Λάθος posts ...

Re: Travelair club - πρόγραμμα μιλίων από την OA

Kiwi Jumbo":87efsgw7 said:
Μάλλον εσύ έχεις μπερδευτεί από ότι φαίνεται και εγώ πρέπει αν παίξω το ρολό που θες να κάνεις εσύ….. Εγώ αναφέρομαι στα επιπλέον προνόμια που από τα οποία μπορείς να κερδίζεις επιπλέον μιλιά τα οποία δεν προσφέρονται από άλλη ελληνική εταιρία και συν της άλλη ΜΠΟΡΕΙ να έχεις και μια πιστωτική για να μαζεύεις και από εκεί, κάνεις δεν είπε ότι είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει μια τέτοια κάρτα απλά υποθέσεις κάνουμε.
Πάλι δεν μού λές τίποτα :cry:
Kiwi Jumbo":87efsgw7 said:
Αλλά όπως είπε και ο aakunz άμα δεν θέλεις και θεωρείς ότι με άλλο πρόγραμμα κερδίσεις πιο πολλά μηλιά όχι μόνο με τις πτήσης τότε μπορείς ωραιότατα να μην γίνεις μέλλος του Travelair. Ανταγωνισμός υπάρχει επιτέλους, κάνε τις επιλογές σου……. :great: :great:
Δυστυχώς (ή μάλλον ΕΥΤΥΧΩΣ εάν εξαρτώνται από την νΟΑ) για τον aakunz και τους groupies του είμαι ήδη χρυσό μέλος, έχοντας ΠΕΤΑΞΕΙ περισσότερα από τα μίλια που χρειάζονται σ'αυτούς τους 2 μήνες. Το ότι υπάρχει ανταγωνισμός, ξέρεις, το πήρα είδηση! Ακου λοιπόν: Είμαι top-tier με τη Lufthansa πάνω από 12 χρόνια τώρα συνεχόμενα, και κατά καιρούς ταυτόχρονα top-tier με πολλές άλλες εταιρείες όπως United, Continental, BA, AF, SQ, κλπ.(και για να σε εκπλήξω, δεν είμαι κάν μέλος του FFP της Α3). Ισως αυτό να φταίει για το γεγονός ότι τα -κατά μέσο όρο- 20000 μίλια που μπορεί να πάρει κανείς από μία πιστωτική αεροπορικής εταιρείας δεν με συγκινούν.

Re: ΑΠΟΡΙΕΣ ATPL

πειδια καλημερα σας. ειμαι κενουργιος στο φορουμ.και διαβαζω τα τεματα εδω.ηθελα να ροτησω μεχρη τι ηλικια μπορουμε να καθατεσουμε σε σχολεις πολιτηκις αεροπορειας,στην ελλαδα και στο εζωτερικο?ευχαριστω !

venos":17uzbyq7 said:
πειδια καλημερα σας. ειμαι κενουργιος στο φορουμ.και διαβαζω τα τεματα εδω.ηθελα να ροτησω μεχρη τι ηλικια μπορουμε να καθατεσουμε σε σχολεις πολιτηκις αεροπορειας,στην ελλαδα και στο εζωτερικο?ευχαριστω !

Πήγαινε πρώτα να βγάλεις το δημοτικό και άσε το ATPL για αργότερα...

Καλό θα είναι να μην κάνουμε τέτοια σχόλια αν δεν γνωρίζουμε τον άλλον.Μπορεί να μην είναι Έλληνας,μπορεί να είναι δυσλεξικός,μπορεί χίλια δυο.

Για το φίλο που ρωτάει.Δεν έχω δει σε κάποια σχολή να έχουν όριο ηλικίας για να σε δεχτούν.Βέβαια,όσο μικρότερος τόσο καλύτερα αλλά δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα αν δεν είσαι και "ιδιαίτερα" μεγάλος.Πόσο είσαι?

Φίλε B73..200/άκι, είσαι τουλάχιστον αγενής, ανάγωγος και κακοήθης όταν απαντάς με αυτό το απαξιωτικό ύφος σε ένα νέο μέλος που οποιοσδήποτε προφανέστατα αντιλαμβάνεται , ότι είναι Ελληνο..κάτι ή αλλοδαπός και όχι Ελληνάρας σαν εσένα, ντροπή σου!!!!

Re: ATR/42 στην ΠΑΡΟ;

''την θυσία νεαρών αεροσυνοδών στους θεούς''

Φιλε προς που αυτη η ειρωνια για τις αεροσυνδους?-Θα σε παρακαλουσα λιγο να σεβαστεις λιγο αυτην την κατηγορια των ατομων ασχετα αν ειναι καλοι ή οχι στην δουλεια τους. :evil:

Re: Νέα Δρομολόγια Aegean

Η ώρα του παιδιού να υποθέσω?

Re: Νέα Δρομολόγια Aegean

ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ?

Re: ATR/42 στην ΠΑΡΟ;

Πωτε θα αναμεινουμε το αρχειο wav ????ΟΕΟ :D

Re: Flightsim

kalhmera!!tha hthela na rwthsw apo pou mporw na katevasw kapoio flight simulator free??