Λάθος posts ...

Re: Air Baltic στην Αθήνα

ptiseisA":28zm4g6l said:
[...] Αν γίνετε fun μπορείτε να [...]

Αντε αλλη μια αλλη φορα για οσους μπλεκουνε τα μπουτια τους... :wall:

Αλλο πραγμα το "fun" και αλλο το "fan"! To πρωτο σημαινει "διασκεδαση", το δευτερο εκτος απο "ανεμιστηρας", σημαινει και "οπαδος", "φιλος"! Ειναι τοσο δυσκολο?

Αν δεν το κατεχετε μην το χρησιμοποιειτε! :rant:

Γραψτε το στα ελληνικα τι εννοειτε, ειναι προτιμοτερο (και δεν προκειται να σας πει κανεις κουβεντα) απο το να αυτογελοιοποιηστε σε ενα ανοιχτο φορουμ και να σας την πεφτουνε ξερολες οπως εγω γιατι δεν πιανετε τη διαφορα μεταξυ "a" και "u"! Φιλε ptiseisA, δεν εχω να χωρισω κατι μαζι σου, απλα ειναι απολυτα εκνευριστικο και το απευθυνω σε ολους τους.. μπλεξιματιες! ;)

:banana:

Sorry για το οff αλλα αυτο το "fun" και το "fan" εχει πεσει αρκετες φορες τις τελευταιες ημερες εδω..

Re: Ε.Α.Β. & Aerolia(EADS)

Υπεγράφη σύμβαση για την συντήρηση των αεροκινητήρων Τ56 της Πολεμικής Αεροπορίας της Σαουδικής Αραβίας (μετά από διεθνή διαγωνισμό) με την ΕΑΒ, ύψους 43 εκατ. δολαρίων διάρκειας 3 ετών. Η Σαουδική Αραβία διατηρεί έναν από τους μεγαλύτερους στόλους αεροσκαφών C-130 στον κόσμο..Αυτή η συνεργασία έρχεται σαν συνέχεια των μεγάλων προγραμμάτων συνεργασίας και επιθετικής εμπορικής πολιτικής της ΕΑΒ, όπως η συμπαραγωγή των μαχητικών F-16 και C-130J και δομικών τμημάτων Black Hawk και πολλά άλλα.

Δε μας λες και απο που το ζουλαρες για να το παραθεσεις εδω? :wall:

makedonas":1xppx8y9 said:
Δε μας λες και απο που το ζουλαρες για να το παραθεσεις εδω? :wall:

Από το δελτίο τύπου της εταιρείας και από τον τύπο γενικά. (π.χ. Αδέσμ. Τύπο, κ.λπ.)....
Γιατί αμφισβητείς αυτά που γράφω; μπορεί κάποιος να γράψει ψέματα για ένα τέτοιο θέμα.

Ειπα εγω κατι τετοιο? Εγω αλλου το πηγαινα, και δη εδω απ' οπου και το το ακολουθο:

a.gr":26xl1j9z said:
Απαγορεύεται η καταχώρηση άρθρων άλλων ελληνικών και ξένων σελίδων. Επιτρέπονται μόνο αποσπάσματα των άρθρων τα οποία όμως θα συνοδεύονται υποχρεωτικά από κάποια ερώτηση ή κάποια γνώμη σας. Επίσης πρέπει πάντοτε να γράφετε και την πηγή του συγκεκριμένου άρθρου παραθέτοντας το link προς την πηγή.

Αλλα δεν ειμαι συντονιστης να σου πω τι θα κανεις και τι οχι . . . Για να το εχουν βαλει ετσι καποιο λογο θα εχουν. Δηλαδη φοβασαι μη "δωσεις" καποια πηγη σου? ;)

Re: Accident Α320 της US Airways στη NY

"Miracle" A320 Wreckage to be Auctioned Off

AVweb AVflash

January 21, 2010

The wreck has been stripped of its engines and it's a bit the worse for wear with extensive water damage and impact damage to the underside, but the remains of the Airbus A320 that was made famous in last year's Hudson ditching are about to go on the auction block. Interested parties can contact Chartis Aerospace Insurance Services to get a look at the airframe or click through to visit the Web site's set of 20 detailed photos: http://tinyurl.com/yhc2ba9.

