Λάθος posts ...

Re: Συμπεριφορά υπαλλήλων (ιπταμένων & εδάφους)

Kίτσο,αγορι μου,παρε ενα λεξοτανιλακι, στανιαρε, και ξανακανε Log-in. Δεν ειναι ομορφα πραγματα αυτα.

Re: απολύσεις

seven4seven":o45g42wb said:
fbispdy0":o45g42wb said:
..σε αναλογια την πληρωσανε περισσοτερο οι παλαιοι της ΟΑ...

Ωωω, μα γιατι,αραγες? Μηπως νομιζαν οτι βρισκοναι ακομα στην παλια ΟΑ και ηθελαν καμια 5ετια ακομα να αλλαξουν νοοτροπια?
Ρητορικα ρωταω, μην απαντησετε...

απλως seven4seven θελανε να κανουνε τα εξαγωνα της MARFIN κυκλους της ΟΑ αλλα δεν τους βγαινει...πυθαγορεια παντα...
Υ.Γ εχει πολυ ψωμι ακομα στην Olympic Handling....τωρα που μαλλον θα φυγει η ALITALIA....ας την παρει η GOLDAIR.....ερε δηλωσεις στο LSF...

Re: Olympic Air A319/A320

+1 :D

Re: Olympic Air A319/A320

Με την επιλογή wide-body αεροσκαφών τι θα γίνει τελικά? Άλλοι λένε για αγορά boeing 777-200 και άλλοι για ενοικίαση airbus 330-200. Ξέρει κανείς ποιά είναι η καλύτερη επιλογή?

Re: E-Check από Aegean

na leitoyrgoyse kiolas.....

Σκέφτομαι να προγραμματίσω ολιγοήμερο ταξίδι στην Βαρκελώνη το Μάρτιο, φυσικά ακόμα όλα είναι στα χαρτιά αλλά βλέπουμε. Επειδή έχω ξαναδεί την πόλη σχετικά πρόσφατα, έψαχνα κάποια ημερήσια κοντινή εξόρμηση και είμαι μεταξύ Girona-Figueres και Ανδόρρας. Σε ό,τι αφορά την Ανδόρρα υπάρχει τακτική σύνδεση με λεωφορείο και η διαδρομή διαρκεί 3 περίπου ώρες. Στο google earth είδα ότι ο δρόμος που οδηγεί εκεί από ένα σημείο και μετά είναι σχετικά στενός με στροφές. Αξίζει να νοικιάσω αυτοκίνητο για να γλιτώσω χρόνο ή να προτιμήσω το λεωφορείο; Αξίζει η πόλη ή καλύτερα να δω το μουσείο του Dali στη Figueres?

Re: Συμπεριφορά υπαλλήλων (ιπταμένων & εδάφους)

μα ειναι πολυ πιο ακριβη η Α3!

οι διαφορες ειναι πολυ παραπανω απο 30 ευρω..(οσες φορες εχει τυχει να δω ποσο χρεωνει..)

και για του λογου το αληθες χτυπησα τωρα ,σε ουδετερο σαιτ ,να μου δωσει τιμες αθηνα-θεσσαλονικη μετ'επιστροφης για ενα ατομο 25 με 28/01 και μου εδωσε και τις 2 πτησεις με ΟΑ η πιο φτηνη με 101,01 ευρω και το αντιστοιχο με την Α3 με 149,01 ευρω..

Re: Φεβ.10 - Άφιξη νέου Α320 για Κ.Α.

Mα καλά γιατί δεν πέρνει 3 καινούργια 320?Και στρέφεται στα μεταχειρισμένα?Ποιό πολύ(κατά την άποψη μου συμφέρει το καινούργιο.Το παλιό εχεί(ενοικίαση(που αν είναι σαν της ΟΑ την βάψαμε!),ποιό πολύ κατανάλωση καυσίμου,μεγαλύτερη ανάγκη για συντήριση.....και δώστου!!!!!!!

Re: Hellenic Imperial Airways

Συγνώμη αλλά τι σχέση έχει το Καράτσι με την Αϊτή?