Λάθος posts ...

• Thread starter Thread starter george_a
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: sky express ... the airline of Crete

NFEEFE":1j1er54f said:
Αυτο μου φαινεται λιγο χαζο...Μηπως θα επρεπε να δουν λιγο τη δικη τους στρατηγικη στο συγκεκριμενο θεμα?Μου ακουγεται υπερβολικο αυτο το "Παρ ότι προσπαθούν να δώσουν αεροπορική διέξοδο στις μετακινήσεις των Αχαιών"...Στη τελικη δε φταιει ο κοσμος αν δεν την επιλεγει και δε μπορεις να λες οτι ειναι θεμα αεροπορικης παιδειας.Ισως μια πιο οργανωμενη στρατηγικη θα μπορουσε να βοηθησει πολυ παραπανω.
Συμφωνώ απολύτως!

Re: Η Boeing προσφέρει το F/A-18E/F Super Hornet στην Π.Α.

Φιλε Πλεκκας απο που εχεις μαθει οτι η ΟΑ θα παρει αυτα τα αεροπλανα κ δεν θα παρει πχ Αιρμπας η και ΕΜΠΡΑΕΡ???
Αν εχεις καποια πληροφορια πες την και σε εμας.
Παντος το Φ18 ειναι φοβερο αεροπλανο και μακαρι να το επερνε η ΠΑ

Re: LGBL/VOL Nea Aghialos (Volos)

ontos perimena na exoun proxorisei poli perisotero ta erga. genika itan oraio , ligo mikro alla simazemeno. Pantos i piso opsi tou , i eisodos diladi einai aparadekti , thimizei kerkida gipedou , gi auto den evala kai photo.
psaxnontas gia plaka vrika kati endiaferon .... http://www.volosairport.gr , to ixere kaneis??

Re: LGBL/VOL Nea Aghialos (Volos)

ontos pisteua ki ego oti tha eixan proxorisei perissotero ta erga. pantos genika itan oraio , mikro sxetika alla simazemeno. i piso meria(i eisodos) omos itan aperadekti. san kerkida gipedou itan.gi auto den evala kai photo. psaxnontas sto net vrika auto , http://www.volosairport.gr .

Re: ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ SBS-1 MODE-S/ADS-B Decoder ΕΝΩΘΕΙΤΕ!

Xaireto olous sto site!

Polu oraios einai o aerodiadromos sti photografia sou Apo!

Καλώς ηρθες..

Δεν γραφουμε greeklish, δεν λέμε τον διάδρομο απογείωσης/προσγείωσης αεροδιάδρομο και γραφουμε στο σωστο topic..

Εχεις SBS-1;

ΓΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΧΡΗΣΤΗΣ ΤΟΥ SBS-1 MODE-S ΚΑΙ Η ΛΗΨΗ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΛΟΒΑΣΙ ΤΙΣ
ΣΑΜΟΥ.ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ SERVER ΤΗΛ 6972018284

Re: Αρκεί η ταυτότητα για ταξίδια εντός Schengen;;;

Ap oti kserw i Agglia den einai stin sinthiki Schengen ara gi avto den poludexontai tis tavtotites. Den eimai 100% sigouros omws

Re: Νέα Δρομολόγια

Μπραβο στην Αιγαιου αυτα να τα βλαιπει η CY που ελεγαι οτι ειναι αγωνη γραμμη Παφος-Αθηνα :wall: :wall: :wall:

Μπραβο και παλι στην Αιγαιου τωρα την βλαιπω να την κοβει τελειως την πτηση της η CY. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: