Λάθος posts ...

Re: Frequency scanner / AirBand

jimaras":2led4zk6 said:
Γεια σας κι απο εμένα παιδιά. Είμαι πολύ νέος στην παρέα σας και θέλω μια βοήθεια με ένα 'πρόβλημα' που μου παρουσιάστηκε.
Κατ αρχήν να πώ οτι είμαι αδειούχος ραδιοερασιτέχνης κατηγορίας 1 (SV7NHN) και άρα έχω μηχανήματα για να κάνω ακρόαση ''all band - all mode''. Απο καιρό λοιπόν έκανα κάπου κάπου ακρόαση στις airbands, αλλα τυχαία διάβασα για το πρόγραμμα ACARS. Έτσι λοιπόν μου κίνησε την περιέργεια να το δοκιμάσω! Έλα όμως που δεν μπορώ με κανένα τρόπο να το εγκαταστήσω..... Υπάρχει κάτι σαν οδηγός για τις ρυθμήσεις του προγράματος? Μου φάνηκε κάπως πολύπλοκο....

Αυτά για αρχή παιδιά, κι αν μπορώ να σας βοηθήσω κάπου σαν ραδιοερασιτέχνης πολύ ευχαρίστως να το κάνω!!!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ
ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ACARS?
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΑΝ
ΘΕΛΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ SV2LZI

Re: Θέσεις εργασίας στη Νέα Ολυμπιακή από τη MIG.

"Ξεφυγε" video, απο το interview,,,,http://www.youtube.com/watch?v=zP0sqRMzkwo

Re: LCA kai Paphos

Ανταποκρινόμενη στις δεσμεύσεις της, η Hermes Airports, παρέδωσε το πρωί στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου δύο υπερσύγχρονα πυροσβεστικά οχήματα. Τα οχήματα έχουν ήδη τεθεί στη διάθεση της πυροσβεστικής δύναμης του Διεθνούς Αερολιμένα Λάρνακας, τα στελέχη της οποίας έχουν ήδη εκπαιδευτεί κατάλληλα ως προς τη χρήση τους.

Τα δύο πυροσβεστικά οχήματα τύπου STRIKER 3000 είναι τελευταίας τεχνολογίας και έχουν εντυπωσιακές δυνατότητες, όπως:

Δυνατότητα διέλευσης σε όλες τις μορφολογίες εδάφους

Πλαγιολίσθηση 30 μοιρών

Αποθήκευση έως και 12.000 λίτρων νερού

Αποθήκευση έως και 1.680 λίτρων αφρού

Αποθήκευση έως και 225 κιλών ξηρής σκόνης

Ανάπτυξη ταχύτητας έως και 80 km ανά ώρα σε λιγότερο από 35 δευτερόλεπτα

Τελική ταχύτητα έως και 112km

Ιπποδύναμη 700ΗΡ με υπερσύχρονες μηχανές caterpillar C18
Μιλώντας στο πλαίσιο της τελετής και εκ μέρους της Hermes Airports, ο Γενικός Διευθυντής του Αεροδρομίου Λάρνακας κ. Γιάννης Παπαστεφάνου, εξήρε τη στενή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ της Hermes Airports και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου και σημείωσε ότι με την απόκτηση των δύο νέων οχημάτων, ο Διεθνής Αερολιμένας Λάρνακας αναβαθμίζει το επίπεδο ασφάλειας του.

Εκ μέρους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οχήματα παρέλαβε ο Βοηθός Διευθυντής της, κύριος Μάρκος Τράγκολας ο οποίος και ευχαρίστησε τη Hermes Airports για αυτή την ενέργεια αλλά και για τη συμβολή της γενικότερα στην προσπάθεια αναβάθμισης του εξοπλισμού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που εδρεύει στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας.

http://www.cyprusairports.com.cy/

Re: Athens airways

Αυτά είναι νέα!!

http://www.giapraki.com/news.php?extend.6432

21 Mαΐου η πρώτη πτήση της ATHENS AIRWAYS στην Κοζάνη

Με πέντε πτήσεις την εβδομάδα, η Athens Airways εγκαινιάζει στις 21 Μαΐου το δρομολόγιο Αθήνα – Κοζάνη – Αθήνα.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε μόλις χθες από τα στελέχη της εταιρείας, τα οποία από την ίδρυση της εταιρείας και κατά την κατάρτιση του προγράμματος δρομολογίων «δούλευαν» εντατικά τις παραμέτρους του συγκεκριμένου δρομολογίου, το οποίο σύμφωνα με την διευθύντρια δημοσίων σχέσεων της εταιρείας Μάρτζη Ανυφαντάκη, «είναι ένας προορισμός που μας ενδιαφέρει πάρα πολύ και σύμφωνα με τις έρευνές μας στην περιοχή, η ανάγκη για αεροπορική σύνδεση με την πρωτεύουσα είναι έκδηλη».

