Λάθος posts ...

Re: Travelair club - πρόγραμμα μιλίων από την OA

1 μίλι στο Ευρώ είναι γελοίο, όποιο κι αν είναι το επιτόκιο, πολλώ μάλλον αν είναι τα γνωστά 18%+. Δεν είμαι εναντίον των καρτών απλά πιστεύω ότι είναι παράλογο να προσδοκά κανείς να μαζέψει μίλια από την κάρτα του, εννοώ κάποιος με λογικό εισόδημα. Εκτός κι αν κάποιος άλλος (η εταιρεία σου) πληρώνει τελικά τις δαπάνες που κάνεις με την κάρτα σου. Αλλά για ένα τυπικό νοικοκυριό, ακόμα κι αν πληρώνει τα πάντα με την καρτα του (πράγμα πολύ δύσκολο στην Ελλάδα,όλο και κάποιος έμπορος θα σού πεί ότι, εμ, δεν δουλεύει το μηχάνημα προκειμένου να γλιτώσει την προμήθεια) τα μηνιαία έξοδα που μπορούν να μούν στην κάρτα (και να αποπληρώνονται κάθε μήνα) δεν ξεπερνάνε εύκολα τα 2 χιλιάρικα. Οπότε στο τέλος της ημέρας μιλάμε για 24000 μόλια από την κάρτα. Αντε 30 χιλιάδες για την περίπτωση που υπάρχουν τίποτα promos. Ούτε για φυστίκια δεν είναι αυτά τα μίλια...

Ακόμα δεν την είδαμε, πέσατε να τους φάτε... Άσχημες θα σας κάτσουν -εκτός των άλλων προνομίων- μερικές χιλιάδες μίλια welcome bonus ε;

Να καταργηθούν όλα τα frequent flyer programmes εδώ και τώρα! :deadthread:

@aakunz
Με εκπλήσσει το γεγονός ότι σου φαίνετε περίεργο το ότι άρχισαν την γκρίνια και για αυτό για την ΟΑ, θα έπρεπε να ξέρεις (εφόσον είσαι πιο παλιός εδώ μέσα από έμενα) ότι ΟΑ σημαίνει αποδιοπομπαίος τράγος, ακόμα και αν βρέχει έξω καταρρακτωδώς η ΟΑ φταίει κρεμάστε την τώρα :rant: , ότι και να κάνει το οτιδήποτε είναι λίγο έως χάλια για πολλούς σε αντίθεση με την Αιγαίου που ότι κάνει είμαστε στο αααααααααααα τι λες μπράβο πολύ καλά, και αν πάει και τπτ στραβά λέμε ένταξη μωρέ δεν πειράζει έτυχε….. Φιλικά…. :great:

aakunz":1glt0tkm said:
Ακόμα δεν την είδαμε, πέσατε να τους φάτε... Άσχημες θα σας κάτσουν -εκτός των άλλων προνομίων- μερικές χιλιάδες μίλια welcome bonus ε;
Μιλάς για 5000 μίλια; Και ποιών "άλλων" προνομίων; Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος; Δε λέω να βγάλεις τη γυάλινη σφαίρα, απλά, με τί άλλα προνόμια θα ήσουν ευχαριστημένος;
aakunz":1glt0tkm said:
Να καταργηθούν όλα τα frequent flyer programmes εδώ και τώρα! :deadthread:
:rolleyes:

