Λάθος posts ...

Re: Απορία για Aegean

Γνωρίζει κανείς πάνω κάτω τι πληρότητες Υπάρχουν σε όλες τις πτήσεις απο-προς Γιάννενα;;

ΥΓ.Άσχετο αλλά κάτι άκουσα ακόμα ανεπιβεβαιωτο όμως ότι έχουν σκοπό στην AEGEAN να δρομολογούν μόνο AIRBUS προς Γιάννενα.

Το θέμα βαίνει προς επίλυση αφού κυκλοφορεί -πάντα ανιπεβεβαίωτη- "βρώμα" στην πιάτσα ότι η Α3 έκλεισε -σε τιμή φιλέτο- για τη χάι σίζον το 9Η-SUN που θα δρομολογηθεί αποκλειστικά στη γραμμή (5 ή 6 daily rotation αν μου τα ΄παν καλά) για να ανασάνει ο κόμβος των Ιωαννίνων. H ίδια "βρώμα" επιμένει ότι συμμέτοχος στο λίζινγκ είναι η κυβέρνηση με το αεροπλάνο να είναι stby για εκκένωση ελλήνων αποκλεισμένων στο ΗΒ, θύματα του brexit πορφανώς....

ραδιο αρβυλα ειναι αυτα που ακουσες

ελεος με την παραπληροφορηση εδω περα....

για να βαλουμε τα πραγματα στην θεση τους....προκειται για το G-BDXJ που ειναι "εις αναμονας" για πιθανο .... GIANEXIT

Συμφωνα με δικη μου πηγη η Ετζιαν των μικρων Α320 θα κανει lease το ενα και ΜΟΝΑΔΙΚΟ Αntonov-225 το οποιο 8α μετατρεψει σε επιβατικο με 1500+ 8εσεις οικονομικης καθως και σταβλο, εστιατορειο, μερος για πλεξιμο ( ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ Η ΓΙΑΝΙΩΤΙΣΣΑ ΓΙΑΓΙΑ ), καθως και γκαραζ για τρακτερ ετσι ωστε να μην ταλαιπωρουνται οι καημενοι οι οδηγοι σε περιπτωση απεργιας. Τελος το Α-225 θα ειναι σε triple daily rotation μεταξυ Ιωαννινων και Αθηνων. Τωρα περι Μποινγκ δεν εχω ακουσει οποτε μαλλον Ραδιο Αρβυλα θα ειναι οι πληροφοριες σας αγαπητοι φιλοι.... :D

Re: Orange2fly

16 iouliou to prwto cabin crew anaxwrei!! Can't wait.. First base France!!

Re: Aegean / Olympic Air ATR42/72

Βρε,δεν παρακολουθειτε τα μαθηματα για'υτο τα λετε αυτα.Η AEGEAN δε θελει να ταυτιζεται η ονομασια της με "ελικοφορα",ειναι χρονια και ανιατη ασθενεια.

Χμμμμ,μια φωτογραφία από το 2003.Τι να σου πω,αυτή είναι η γνώμη μου ακόμα και αν τα είχε εντάξει στο στόλο για κάποιον ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ και ΕΜΠΟΡΙΚΟ λόγο τότε,πράγματα που εσύ μάλλον σίγουρα δεν κατέχεις.'Ασε που τότε δεν υπήρχε και η OLYMPIC Air,να τα λέμε κι'άυτα.

Ναι όμως τότε υπήρχε η Olympic airlines που είχε ATR.

alex96":1vpy2erc said:
Χμμμμ,μια φωτογραφία από το 2003.
Για να δεις ότι δεν έχεις την παραμικρή ιδέα... ένα A3 ATR 72 από το 2010 σου κάνει?
http://www.airliners.net/photo/Aegean-Airlines-(Swiftair)/ATR-ATR-72-500-(ATR-72-212A)/1763172
http://www.airfleets.net/flottecie/Aegean Airlines-history-atr.htm

Είναι καλό να έχεις την γνώμη σου... Αλλά είναι κακό να είσαι ξεροκέφαλος και να μην την αλλάζεις με τίποτα.