Λάθος posts ...

Re: Προσλήψεις Ιπτάμενων Συνοδών

Ναι παιδιά πήγε κανείς να μας πει; Ούτε εγω πήγα τελικά.

Αφου δεν πηγες (για οποιον λογο) τοτε τι θες να μαθεις? Αν "καιγοσουν" θα ησουν εκει. Λες και τωρα μπορεις να αλλαξεις κατι..

.....

Εάν πήγαινα στην συνέντευξη θα έγραφα χωρίς να ρωτήσει και κανένας τι έγινε και πως ήτανε δεδομένου το ότι υπήρχαν πολλές απορίες και συζητήθηκε πιο πρίν. Το forum είναι για να ρωτάμε και να μαθαίνουμε, να λύνει ο ένας τις απορίες του άλλου.

Άλλο σε ρώτησε,δεν απάντησες.

Ο λόγος για τον οποίο θέλουμε να μάθουμε τι έγινε στη συνέντευξη (τον οποίο προφανέστατα δεν καταλάβατε) είναι γιατί θέλουμε να γνωρίζουμε σε κάθε συνέντευξη τι γίνεται έτσι ώστε όταν βρεθούμε σε ανάλογη θέση να γνωρίζουμε τι θα κάνουμε Ακόμη, εάν διαβάζατε Αλκιβιάδη και alex96 τα προηγούμενα σχόλια...αναφερόμασταν στα δίδακτρα..κατα τη διάρκεια των συνεντεύξεων οι εταιρείες αναφέρονται και σε αυτό το κομμάτι..γνωρίζοντας λοιπόν οτι πρέπει να πληρώσουμε τα δίδακτρα, δεν παρεβρεθήκαμε εκεί γιατί μένουμε μακρυά...Επίσης...εάν δεν ενδιαφέρεστε στο να απαντήσετε δεν χρειάζεται να ρωτάτε κάποιον : Γιατί ρωτάς ;;; Οι ερωτήσεις είναι για να γίνονται και για να δίνονται απαντήσεις...εδώ και δύο σελίδες δεν ενδιαφερθήκατε για αυτό το θέμα...τώρα κάνω εγώ μια ερώτηση...Προς τι λοιπόν ο πόνος να απαντήσετε με κακεντρεχή τρόπο....;;;

Toτε κυρια Ηρω μας, ΔΕΝ ρωτατε, πατε και τα μαθαινετε απο πρωτο χερι και οχι με την μεθοδο του σπασμενου τηλεφωνου! :banana:

γνωρίζοντας λοιπόν οτι πρέπει να πληρώσουμε τα δίδακτρα, δεν παρεβρεθήκαμε εκεί γιατί μένουμε μακρυά..
Προσπαθώ να κατανοήσω τη λογική αυτού του επιχειρήματος και δε δύναμαι.
Πέρα όμως από την αυτόκλητη υπεράσπιση και τις υποδείξει ότι "οι ερωτήσεις είναι για να γίνονται" τα οποία θεωρώ κακεντρέχεια,γνωρίζεις μήπως τον όρο "wannabe";

Αλκιβιάδη αγόρι μου τι δεν καταλαβαίνεις απο το " είμαι μακρυά και δεν μπορώ να πληρώσω 40 ευρώ για να δω απλά τι ρωτάνε στη συνέντευξη...!!!!" και επίσης alex σαν εκπαιδευτικός μπορώ να σου επισημάνω οτι οι ερωτήσεις είναι για να γίνονται...ζητάμε απο τα παιδιά να μας κανουν συνεχεια ερωτησεις...εαν δεν μπορεις να καταλαβεις αυτο το επιχειρημα θα σε παρακαλουσα να αφησεις αυτους που θελουν να απαντησουν...να απαντησουν..εαν το βρισκεις παραλογο...ή οτι αλλο θες τοτε δεν υπαρχει λογος να συζητας σε ενα forum...στο οποιο περα απο καταθεσεις γινονται ερωτησεις και απαντησεις...

και για να σου δωσω να καταλαβεις το επιχειρημα μου που δεν μπορεσες...η ryanair ζητα διδακτρα ...πολλοι απο εμας οπως αν ειχες διαβασει αναφεραμε οτι δεν το βρισκουμε λογικο να παμε σε μια εταιρεια που ζητα διδακτρα ενω υπαρχουν αλλες που δεν το κανουν..επομενως το να δωσω 40 ευρω απλα και μονο για να μαθω πως κανει συνεντευξη μια οποιαδηποτε αεροπορικη εταιρεια ...ειναι χαζο...εαν εσυ εισαι λεφτας τοτε δωσε και σε μας λιγο να μας....φυγει η περιεργεια...!

Α)Η ερώτηση δεν απευθύνθηκε σε εσένα.
Β)Αν επίσης δε βρίσκεις λογικό να πας σε μια τέτοια διαδικασία (αλήθεια,δεν ήθελες να προσληφθείς;),ποια η σημασία του να ενδιαφέρεσαι για το τι έγινε;Θέλεις και εσύ μασημένη τροφή για κάποια άλλη φορά;
Λυπάμαι αλλά αφού επικαλείσαι και την ιδιότητα του εκπαιδευτικού,είσαι πολύ κακό παράδειγμα.Το βέβαιο είναι ότι τέτοιες συμπεριφορές δε κάνουν για μέλη πληρώματος ενός αεροσκάφους.Και επειδή έχουμε συγκεκριμένη ιστορία ο κάθε ένας τόσο στην αεροπορία όσο και στο forum αυτό,θα σε παραδεχόμουν αν ρωτούσες τι είναι καλό να έχει ένα ΜΠΘΕ,όχι "τι ρωτάνε για να ξέρω".
Και έχε το νου σου γιατί στο facebook φάνηκαν τα στοιχεία σου.-