρώτους μήνες του 2010 στο πλαίσιο των διαρθρωτικών ενεργειών που προωθεί. Ειδικότερα, ο στόλος της μειώθηκε κατά 3 αεροσκάφη, ενώ ως αποτέλεσμα της γενικότερης αναδιάρθρωσης 2 αεροσκάφη τύπου RJ AVRO 100 και 2 αεροσκάφη τύπου ATR 72 επιστρέφουν στο στόλο της.

Όπως αναφέρει η εταιρεία επιβάλλεται διακοπή στο αμέσως επόμενο διάστημα και ως το χειμερινό πρόγραμμά της προς 2 προορισμούς εσωτερικού και συγκεκριμένα σε Ιωάννινα και Καβάλα καθώς και 3 προορισμούς εξωτερικού (Τίρανα, Βελιγράδι και Βιέννη) ως αποτέλεσμα της παραπάνω μείωσης του στόλου αλλά και της ανάγκης ενίσχυσης της απόδοσης του δικτύου στο εξαιρετικά ασταθές οικονομικό περιβάλλον.

Οι παραπάνω προορισμοί που «κόβονται» παρουσιάζουν, όπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή της η εισηγμένη, ιδιαίτερα αρνητικά αποτελέσματα. Ο Δ/νων Σύμβουλος της Aegean, Δημήτρης Γερογιάνης ανέφερε πως επιβάλλεται η εστίαση σε προορισμούς όπου η εταιρεία διαθέτει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα είτε λόγω του νέου στόλου αεροσκαφών τύπου Airbus A 320 είτε λόγω της εισόδου της Aegean στη Star Alliance.

Re: Φωτογραφίες στο διαδίκτυο - Ι

Hastaroth":gto9dtqu said:
Δέν ξέρω γιά την Σκιάθο,γιά την Θεσσαλονίκη όμως το συγκεκριμένο A380 (9V-SKG) θά ήταν ό,τι πρέπει..... :D
Θα ηταν οτι πρεπει αρκει να τελειωση η επεκταση του διαδρομου αλλιως το Α380 το βλεπω παραδεισο των καταδυσεων στο θερμαικο... :shock: :D :shock: :D