Kiwi Jumbo":1g3cmwmy said:
@aakunz
Με εκπλήσσει το γεγονός ότι σου φαίνετε περίεργο το ότι άρχισαν την γκρίνια και για αυτό για την ΟΑ, θα έπρεπε να ξέρεις (εφόσον είσαι πιο παλιός εδώ μέσα από έμενα) ότι ΟΑ σημαίνει αποδιοπομπαίος τράγος, ακόμα και αν βρέχει έξω καταρρακτωδώς η ΟΑ φταίει κρεμάστε την τώρα :rant: , ότι και να κάνει το οτιδήποτε είναι λίγο έως χάλια για πολλούς σε αντίθεση με την Αιγαίου που ότι κάνει είμαστε στο αααααααααααα τι λες μπράβο πολύ καλά, και αν πάει και τπτ στραβά λέμε ένταξη μωρέ δεν πειράζει έτυχε….. Φιλικά…. :great:
Για την ιστορία, μέχρι πρότινος δεν πολυπετουσα στην Ελλάδα, και όταν πετούσα ήταν μόνο για διακοπές, οπότε, δεν με αφορά η κόντρα μεταξύ των aficionados της ΟΑ vs αυτών της Α3. Βεβαια, η κριτική μου είναι γενικά για τις πιστωτικές κάρτες αεροπορικών εταιρειών, και ειδικά στην Ελλάδα (εχω τη χρυσή της Lufthansa από την Πειραιώς). Επαναλαμβάνω, 5000 μίλια welcome bonus είναι απλά φιστίκια, φιστίκια είναι κι ό,τι μπορεί κάποιος να μαζεψει με μια λογική δαπάνη κατά τη διάρκεια του έτους (μάξιμουμ άλλα 25Κ). Θα έπρεπε να πανηγυρίζω; Να νιώθω ότι τους έχω υποχρέωση σε όλη μου τη ζωή :thx: ; Ετσι κι αλλιώς, θα τους είμαι ...χρεωμένος σε όλη μου τη ζωή... :rolleyes:
Και πάλι για την ιστορία, τους τελευταίους 2 μήνες εχω πετάξει με ΟΑ περισσότερο απ' όσο έχουν πετάξει κάποιοι εδώ πέρα σε όλη τους τη ζωή. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, οι διαφημίσεις της MIG δεν με νοιάζουν εφόσον το σέρβις παραμένει πολύ ανώτερο του ανταγωνισμού. Για να δούμε για πόσο.

Προφανώς αναφέρετε και καλά κάνει σε προνομία όπως τις εκπτώσεις σε μαγαζιά καφετερίες ξενοδοχεία εστιατόρια και ακτοπλοϊκά εισιτήρια……. ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΓΑ…….. ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ :rant: :rant: ….. είναι το μοναδικό πρόγραμμα στη Ελλάδα που δίνει τέτοιες εκπτώσεις στην κατώτατη βαθμίδα των προνομίων άμα ανεβείς και πιο ψηλά έχεις και αλλά πλεονεκτήματα. Επιτελούς δεν έχετε τα θεός σας πια…….. :wall: :wall: :wall: :wall:

@andre1970

andre1970":18xl7w8d said:
Δε λέω να βγάλεις τη γυάλινη σφαίρα, απλά, με τί άλλα προνόμια θα ήσουν ευχαριστημένος;

Εξακολουθείς και γίνεσαι προκλητικός χωρίς λόγο. Αν δεν σου αρέσει, μην την πάρεις την κάρτα. Δε θα σε υποχρεώσω ούτε εγώ, ούτε η Μαρφίν. Ανέφερα κάποια πληροφορία λόγω σχέσης μου με το αντικείμενο και την εταιρεία.

Αν για σένα είναι γελοία η αντιστοιχία €1 προς 1 μίλι, να σου θυμίσω ότι είναι πιο γελοίο για €1 και μηδέν ανταλλάγματα. Δε θα μπω σε διαδικασίες και κηρύγματα περί ορθολογικής χρήσης καρτών καθώς δεν είναι το αντικείμενό μου ούτε να καταδικάσω απαξιωτικά τους κατόχους τους, όπως εσύ κάνεις.

Με γεια σου, με χαρά σου.

Kiwi Jumbo":186prgcg said:
Προφανώς αναφέρετε και καλά κάνει σε προνομία όπως τις εκπτώσεις σε μαγαζιά καφετερίες ξενοδοχεία εστιατόρια και ακτοπλοϊκά εισιτήρια……. ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΓΑ…….. ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ :rant: :rant: ….. είναι το μοναδικό πρόγραμμα στη Ελλάδα που δίνει τέτοιες εκπτώσεις στην κατώτατη βαθμίδα των προνομίων άμα ανεβείς και πιο ψηλά έχεις και αλλά πλεονεκτήματα. Επιτελούς δεν έχετε τα θεός σας πια…….. :wall: :wall: :wall: :wall:
Προφανώς, έχεις μπερδευτεί. Ας σε βοηθήσω λοιπόν να τα ξεμπερδέψεις: Η κάρτα που προσφέρει τα προνόμια στα οποία αναφέρεσαι είναι η customer card του προγράμματος και όχι η πιστωτική κάρτα. Μπορείς σε παρακαλώ να πάρεις άλλη μια προσπάθεια και να μού πεις ποια ΕΠΙΠΛΕΟΝ προνόμια που μπορεί να προσφέρει μια πιστωτική κάρτα θεωρείς ότι αξίζουν πανηγυρισμούς;

