Λάθος posts ...

Re: Ενδιαφέροντα άρθρα/video στο internet

Αμφιβάλω για την αυθεντικότητα. Έχεις πηγές;
Αν είναι αληθινό φανταστείτε ότι σε λίγο, πιθανότατα αυτός ο άνθρωπος θα κυβερνήσει τη μεγαλύτερη δύναμη της γης.
:puke:

Re: Πρόβλημα στην αγορά εισιτηρίου

Problem,i need some help ,αγορα εισιτηριου απο τηνε σελιδα της ΑΙΓΑΙΟΥ ATH-HAM επιστροφη FRA-ATH οι επιλογες στο 1ο σκελος go light 10 euro πιο ακριβο απο το Flex οποτε τσεκαρω Flex,στην επιστροφη απο FRA δεν υπαρχει Golight οποτε τσεκαρω και παλι Flex,ολα καλα ! Με βαζει ο :evil: μου να μπω στην διαχειρηση κρατησης μου και βλεπω οτι δεν εχω αποσκευες !!!!!!!!!!!!!!!!! τηλεφωνο και η Κα επιμενει με νευρο και στομφο οτι εχω Golight και τις αποστελω την επιβεβαιωση με το Flex στον ναυλο μου,48 ωρες μετα (σημερα το μεσημερι)η πρωτη απαντηση ηταν θα σας δωσουμε μια βαλιτσα σε καθε σκελος η αν θελετε καντε ανυρωση και παρτε πισω ολο το ποσο δεν δεχτηκα τιποτε απο αυτα αφου της εξηγησα οτι εχω ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΔΩΣΕΙ Flex ...... ποσο μπορω να το τραβηξω σαν εξαπατηση , ΣΥΜΒΟΥΛΗ (εστω και με πμ για να μην κουρασουμε) απο καποιον ειδημονα.Ευχαριστω

Re: Πρόβλημα στην αγορά εισιτηρίου

Προφανως για να βγαινει φθηνοτερο το flex απο το go light ηταν σιγουρα καποιο λαθος του συστηματος. Παρολα αυτα απο οτι ειπες η αιγαιου σου δινει βαλιτσα πηγαινε ελα συν ακυρωση με ολα σου τα λεφτα πισω..Ποιο το προβλημα λοιπον;;

Re: Cobalt Air

Έφτασε σήμερα στο LGAV το Α330-200 VP-CBE της HongKong Jet ολόλευκο και σύμφωνα με πληροφορίες θα φύγει τις προσεχείς μέρες για Λάρνακα για την Cobalt και θα γίνει 5B-CBL

Απο ότι βλέπω αυτό δεν είναι ούτε τεσσάρων Μαΐων!
https://www.planespotters.net/airframe/ ... ngkong-Jet
Δηλαδή ένα εξακοσάρη το μήνα για leasing.
Που θα το στέλνουν και πότε θα ξεκινήσουν?
Και με τι feed?
Εύχομαι τα καλύτερα αλλά πολύ περίεργο μου φαίνεται το business plan τους.

Νομίζω όμως ότι δεν ήρθε σήμερα, βλέπω ένα λευκό Α330 στο LGAV εδώ και δυο-τρεις μέρες. Υπάρχει περίπτωση να είναι άλλο;

Αυτό είναι το δεύτερο που θα πάει προς τα κάτω. Το άλλο είχε έρθει πριν 3 μέρες και έχει φύγει ήδη για Κύπρο.

Re: LGAV/ATH Athens "Eleftherios Venizelos"

03R, 21L, 03L, 21R, πόσοι ειναι; Κατασκευαστικά, δυο. Αεροναυτιλιακά, τέσσερις.

Re: LGAV/ATH Athens "Eleftherios Venizelos"

OK, σόρρυ, νόμιζα ότι μιλούσες για το antiskid