Λάθος posts ...

Re: Hermes Airlines

Αλκιβιάδης said:
Καπως ετσι ειναι οι πληρωμενες αναρτησεις με τη μορφη συνεντευξης.. Εμεις του χωρου ξερουμε τι εστι Mr. K... Οι αλλοι απλα διαβαζουν και ελπιζουν. Αντε να ερθει και ο SNOUFEL και να αρχισει να ρωταει που μπορει να στειλει βιογραφικα! :

Ase re Alkibiadi isixo ton Snoufel, an isoun karoto tha sou edeixna alla ti na se kanw....xeroume apo Hermes fagame k meis...

Re: Aegean's Airbus Α320 Family

εχει αρχισει το livery της aegean να γινεται πολυ μονοτονο καιρος δν ειναι να αλλαξουν τα χρωματα με λιγο μπλε επιτελους πειτε μου γνωμη!!!

Re: Cyprus Airways News

Kalimera se olous, proto mou post sto forum sas! Oso afora to aeroskafos ton KA pou tha figi, einai to A319, 5B-DCN me onoma Limassol. Einai krima ti ginete me tin eteria, kathe fora otan taksidevw prota vlepw tes Kipriakes kai meta tous allous.

Hairetismata apo to Veligradi

Re: Δρομολόγια Olympic Air

Mipos kapios kserei ti tha gini me to Veligrdi; Den ehoun ptisis sto sistima gia to kalokairi. Mou fainete pou oute h Aegean thelei na andagonizete me tin Air Serbia kai tes dyo kathimerines ptisis tis.

Re: LCLK/LCA Larnaca

Kalimera sas. H Air Serbia (palia h Jat Airways) sinehise tes ptisis tis pros ti Larnaka me to A319. Mehri stigmis ehei treis ptisis tin evdomada me tin tetarti apo to iannari. To kalokari tha ehei kathimerines me to A320. H eteria prosferei kales times gia connections meso Veligradiou- eidika gia proorismous san tin Mosxa, Vienni kai tes polis stin palia Iougoslavia. To endiferon einai pos apofasisan na kratisoun anoixto to grafeio tis Jat Airways sto kendro tis Lefkosia.

00.20 - 03.45 // 04.30 - 06.10

Re: Cyprus Airways News

To A319, 5B-DCN έχει ήδη αποχωρήσει από τον στόλο των Κυπριακών από την 1η Νοεμβρίου ακολουθώντας το εξής route: Λάρνακα (LCA) - Κεφλαβικ (KEF) - Γκάντερ (YQX) - Μαϊάμι (MIA).

Πάντα με καλές προθέσεις μια και είμαι νεοφερμενος
Παραθέτω
Μήπως ξέρει κάποιος τι θα γίνει με το Βελιγράδι;
Δεν έχουν πτήσεις στο σύστημα για το καλοκαίρι.
Μου φαίνεται πως ούτε η Αιγαίου θέλει να ανταγωνίζεται με την Air Serbia και τις δύο καθημερινές πτήσεις της.

Οι πτήσεις της ΟΑ-air δεν έχουν φορτωθεί για τη θερινή περίοδο, ενώ εν γένει το πρόγραμμα βρίσκεται υπό αναθεώρηση

Re: Skygreece Airlines

Πώς κάνουμε όμως...! Μού θυμίζει μέρες τού 1973 πού ήταν να έρθει στην Αθήνα "τό τζάμπο τής Ολυμπιακής"... Τα χρώματα τής ΟΑ πάνω σε ένα 747! Το απόλυτο κύρος.Και ήρθε.Και το έδειξε η τηλεόραση απ'όλες τίς γωνίες...Εσείς οι νεότεροι δεν μπορείτε να φανταστείτε τί σήμαινε αυτό τότε. Θα έρθει το 767 και δε θα κάνει καμμία εντύπωση. Μόνο εμείς θα το συζητάμε...
Σάς ανεβάζω μία καλή φωτογραφία τού SX-OAB λίγο πριν τήν παράδοσή του στήν εταιρεία στο ανάλογο νήμα.

Re: Aegean's Airbus Α320 Family

Μιας και μιλαμε για στολο ενας εφικτος στολος θα ηταν 40 Α320 10 Α321 και 6 Α319 και 6 long haul αεροσκαφη και η γνωμη μου με logo olympic, aegean ας μεινει εδω το ονομα γνωμη μου!!!!! πειτε αποψεις για το τι θελετε!!!