Λάθος posts ...

Re: Turkish Airlines στην Ελλάδα

Εγώ όμως γιατί βλέπω τις ίδιες τιμές ATH-SKG-ATH στα €100,64 και οι CY και η Α3 EΝΩ ΟΑ €128 (Ιούνιο – Αύγουστο);
Εγώ δεν υπαινίχτηκα ότι οι Τούρκικες είναι φτηνές, ίσα ίσα πολλές φορές έχω γράψει ότι είναι ακριβή εταιρεία (και μου έχετε επιτεθεί).
Αναφερόμουνα ότι η ΟΑ/ΤΚ θα κατέβαζε τις τιμές.

http://www.travelplanet24.com/aeroporik ... 8f56e3d780

Re: Qantas

airzena":3sv11tvn said:
Τώρα προσφέρει και τις καλύτερες τιμές από Αθήνα για SYD, και με Α380….!..!.Τρέμε Ολυμπιακή με την συνεργασία σου……
Ναι εχεις δικιο... Φταιει η ΟΑ που συνεργαστηκε πριν απο 2 χρονια με την Etihad και οχι με την Qantas που εκανε ενδιαμεση σταση στη SIN.
Εχεις απολυτο δικιο, επρεπε να εχουν inside info πριν καν το σκεφτουν να συνεργαστουν EK και QF. :thx:

Re: Turkish Airlines στην Ελλάδα

Αγαπητε, ξερεις οτι οι φοροι για ειναι 45€ απο Αθηνα και 25€ απο Θεσσαλονικη! Αυτο σημαινει οτι το η εταιρια περνει μονο 30€ για να σε παει και να σε φερει. Ποσο ποιο φτηνα δλδ πρεπει να ειναι το εισητηριο, δωρεαν;

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png

Re: Συνεργασία Aegean - Olympic Air

Γιατί 'ναι θέλημα Θεού τα Σπάτα να τουρκέψουν.
Σώπασε Ολύμπικ αίρ και μη πολυδακρύζεις.
Πάλι με χρόνια,με καιρούς πάλι δικά μας είναι.

Τέτοιο DNA πού κουβαλάμε,θάρθουν οι Τούρκοι να μάς σώσουν (από τούς εαυτούς μας).
Αυτή τη φορά όμως δεν θα γυρίσουν να μάς κοιτάξουν.Είναι πολύ κοντά η Κωνσταντινούπολη για να ευσταθεί κάτι τέτοιο,έστω και σαν πρωταπριλιάτικο αστείο.Ακριβώς το αντίθετο τούς συμφέρει.Να πάει η κίνηση μέσω IST.Γιατί να επενδύσουν σε ένα αεροδρόμιο πού βυθίζεται στην παρακμή; Ή μήπως θα το κάνει αυτό η Qatar; Ευχή και Κατάρ!

Μού θυμίζει το ποίημα τού Καβάφη με τούς βάρβαρους πού τελικά δεν θά'ρθουν:
" Ήταν κι αυτοί μιά κάποια λύσις"... Πολύ ψυχολογημένο.

Re: Aπεργία στην ΥΠΑ

(Sorry, no Greek keyboard)
Klassika ta apanthropa egoketnrika skilia tou dimosiou pou den pane stin douleia. Den exoun ton Theo tous autoi oi antropoi. Siga to diskolo ergo pou kanoun sto Venizelos pou den tous ftanei o misthos tous. Na doune ti simainei na eisai elegktis opos se alla megala Europaika aerdromia kai tote milame gia misthous etc.

Re: Aπεργία στην ΥΠΑ

Φυσικα. Τωρα που ξεκινησε το θερινο προγραμμα των εταιρειων, τωρα που ξεκινουν και παλι οι εποχιακες πτησεις, ε, ας βαρεσουμε μια απεργια. Ιδιωτικοποιηση;;; Α-πα-πα-πα, μια χαρα ειμαστε κι ετσι.
Για να μη σχολιασω το οτι αν θα ιδωτικοποιηθουν τα αεροδρομια θα πληγει ο τουρισμος (ενω τωρα τους υποδεχομαστε σε αεροδρομιαρες!) Κλαμα! :D

Re: Olympic A340

...και να υποθεσω ρωτησες αυτον που την εβγαλε πριν την αναδημοσιευεις χωρις το ονομα του ???