Λάθος posts ...

Re: Πιλότοι της Northwest χάνουν τον προορισμό.

Ένα καλό μυθηστόρημα καί έναν καλό πιλότο για ζυζήτηση.........Τίποτα το ιδιαίτερο για την αντιμετώπιση της αεροπορικής βαρεμάρας......... ;)

Re: ATH/LGAV Athens TRAFFIC

Ωχ! Ποτς γένεν αυτό;;

Re: H Star Airways στην Ελλάδα;

Θα συμφονήσω..........Γιατί το Έρμπας είναι ένα μεγάλο αεροσκάφος για αυτο το δρομολόγιο............
Ένα μπόινγκ 737-300 ή ένα φόκερ 100 θα έκαναν καλύτερη δουλειά........... ;)

Re: H Star Airways στην Ελλάδα;

Επίσης θα μπορούσαν να βάλουν και κανένα Μπομπάρντιερ Κιου Τετρακόσια Νεξτ Τζεν ή κανένα Άβρο Αρ Τζέι Εκατό απ' αυτά που θα πουλήσει η Έτζιαν; Τα Έι-Τι-Αρ Εβδομηνταδύο-Διακόσια τα θεωρώ πολύ πασσέ.

Re: Emirates.....miracle!!!!

Σε συνεχεια του μηνύματος του Μακεδονα....

Για όσους ενδιαφέρονται:
http://www.emirates.com/gr
Ημέρα Καριέρας Πληρώματος Καμπίνας στην Αθήνα 10 Απριλίου 2010, 9 π.μ.
Λεει:
"Η Emirates ψάχνει νέα μέλη για να ενταχθούν στην ισχυρή ομάδα των 11.000 του πληρώματος καμπίνας. Τα μέλη του πληρώματός μας προέρχονται από 120 χώρες παγκοσμίως, μεταξύ αυτών μιλούν περισσότερες από 80 γλώσσες, και διαχειρίζονται αεροσκάφη τελευταίας τεχνολογίας σε προορισμούς προς όλο τον κόσμο από την έδρα μας, το Ντουμπάι.

Η Emirates θα διοργανώσει Ημέρα Καριέρας στην Αθήνα στις 10 Απριλίου, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους υποψήφιους να συναντήσουν από κοντά την ομάδα προσλήψεών μας και να μάθουν περισσότερα για τις ευκαιρίες και τα οφέλη του πληρώματος καμπίνας της Emirates.

Η Ημέρα Καριέρας θα ξεκινήσει στις 9 π.μ. ακριβώς. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να φέρουν μαζί τους ενημερωμένο βιογραφικό μαζί με φωτογραφίες, μεγέθους διαβατηρίου και ολόσωμη με επαγγελματική αμφίεση.

Re: Δικαιώματα επιβατών

Ήθελα να ενημερωθώ σχετικά με τα δικαιώματα μου σχετικά με της αποσκευές που ποτέ και για ποιο λόγο η από ποια αίτια δικαίωμα για αποζημίωση η και γενικότερα για της καθυστέρησης , υπάρχουν κάπου αυτά να τα διαβάσω?
Ξέρει κάνεις?

Re: FAS RPA AO

"Οι εν τη Ρόδω μακαρίως κοιμώμενοι" .. :p (ξερετε οτι αστειευομαι)

ΚΑΛΑ ΡΕ!! Αλλαξε το ονομα της εταιρειας, αλλαξε το business plan και δεν το εχετε παρει πρεφα? Αχαχαχ :mrgreen: ««« καντε του κλικ!!!

Re: petai i TAP gia Athina ?

η ταπ ερχεστε στο βενιζελοσ με δικο της αεροσκαφως η με συνεργαζωμενο?

Re: FAS RPA AO

Καλα αυτο που ηταν και με σερβιρε μονο το κουτσουρεμενο που εχω βαλει? Βουρ για αλλαγη... λολ

Re: Hellenic Imperial Airways

παιδιά πραγματικά με κάλεσαν καιμένα για συνέντευξηδε ξέρω αν θα πάω δεν εχω προσωπιά σλούδει κάτι για αυτή την εταιρεία...ολα μπερδεμένα εσεις ποιά γνώμη έχετε;;... μήπως να μην πάω παρακαλά μπορέιτε να απαντήσετε άτομα που δουλεύουν για αυτήν την εταιρέια;ευχαριστώ θα το εκτιμούσα!