Ετσι λοιπόν, ο διάδρομος του αεροδρομίου Φίλιππος της Κοζάνης, από την Πέμπτη 21 Μαΐου θα υποδέχεται καθημερινά από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή (πέντε δηλαδή πτήσεις την εβδομάδα) και τα αεροσκάφη της Athens Airways, τις εξής ώρες:

Αναχώρηση από Αθήνα (ATH) στις 10:10 το πρωί και άφιξη στην Κοζάνη (KZI) στις 11:00. Αναχώρηση από Κοζάνη στις 11:30, άφιξη στην Αθήνα στις 12:20.
O Χρόνος

Οι πτήσεις θα είναι διάρκειας 50 λεπτών και θα εκτελούνται με αεροσκάφη jet ERJ 145, της γνωστής κατασκευάστριας Βραζιλιάνικης εταιρείας Embraer. Η χωρητικότητα του αεροσκάφους είναι 49 θέσεων, σε διάταξη ενός καθίσματος αριστερά και δύο δεξιά.

Η μέση τιμή του εισιτηρίου θα είναι 110€ με επιστροφή και όσο νωρίτερα κλείσει τη θέση του ο επιβάτης, τόσο πιο χαμηλή θα είναι η τιμή. Η χαμηλότερη τιμή πάντως για κράτηση μέσω του site της εταιρείας, θα είναι 44€ συν τους φόρους, δηλαδή 62€ αλλά με υπηρεσίες…Business class, από την πρώτη έως την τελευταία και χωρίς κουρτινάκι διαχωρισμού.

Κατά την διάρκεια της πτήσης σερβίρεται φρέσκο μπρίος είτε για χορτοφάγους είτε με σολωμό, αναψυκτικό, καφέ και στις απογευματινές πτήσεις σερβίρεται αλκοόλ και ξηροί καρποί και στις πρωινές μάφιν. ¼λα αυτά σε όλες τις πτήσεις της εταιρείας ανεξαιρέτως και με τιμές οικονομικής θέσης, οι οποίες κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα με τις άλλες ελληνικές στην αντίστοιχη οικονομική θέση.

Επίσης υπάρχει έκπτωση 15% στις διαδρομές με επιστροφή, νεανικός ναύλος για ηλικίες 18 έως 24 χρόνων και στρατιωτική έκπτωση χωρίς να απαιτείται η στρατιωτική κατάσταση επιβίβασης. Να σημειωθεί ότι όσο πιο σύντομα γίνει κράτηση ενός εισιτηρίου, τόσο πιο μικρό θα είναι το κόστος της διαδρομής.

«Αυτό που θέλει να δημιουργήσει η Athens Airways, είναι μια καθαρά Regional αεροπορική εταιρεία που δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή σε επίπεδο χώρας και θα συνδέει την Αθήνα με περιφερειακές πόλεις σε ικανοποιητικές και εξυπηρετικές για τον επιβάτη συχνότητες» δήλωσε στον «Χ» η κ. Ανυφαντάκη.

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Επίσης η Athens Airways ξεκινά από τις 29 Μαΐου και το δρομολόγιο της για Καστοριά.

Μάλιστα οι δυο από τις τέσσερις θα εκτελούνται βραδινές ώρες και είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του αεροδρομίου «Αριστοτέλης» της Καστοριάς, που το αεροδρόμιο θα εξυπηρετεί τακτικές πτήσεις νύχτα.

Τα δρομολόγια λοιπόν από Αθήνα – Καστοριά – Αθήνα έχουν ως εξής:Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη αναχώρηση από Αθήνα στις 20:50 και άφιξη στην Καστοριά στις 21:45. Αναχώρηση από Καστοριά στις 22:15 και άφιξη στην Αθήνα στις 23:10.

Κάθε Παρασκευή και Κυριακή αναχώρηση από Αθήνα στις 15:10 και άφιξη στην Καστοριά στις 16:05. Αναχώρηση από Καστοριά στις 16:35 και άφιξη στην Αθήνα στις 17:30.

Re: AEGEAN fleet (B737, RJ100)

Καλά όλα αυτά αλλά επιτρέψτε μου την άποψη ότι όποιος πάρει προπέλα όπου μπορεί να πάει jet θα το μετανιώσει άσχημα.
Θα γίνει το εύκολο θύμα του ανταγωνισμού.

Re: Σχολή Ικάρων Ιπτάμενοι

gia sas
ime k ego neos edo k exo kapies apories...
ti mathimata tha prepi na dosi enas :cool: apodimos gian na mpi sti sxoli?
poses thesis dinonte peripou kathe xrono gia ikarous gia tus apodimus???

Re: παρατυπιες

Nai giavto den allazoun kai polla pragmata alla stadiaka .Giavto tha erthoun ta prwta idiwtika aeroplana to epomeno kalokairi kai oxi twra. Olles oi ypografes tha pesoun apo to Septembrio kai meta gia na min tous lene ti na kanoun - Epagelmaties einai as tous na kanoun ti douleia tous kala min bgenei o kathe grabatakias asxetos kai toes leei ti na kanoun

Me tis swstes ependiseis kai tin elefteria sto xeirismo tis etairias oi olymiakes tha ginoun apo tis kalyteres aerogrames ris perioxis (oxi tou kosmou !!)

Re: Σχολή Ικάρων Ιπτάμενοι

kalispera...thelw na kanw mia erwthsh opoios gnwrizei kati as me voeithisei....mou eipe enas pilotos oti uparxei sxolh piloton idiotikh sthn kavala 1 kai sthn athina 2...gnwrizete ean isxuei auto kai plhrofories gi autes ???? (euxaristw)