Λάθος posts ...

Re: Ημεριδα: Αερομεταφορές, παρόν & μέλλον.

καλησπερα.
θελω να μαθω το τι γινεται,με την απελευθερωση των επαγελαμτων,σχετικα,με τις εταιρειες εξυπηρετησεις επιβατων ο προθυπουργος της ελλαδος,ανακοινωσε μετρα για τον τουρισμο.ενα απο αυτα ηταν και η απελευθερωση των εταιριων εξυπηρετησης εποιβατων/
ποιες εταιρειες υπαρχουν και ποιες προκεται να μπουν στο παιχνιδι?με τι κριτηρια θα επιλεγουν?

Re: Συγχωνεύσεις ξένων αεροπορικών

Lewton τις μπέρδεψες λίγο... Η US αποσύρεται απ' τις διαπραγματεύσεις με την United...

Γενικά, πέφτει πολύ "συζήτηση"... Ξεκίνησαν US και United, στην πορεία προέκυψε και η "αστροσυμμάχισα" Continental για τρίο :oops: και τώρα αποσύρεται η US... Θα υπάρξουν πολλές ζυμώσεις καθώς πρέπει να πάρουν και αδειοδοτήσεις απο επιτροπές ανταγωνισμού, μετόχους κτλ ενώ σίγουρα θα ακουστούν και άλλες πιθανές συμμαχίες.

Η Delta πιθανότατα δεν θα μείνει απαθής ειδικά μετά τις ζημιές που ανακοίνωσε παρότι υποστηρίζει ότι είναι βιώσιμη και solo ενώ μη ξεχνάμε και την ΑΑ...

Και μία ενδιαφέρουσα σύγκριση μεγεθών Delta, United και Continental...
:arrow: http://www.reuters.com/article/idUSN2324138820100423

Τις μπέρδεψα;
Αγνοώντας τελείως το τι ακριβώς έχω μπερδέψει, θα ήθελα να μου εξηγήσεις πώς μπορεί να έχω μπερδέψει εγώ προσωπικά το οτιδήποτε όταν το μόνο που έχω κάνει είναι ότι:
-έδωψα link σε άρθρο εφημερίδας
-έκανα copy-paste τον τίτλο
-μπορώ να ορκιστώ στη ζωή του Μητσοτάκη ότι δεν εργάζομαι ως συντάκτης στο Βήμα και δεν έχω γράψει το άρθρο.

Το άρθρο το διάβασες καθόλου ή έμεινες απλά στην επικεφαλίδα και είπες σχετικό είναι, ας το δώσω?
Η αεροπορική εταιρία US Airways Group Inc ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από τις διαπραγματεύσεις για συγχώνευση με την United Airlines, εξέλιξη που ίσως ανοίξει το δρόμο για τη συγχώνευση της UAL Corp με την Continental Airlines Inc...

Και απ' τα ξένα
US Airways' (LCC.N) exit from merger discussions with United Airlines this week...

Αλλά ακόμη κι αν το διάβασες και σου ξέφυγε το λάθος της εφημερίδας, δεν πειράζει, άνθρωποι είμαστε... Δεν σε προσέβαλλα... Απλά, μια παρατήρηση έκανα...

OA701":2izfaqpi said:
Το άρθρο το διάβασες καθόλου ή έμεινες απλά στην επικεφαλίδα και είπες σχετικό είναι, ας το δώσω?
Aκριβώς αυτό.
Είχα ήδη διαβάσει την είδηση σε ξένα μέσα, και αφού πρόσεξα ότι κανείς δεν την είχε ακόμα βάζει στο airliners είπα να δώσω το πρώτο link από ελληνικό site που βρέθηκε μπροστά μου (χωρίς να δώσω σημασία στο τι γράφει αφού περίμενα να έχουν κάνει μια απλή μετάφραση από κανένα Reuters).
Ποτέ δε στηρίζω την ενημέρωσή μου για διεθνείς ειδήσεις σε ελληνικά μέσα.

Re: Η μόδα προστάζει Alitalia

σας έχει τύχει να χάσετε ποτε αποσκευές με αλιτάλια?τι γίνετε σε αυτήν την περίπτωση?

Re: Συνετρίβη αεροσκάφος της Helios

Hastaroth":1ie1z8ug said:
Επίσης,στά τελευταία 2 λεπτά ακούγεται στό βίντεο ηχητική προειδοποίηση (και μάλιστα από γυναικεία φωνή) στά ελληνικά "Πρόσκρουση".Επειδή δέν πρέπει να είναι από το GPWS τού αεροπλάνου αυτό,μήπως υπάρχει κάτι ανάλογο στό LGAV;

"Πρόσκρουση" λέει ή "Altitude";

Re: Olympic Air Dash8 400Q

giannis_oa":at7ugq51 said:
ποιο πριν διαβασα απο εναν συμφορουμιτη οτι τα α/φη θα φύγουν ενα ενα.Η νΟΑ δλδ πλεον δεν θα πεταει μεγαλα ελικοφορα ή θα φέρει αλλα?ή απλα θα επιστρεψει τα νοικιασμενα?
Δεδομένου ότι η αιγαίου θα αποσύρει τα ranger μετά την συγχόνευση η νέα εταίρία γιατί να μην κρατίσει τα dash8Q400 για τις κοντινές αποστάσεις? τα αεροσκάφη αυτα είναι ετη φωτος καλύτερα απο τα atr σε όλου τους τομεις αρα δεν πιστευω να υπάρχει περίπτωση να αποσυρθουν απο το νέο σχημα τα αεροσκαφη αυτα το μονο πιθανο ειναι να επιστραφουν στην flybe τα νοικιασμενα και να αγορασουν καινουρια στην οικολογικη εκδοση!

Re: Δρομολόγια Olympic Air

flesland":3kp1a4tt said:
Μην τσακώνεστε, νέα, βραβευμένη, ελληνική εταιρεία από την Λιβανοϊορδανία θα βάλει τα νέα 747 της κ ο ανταγωνισμός θα γνωρίσει νέα αποχή..Ο κύριος Βγενόπουλος αναρωτήθηκε προχτές στον ΣΚΑΙ: ''εσείς δεν είστε περήφανοι για την νΟΑ;''.

Εγώ πάντως όχι, ούτε για την εταιρεία, ούτε για τα δρομολόγια, ούτε για το ξεπούλημα κ την ντροπή με τα πακέτα που πλήρωσαν οι τίμιοι κ χρεωκοπημένοι πολίτες της χώρας. Τώρα για Μόσχα κτλ πολλά ζητάμε, εδώ κάναν πλάνα χωρίς Γερμανία..
ουτε η αιγαιου δεν εχει βγαλει καμια ανακοινωση για Μόσχα, αν καμια απο τις δυο εταιριες δεν αναλαβει το συγκεκριμενο δρομολογιο μεχρι να ληξει η προθεσμια τοτε πως θα το συμπεριλαβει στα πλανα της η συγχονευμενη ολυμπιακη?