Λάθος posts ...

Re: Skygreece Airlines

Πλακώσανε οι αξιόπιστες πηγές...

Re: Βράβευση για την Aegean

World’s Chicest Flight Attendant Uniforms list
Yahoo Travel θυγατρική της Yahoo.com – website απευθυνόμενη στους ταξιδιώτες και ταξιδευτές, δημιούργησε δημοσκόπηση ποια είναι η σικάτη στολή αεροσυνοδών

Πρώτη Aeroflot,
Φυσικά στο Le Bourget ήταν εκεί και salute το κοινό για την διάκρισή τους.
άλλες αεροπορικές εταιρείες που κέρδισαν (ανεξαρτήτου σειράς): Air Canada, Air France, Bangkok Airways, Emirates, Qantas, Korean Air, Virgin Atlantic.
Που είναι η Α3 με τις νέες στολές της και με την Ελληνικότητά τους; άντε καλέ Διεθνής συνομωσία είναι,Aegean Airlines is the Chicest.

Re: Olympic A340

Αν και δεν ειμαι συντονιστης (σε αυτο τουλαχιστον το φορουμ), θα πρεπει ως απλο μελος να παρατηρησω οτι το μαμησατε το θεμα των Α340. Και μετα θα ερθουν οι συνονιστες και θα τα σουταρουν στα αχρηστα και θα μουνοκλαιγεστε μερικοι για τις "αυταρχικες" και "αυστηρες" κλπ κλπ κλπ αποφασεις και κινησεις..

Για τα "θυματα" εχω μονο μια μπανανα. Αυτην: :banana:

Φιλικα
Στεφος

Re: Aegean's Airbus Α320 Family

Καλορίζικο και προπαντώς, καλοτάξιδο! :D :great:

Re: Skygreece Airlines

Πρωτη εντυπωση καπως γλυκοπικρη. Μολις επιβιβαστικα και εκκινουμε κινητηρες για Αθηνα-Ηρακλειο. Τελικα η κρατηση θεσης που υποτιθεται εκανα για παραθυρο μονο εικονικη ηταν. Σε random θεση με πεταξαν. ATR42 το πολυχρωμο το αεροπλανο και το 1/4 το μπροστινο το εχουν κανει cargo για τις αποσκευες. Τα λοιπα μετα την προσγειωση πρωτα ο Θεος. Καλο μας ταξιδι.

Όλη τη βδομάδα Βρυξελλες θα πηγαίνει το DGY; Yπάρχει λόγος;
Κανένα domestic δεν παίζει; Καμιά 206 Κυριακή μεσημέρι ή άντε 210;;;

πηγε ροδο σημερα το πρωι και εφυγε παλι για βαφλουπολη :(

H πρώτη τζούρα καφέ κ τσιγάρου σήμερα ήταν πικρή αφού είδα ότι έκανε τον γαλατά :(

To SX-DGY μολις απογειώθηκε παλι για Βρυξέλλες! Μολις περνάει τα 5000 πόδια!!!!!!!!

Εγώ πάλι το sx-dgy λόγο του ότι είναι το πρώτο ελληνικό airbus με winglets το ονομάζω <<ο κερατάς>>, οπότε περιμένουμε με τις φωτογραφικές έτοιμες να δούμε τον κερατά εδώ στο Μακεδονία-φραπεδοπωλειον!