Κρατική ενίσχυση στην Aegean

Έχεις κάνει type rating στο Blue Magazine;

Αγαπητοι συμφορουμιτες..Ηρεμηστε... Παγκοσμιως ολες οι εταιριες απελυσαν κοσμο ειτε πηραν επιχορηγηση ειτε οχι. Κανεις δεν ξερει απο εμας το πλαισιο και τους ορους της συμφωνιας που εχει συναφθει με το Δημοσιο γι'αυτα τα 120μυρια. Ολος ο αεροπορικος κλαδος(ποσα αεροπλανα ειναι ακομα παρκαρισμενα;;)υποφερει.. Και θα υποφερει για 2 χρονια τουλαχιστον..η Α3 αναγκαστικα θα μικρυνει για να ξαναμεγαλωσει σε βαθος χρονου. Τωρα για τις απολυσεις το αν ειναι παρανομες η οχι ας το απαντησει καποιος που ξερει και εργατικο δικαιο και το προγραμμα Συν+Εργασια που ισχυει τωρα.Διοτι το τωρινο προγραμμα επιτρεπει νομιζω τις απολυσεις ακομα και αν σε βγαλει αναστολη η σε εχει εκ περιτροπης. Και θα πω και κατι off topic που μου μετεφεραν.. Ξερετε ποσες επιχειρησεις μπηκαν μεσα με αυτο το λοκνταουν; Μου ειπε γνωστος μου για επιχειρηση πλαστικων ειδων οτι παει για φουντο διοτι του εχει μεινει η παραγωγη στα χερια με την απαγορευση πωλησης στα σ/μ!Και τα εξοδα τρεχουν με μισθους,ασφαλιστικες εισφορες κτλ. Ε αυτο βαλτε το σε μια αεροπορικη εταιρεια που εχει 40+ αεροπλανα που πεταει 25 δρομολογια την ημερα και δεν βγαινουν ουτε τα εξοδα. Δυστυχως η κυβερνηση ουτε πλανο ουτε σχεδιο για οτιδηποτε προκυψει εχει. Και θα την πληρωσουμε ολοι ειτε εργαζομαστε ειτε οχι.

Luz":1ss97ir4 said:
Ovelix,αληθεύει ότι εργάζεσαι στον όμιλο της Α3 όπως πληροφορήθηκα;

1) δεν αφορά κανέναν εδω μέσα το που δουλεύει ο καθένας

2) αν υποθέσουμε οτι ο οβελιξ εργάζεται στην ΑΕΕ με βάση τα γραφόμενα του, με την ίδια λογική εσύ εργάζεσαι στον Ριζοσπάστη :D
Οπότε ας μήν βιαζόμαστε με τα συμπεράσματα, ε;

Συνεχίστε

Αν εργαζόμουν στον Ριζοσπάστη δε θα είχα πρόβλημα το πω...Αλλά δυστυχώς για σένα δεν εργάζομαι στον Ριζοσπάστη,και καλό είναι να μην κολλάτε ταμπέλες σε κάποιον που δεν ξέρετε.Εγώ δεν κόλλησα σε κανέναν κομματικές ταμπέλες.Απλώς ρώτησα κάτι.Αν δουλεύει στην ΑΕΕ καλά κάνει και υποστηρίζει την εταιρεία που του δίνει ψωμί.Αλλά αυτό απέχει πολύ από το να γράφει ανακρίβειες.Τέλος εδώ...

Ανακρίβειες πού ακριβώς;

Προς όλους όσους έχετε κουραστεί από αυτά που διαβάζετε εδώ μέσα, να θυμάστε πάντα ότι υπάρχουν και χειρότερα (όπως το twitter του Luz).

Καλημέρα και καλή σας απόλαυση!

Αν έχεις πρόβλημα με το twitter μου να μην το διαβάζεις.

Όταν δημοσιεύεις και διαφημίζεις τις απόψεις σου στα social media και στα fora, να είσαι έτοιμος και για την κριτική.

Δεν έκανες καμία κριτική.Απλώς πέταξες μια βλακεία που δεν έχει και σχέση με το θέμα...Ξαφνικά πετάγονται μερικοί,δε λένε τίποτα επι του θέματος και θέλουν να βγουν και από πάνω.Τι δε σου άρεσε παλικάρι μου στο twitter μου;Για πες μου να το φτιάξω να σου αρέσει...

Διαγράφτηκαν αρκετά μηνύματα (καθώς και αυτά που είχαν σχέση με τα διαγραμμένα) μπας και κρατηθεί το topic ανοικτό. Αξιολογείστε τι και ποια μυνηματα σας διαγράφτηκαν και μην γράφετε σε τέτοιους τόνους ή μη τηρώντας τους κανόνες του φόρουμ.