Λάθος posts ...

Re: LGAV/ATH Athens "Eleftherios Venizelos"

viewtopic.php?f=14&t=3881&start=180 προσπάθησα να το γράψω εδώ στο θεμα με το check -in όμως δεν μπόρεσα,για αυτό το λόγο το γράφω την ερώτηση εδώ .

Παιδιά θέλω να μας λύσετε μια απορία.
Στο αεροδρόμιο Αθηνών προσπάθησαν να κανουν check-in ,όμως για κάποιο λόγο δεν μπόρεσαν να διαλέξουν θέση στο αεροσκάφος .
Το μηχάνημα αυτήν την δυνατότητα δεν τους την έδινε.
Η πτήση ήταν Αθηνά- Σαντορίνη.

Re: Ελεγκτής Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΕΚ)

Paidia kalispera,
epeidi me endiaferei k emena polli to thema k thelo na paro meros stis eksetaseis(exo kai diploma CPL,kai AEI),
mporei na mou lysei kapios 2 apories?

1) to orio ilikias pio ine?
2)Otan vgei me to kalo i prokiriksi kanoume kapia aitisi kapou?

Eyxaristo!

Φίλε xerius, το όριο ηλικίας, σύμφωνα πάντα με την προηγούμενη προκήρυξη (του 200:cool:, είναι τα 30 ετη. Την αίτηση όταν βγει η προκήρυξη την κάνουμε στον ΑΣΕΠ, http://www.asep.gr όπως όλες τις προκηρυχθέντες θέσεις άλλωστε.
Εγώ δυστηχώς δεν πιάνω το όριο ηλικίας, μιας και ειμαι στα 35 πλέον αν και έχω πτυχίο ΑΕΙ-μεταπτυχιακό απο Αγγλικό πανεπιστήμιο και όλα τα υπόλοιπα τυπικά προσόντα. Εκτός αν είμαι τυχερός και αλλάξει κάτι. :thx:
Ο,τι άλλο θες εδώ είμαστε :great:

Mixali se eyxaristo,
an ine to orio 30 tote k ego oriaka eimai dioti to septemvri ginome 30. :)
Elpizo na ginei kapio thayma k ontos na kanoun tis eksetaseis syntoma.

Re: Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

Anastasia5":3m4j2m4y said:
Και υπάρχουν χιλιάδες με το όνομα Αναστασία...

Αναστασία πανέμορφη με μεταπτυχιακά, γλώσσες, υπερθυρεοειδισμό και μυωπία, ΜΟΝΟ μία. Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ Αναστασία....

Re: Skygreece Airlines

uparxei kaneis pou na perase tis sunenteukseis sth skygreece prin kana mhna kai na exei nea gia thn ekpaideush?

Re: Mahan Air στην Ελλάδα

:twisted: οντως ! το φλιγητ ραδαρ το εδειχνε 310 χθες το απογευμα :p