An inspection will be scheduled probably within the next 45 days. The aircraft is for sale "as is" and the buyer must move it from its storage site in Kearny, N.J., by April 10 or take over the storage payments. The wreckage was treated with a corrosion inhibitor last summer, but otherwise has not been repaired. The auction closes March 27.

The auction is open to the general public, according to the Web site, and bids can be submitted online. The Airbus A320, famously piloted by Capt. Chesley "Sully" Sullenberger and Jeff Skiles, ditched in the Hudson after both engines failed following a bird strike shortly after takeoff from LaGuardia Airport in New York and all on board survived.

Click for more photos:
http://tinyurl.com/ycd8ts3

Re: Επόμενα ταξίδια του airliners.gr

valentinovissi":2lhhxjoo said:
καραουλι στο Βενιζελος και καθε φορα να γραφει ποτε ερχομαι και ποτε φευγω...........

Μετά το planespotting θα έχουμε και το valentino-spotting. Θα ακολουθήσει το http://www.air-valentino.gr, το http://www.valentinopics.net και ο Σύλλογος Φίλων Valentino "ΑΠΟΛΥΤΟΣ".

Όντως έχεις καταντήσει κουραστικός, αν όχι γραφικός, και δε νομίζω ότι το να αποδείξεις με τον πιο εύκολο τρόπο το 0,0000000001 % των λεγομενων σου, είναι δύσκολο.

Re: Επόμενα ταξίδια του valentinovissi!

Δε μιλάω τόσον καιρό γιατί το χοντρύνατε το παιχνίδι εδώ μέσα και με την ανοχή και τη συνενοχή των Administrators
eusa_clap.gif
! Ο Valentinovisi ό,τι και να λέει για τα ταξίδια του δε σας πέφτει λόγος να τον εμπαίζετε έτσι. Δεν κοιτάτε λίγο τους εαυτούς σας ή άλλους εδώ μέσα που μας έχουν φλομώσει στα trip reports... Παρ'όλα αυτά το παιδί (ό,τι μουσική και να ακούει, κι εγώ τη Βίσση τη σιχαίνομαι, αλλά δε μου πέφτει λόγος) σας απέδειξε εμπράκτως κάποια στοιχεία για τα ταξίδια που έκανε. Και αυτός ο έξυπνος που πήγε και ανέβασε στη Wikipedia το άρθρο τι να του πω πραγματικά... Το θέμα είναι ότι ο Valentinovissi δεν ψαρώνει και τον έχετε πάρει παραμάζωμα... Δεν έχετε να κάνετε τίποτα καλύτερο?

Προς Valentinovissi: συνέχισε να κάνεις τα ταξίδια σου και μη γράφεις τίποτα εδώ μέσα, το Forum απευθύνεται σε γκουρού των ταξιδιών και αψεγάδιαστες προσωπικότητες, εσύ είσαι ένα τίποτα μπροστά σ'αυτούς...

Προς όλους τους έξυπνους:
ΠΑΡΤΕ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο VALENTINOVISSI...

EDIT:

Τώρα το θυμήθηκα! Ο τρόπος αυτός που κοροϊδεύετε, έγκειται στη ζήλια που νιώθετε εσείς οι πολυταξιδεμένοι για τα ταξίδια του παιδιού και δε θέλετε να το αποδεχτείτε! Και τα συνεχόμενα trip reports είναι τρόπος αυτοπροβολής κατ'εμέ... Κι εγώ έχω κάνει ταξίδια αλλά δεν κοροϊδεύω κανέναν...

Re: Δρομολόγια Olympic Air

Γειά σας. Είμαι το φαινόμενο που τα έκανε μαντάρα. Αυτή η μετανσάρκοση΄θα είναι καλή, και δέν θα δημιουργίσει κανένα πρόβλημα. Λοιπόν όσο αναφορά το δρομολόγιο της ρωσικής Russia για Αγία Πετρούπολη έχει διακοπή απο τον Αύγουστο. Η OA μάλλον μπορεί να ξεκινήσει κάλιστα νέα δρομολόγια πρός Αγία Πετρουπολη σε συνεργασία με την Russia.

Re: Δρομολόγια Olympic Air

Ακη το κερδισα το στοιχημα... μουαχαχαχα :banana: