κλειδωνεται ενα θεμα, οταν ...δεν συμφερει!

• Thread starter Thread starter CONFIG2
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Προς όλους, λοιπόν, λίγο νερό στο κρασί μας για να είμαστε μια καλή παρέα, με το ίδιο αντικείμενο. Άλλος με περισσότερες και άλλος με λιγότερες γνώσεις. Είναι κρίμα να αγαπάνε 2 άτομα το ίδιο πράγμα (ο καθένας απο τη μεριά του και με τον τροπο του) και να τσακώνονται γι' αυτό!

Στο κατω κατω το site αυτο ειναι ιδιωτικο. Καποιος πληρωνει. Αυτος που πληρωνει κανει οτι θελει. Δημηουργει κανονες καταργει κανονες. Δικαιωμα του. Για αυτο υπαρχει το δικαιωμα του καθενως να μην επισκεπτεται το site αν δεν του αρεσει και οχι να γρινιαζει. Γιατι ολοι εδω περα ειναι φιλοξενουμενοι εκτος απο αυτον/αυτους που εχουν το μερακι και πληρωνουν για να υπαρχει αυτο το φορουμ και εχει/εχουν σαφως καθε δικαιωμα να κανουν/κανει οτι θελουν/θελει.

SKYHAWCK είπε :
"Στο κατω κατω το site αυτο ειναι ιδιωτικο. Καποιος πληρωνει. Αυτος που πληρωνει κανει οτι θελει. Δημηουργει κανονες καταργει κανονες. Δικαιωμα του. Για αυτο υπαρχει το δικαιωμα του καθενως να μην επισκεπτεται το site αν δεν του αρεσει και οχι να γρινιαζει. Γιατι ολοι εδω περα ειναι φιλοξενουμενοι εκτος απο αυτον/αυτους που εχουν το μερακι και πληρωνουν για να υπαρχει αυτο το φορουμ και εχει/εχουν σαφως καθε δικαιωμα να κανουν/κανει οτι θελουν/θελει."

Επιτρέψτε μου να συμφωνήσω απολύτως με τον αγαπητό skyhawck :wink:

Forum Rules

Η ταπεινή μου άποψη είναι πάντως αφορά τους όρους χρήσης του Forum. Είναι κάτι πολύ απλό αλλά όπως λένε και οι δικηγόροι τίποτα δεν είναι ευνόητο καλό θα ήταν με κάποιο τρόπο να γραφτεί στους όρους χρήσης το εξής:

Ότι κάθε μέλος του Forum από την στιγμή που θα γραφτεί σε αυτό να λάβει υπ όψη του ότι θα είναι ίσος με τον κάθε άλλο χρήστη του forum.

Αν εγώ έχω δουλέψει το LGAV, βγάζω περιοδικό ή είμαι αστροναύτης όταν μπω εδώ πρέπει να διατηρώ ένα σεβασμό προς όλα τα μέλη από 4 μέχρι 94 χρονών ανεξαρτήτως γνώσεων. Αν θέλω να κάνω επίδειξη γνώσεων ας κατέβω με stand στην ΔΕΘ να δώσω τα φώτα μου
-------:3:
:thx:
Έχω παρατηρήσει ότι αρκετά μέλη, ανεξαρτήτου ηλικίας, θεωρούν κάποιους από εμάς εδώ μέσα «ειδήμονες». Αυτό δεν είναι καλό γιατί δημιουργείται μία απομόνωση που έχει εσωστρεφικά αποτελέσματα. Δηλαδή οι 10-20 «ειδήμονες» μόνοι τους, άλλοι 10-20 που ψάχνονται και μένουν στην ίδια πόλη άλλη παρέα, και τα «απομονωμένα» μέλη ανά την Ελλάδα (η και τον κόσμο) να μένουν παρατηρητές έως και να «φοβούνται» να εμπλακούν σε συζητήσεις.

Το Forum είναι μέσο επικοινωνίας, να μην το ξεχνάμε. Ας λέμε αυτό που νομίζουμε, ας το υπερασπιζόμαστε και αν έχουμε αντίθετες απόψεις... και τι έγινε. Όλοι λίγο πολύ ίδια «τρέλα» κουβαλάμε για να είμαστε εδώ. Ας πάμε για κάνα μέτρο κοκορέτσι :great: και 14.5 μπυρόνια :banana: , τίποτα αμμοβολές στην Σκιάθο :puke: και τελείωσε.

Αυτοί είναι πολύ απλοί κανόνες συμπεριφοράς. Δείτε το φόρουμ ως ένα σπίτι. Οι διαχειριστές είναι οι οικοδεσπότες και τα μέλη είναι επισκέπτες (έστω και Αρμένιοι). Έτσι ως μέλος:
α) προσέχεις πώς μιλάς στον οικοδεσπότη, χωρίς ειρωνίες και ατυχέστατους σαρκασμούς (δεν σου χρωστάει τίποτα και του δίνεις το δικαίωμα να σε πετάξει έξω)
β) προσέχεις τι λες στο σπίτι του (διότι δεν σε ήξερε και από χτες)
γ) συμμορφώνεσαι με τους κανόνες του "σπιτιού" του (όπως ακριβώς δεν θέλεις να παραβιάζουν τους κανόνες του δικού σου σπιτιού)

Επιπλέον, το φόρουμ δεν είναι κρατικό, για να μπορείς να κάνεις ό,τι θες. Αν δεν συμφωνείς, ανοίγεις δικό σου με δικούς σου κανόνες.

Το δικαίωμα στο ξεκατίνιασμα

Εάν μου επιτρέπετε να πω κι εγώ την γνώμη μου, πιστεύω πως γενικώς τα topics δεν θα έπρεπε να κλειδώνονται. Ούτε ακόμη και όταν καταλήγουν σε αντιπαραθέσεις δυο ή περισσοτέρων μελών έστω και «επί προσωπικού».

Πρώτον εάν δεν επέλθει η εκτόνωση οι εντάσεις είναι σίγουρο ότι θα μεταφερθούν σε άλλο topic έστω και μέρες μετά. Δεύτερον είναι απείρως διασκεδαστικά τα μαλλιοτραβήγματα μερικών ανά το forum. :twisted:

Και φυσικά, σε όποιον δεν αρέσουν τα post αυτά δεν τον αναγκάζει κανείς να τα διαβάσει.

Προτείνω λοιπόν όπου χρειάζεται να αφήνουμε τα topics ανοικτά μέχρι την πτώση ή την αυτοεξορία ενός εκ των αντιπάλων.

Και τώρα… που είναι το pop corn μου; 8)

Re: Το δικαίωμα στο ξεκατίνιασμα

Edgar A. Poe":2o8gnm1d said:
Δεύτερον είναι απείρως διασκεδαστικά τα μαλλιοτραβήγματα μερικών ανά το forum. :twisted:
Δεν έχουμε σκοπό να ήμαστε η να γίνουμε διασκεδαστικό φόρουμ. Όποιος θέλει κάτι τέτοιο εδώ σίγουρα δεν θα το βρει. :4:

Σχετικά με το αν πρέπει να κλειδώνονται ή όχι τα θέματα εγώ διαφωνώ με αυτά που γράφεις, απλά γιατί έχω προσπαθήσει να αφήσω ζωντανά κάποια θέματα και μετά ... αναγκάστηκα να τα κλειδώσω γιατί ορισμένοι δεν έπαιρναν από λόγια. Σε αυτό φταίει η ανωνυμία στο internet, διότι (κι εδώ ξέρω ότι συμφωνείς) επώνυμα σίγουρα δεν θα λέγονταν κάποια πράγματα τα οποία όμως λέγονται όταν ήμαστε κρυμμένοι πίσω από ένα (ή και περισσότερα) nicks...

lyrist":1l7yh50i said:
SKYHAWCK είπε :
"Στο κατω κατω το site αυτο ειναι ιδιωτικο. Καποιος πληρωνει. Αυτος που πληρωνει κανει οτι θελει.

Το site έχει δημόσιο χαρακτήρα άσχετα αν έχει ιδιωτική στήριξη, και αυτό είναι επιλογή του/ων ιδιοκτήτη/ων. Ειδάλλως θα έκανε ένα club με annual fee και κλειστούς χώρους επικοινωνίας. Αλλά η ιδιοκτησία έχει ανάγκη και να επικοινωνεί και να μαθαίνει τα έτσι και τα αλλιώς μέσα από την ελευθεριότητα που προσφέρει. Ναι στους κανόνες, Όχι στα κανόνια. Η διαχείριση έχει θέσει κανόνες, σεβαστοί και αν δεν αρέσουν σε κάποιους μπορούν και να δημιουργήσουν το δικό τους χώρο ή να πάνε σε άλλον να κάνουν παιγνίδι. Αυτό φυσικά δε σημαίνει πως οι κανόνες του site είναι σωστοί ή ορθοί απαραίτητα. Αυτοί είναι ανάλογοι στην διανοητική δυνατότητα, θέληση ή ευαισθησία των “κρατούντων”, αυτό ισχύει και για τις αντιδράσεις αυτών, οι οποίες είναι επίσης ανάλογες με τα παραπάνω. Ότι ισχύει για τη διαχείριση ισχύει και για τους χρήστες όσον αφορά τα δεοντολογικά τους τερτίπια. Σε γενικές γραμμές καλώς έχουν τα πράγματα οι κανόνες αλλάζουν, η σύνθεση της φαιάς δεν αλλάζει. Και εμένα κάποτε μου έκοψαν ένα κειμενάκι που είχα γράψει. Κόπηκε και τι έγινε; μήπως αυξήθηκε το IQ αυτού που μου το έκοψε ή μήπως μειώθηκε το δικό μου.

Να ρωτήσω και κάτι;
Αν αυτοσαρκαστώ θα με κόψετε; Δηλαδή…
Αν πω τι μ...΄.κας που είμαι; Καλά είμαι πολύ κω..΄….παιδο; ή εφόσον σας έχω δείξει πως το χρώμα μου το οποίο υποθετικά είναι ένα shade πιο σκούρο από καφέ και αυτοαποκαλεστώ μαύρος ή κάτι άλλο, θα με κόψετε για ρατσιστή… Μεταφορικά και αντιστροφικά μιλώντας, γιατί δε θέλει και πολύ για να αντιστραφούν οι όροι (μιλάω μόνο για αυτούς τους όρους).

ksaderfos":29drl17p said:
lyrist":29drl17p said:
SKYHAWCK είπε :
"Στο κατω κατω το site αυτο ειναι ιδιωτικο. Καποιος πληρωνει. Αυτος που πληρωνει κανει οτι θελει.

Το site έχει δημόσιο χαρακτήρα άσχετα αν έχει ιδιωτική στήριξη, και αυτό είναι επιλογή του/ων ιδιοκτήτη/ων. Ειδάλλως θα έκανε ένα club ..... Μεταφορικά και αντιστροφικά μιλώντας, γιατί δε θέλει και πολύ για να αντιστραφούν οι όροι (μιλάω μόνο για αυτούς τους όρους).

Αν σβήσω το κείμενο που μόλις έγραψα “αυτοαναιρούμαι” μέσα από τη σβέση του κειμένου, αν σβήσουμε όλοι τα κείμενα που έχουμε γράψει αναιρείται το site. Βλέπετε πως υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να διαμαρτυρηθεί κάποιος.

Το καλύτερο φυσικά είναι να μπει στη θέση του άλλου και να διερωτηθεί, διότι δεν είναι εύκολη υπόθεση να συντηρείς μια κατάσταση, όπως δεν είναι και τόσο εύκολο να διατυπώνεις μια σκέψη ή άποψη και τα δύο έχουν το κόστος τους.

Re: Το δικαίωμα στο ξεκατίνιασμα

Akis":3c72q0r8 said:
...Δεν έχουμε σκοπό να ήμαστε η να γίνουμε διασκεδαστικό φόρουμ. Όποιος θέλει κάτι τέτοιο εδώ σίγουρα δεν θα το βρει...

Σίγουρα μιλάμε για το ίδιο forum? :D

Και στο κάτω – κάτω, το «διασκεδαστικό» δεν το έγραψα μειωτικά. Κακό δεν είναι το «διασκεδαστικό», κακό είναι το «σοβαροφανές».

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.