Μάλλον εσύ έχεις μπερδευτεί από ότι φαίνεται και εγώ πρέπει αν παίξω το ρολό που θες να κάνεις εσύ….. Εγώ αναφέρομαι στα επιπλέον προνόμια που από τα οποία μπορείς να κερδίζεις επιπλέον μιλιά τα οποία δεν προσφέρονται από άλλη ελληνική εταιρία και συν της άλλη ΜΠΟΡΕΙ να έχεις και μια πιστωτική για να μαζεύεις και από εκεί, κάνεις δεν είπε ότι είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει μια τέτοια κάρτα απλά υποθέσεις κάνουμε. Αλλά όπως είπε και ο aakunz άμα δεν θέλεις και θεωρείς ότι με άλλο πρόγραμμα κερδίσεις πιο πολλά μηλιά όχι μόνο με τις πτήσης τότε μπορείς ωραιότατα να μην γίνεις μέλλος του Travelair. Ανταγωνισμός υπάρχει επιτέλους, κάνε τις επιλογές σου……. :great: :great:

aakunz":12j1q78o said:
Αν για σένα είναι γελοία η αντιστοιχία €1 προς 1 μίλι, να σου θυμίσω ότι είναι πιο γελοίο για €1 και μηδέν ανταλλάγματα. Δε θα μπω σε διαδικασίες και κηρύγματα περί ορθολογικής χρήσης καρτών καθώς δεν είναι το αντικείμενό μου ούτε να καταδικάσω απαξιωτικά τους κατόχους τους, όπως εσύ κάνεις.
Μπορείς να μού παραθέσεις το σημείο στο οποίο "καταδίκασα απαξιωτικά" κάποιον κάτοχο πιστωτικής κάρτας; Κατανοείς τί λές;
Εξακολουθείς και γίνεσαι προκλητικός χωρίς λόγο.
"Προκλητικός"; Ελπίζω η σχέση σου με την Μαρφίν να έιναι καλύτερη από τη σχέση σου με τα Ελληνικά... :rolleyes:
Αν δεν σου αρέσει, μην την πάρεις την κάρτα. Δε θα σε υποχρεώσω ούτε εγώ, ούτε η Μαρφίν
.
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την παραχώρηση. :rolleyes:
Ανέφερα κάποια πληροφορία λόγω σχέσης μου με το αντικείμενο και την εταιρεία.
Ακου φιλαράκο, προσωπικά σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για την πληροφορία. Ειλικρινά σ'το λέω!

Ωστόσο, υπάρχει μια τεράστια απόσταση από την καλοδεχούμενη παράθεση πληροφορίας μέχρι το να γίνεσαι απολογητής της εταιρείας (και κατά φαντασίαν βαλλομενος), και να πυροβολείς όσους τολμούν να δούν τα πράγματα πιο ρεαλιστικά. Ακόμα και ανθρώπους που δεν είπαν τίποτε εναντίον της νΟΑ. Τουναντίον μάλιστα!

Οσο για το αν έχω δικαίωμα να λέω τη γνώμη μου (ή ακόμα και να γκρινιάζω για τη νΟΑ, πράγμα που ΔΕΝ εχω κάνει ακόμα) σημείωσε σε παρακαλώ τα ακόλουθα: Η σχέση σου με την εταιρεία ΔΕΝ σε καθιστά πιο αξιόπιστο. Ισα-ισα, έχεις κάθε κίνητρο να μεροληπτείς υπέρ της ή ακόμα και να διαφημίζεις προϊόντα της εδώ (πράγμα που δεν πιστεύω ότι κάνεις). (Ασε που δεν πιστεύω ότι έχεις καμμια σχέση επαγγελματική με την νΟΑ αφού ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ οι υπάλληλοι με τους οποίους εχω συναναστραφεί μέχρι στιγμής ήταν άψογοι στους τρόπους επικοινωνίας και συμπεριφοράς)

Ο πλέον αξιόπιστος είναι αυτός που πετάει με την εταιρεία από την οποία πιθανόν ζείς εσύ και πολλοί άλλοι και σάς δίνει τα ωραία του λεφτά. Κατανοητόν;;