κλειδωνεται ενα θεμα, οταν ...δεν συμφερει!

• Thread starter Thread starter CONFIG2
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Η λέξη «διασκεδαστικό» από μόνης της σίγουρα δεν είναι κάτι κακό ή αρνητικό. Αλλά διαβάζοντας ολόκληρη την πρότασή σου ... δυστυχώς έτσι μπορεί να την εκλάβει κάποιος ;)

Θέλω να ρωτήσω κάτι το οποίο κάποιοι ίσως να εκλάβουν ως ειρωνεία αλλά δεν είναι:Γιατί κάποιος θεωρεί οτι προσβάλλεται απο κάποιον άλλο με ένα ανώνυμο post απο τη στιγμή που και ο ίδιος είναι ανώνυμος;Τι ακριβώς συνιστά τη προσβολή;Η ταυτότητα του θιγόμενου χρήστη δεν είναι γνωστή.Πως προσβάλλονται δύο μεταξύ τους άγνωστοι άνθρωποι;Μήπως είναι καλύτερο να προσδιορίσουμε τη λειτουργεία του internet ως εργαλείο που δε θα μας παγιδεύσει σε εικονικές ανθρώπινες σχέσεις και μάλιστα υπό ανωνυμία;Ίσως να ακούγεται λίγο "φιλοσοφία" όλο αυτό αλλά νομίζω οτι αφορά το συγκεκριμένο θέμα.Το όριο που νομίζω οτι πρέπει να θέτει ο καθένας είναι οτι το internet δεν είναι η πραγματική ζωή χωρίς να θέλω να μειώσω καθόλου τη χρησιμότητα του forum.Αν κάποιος θέλει να δώσει τη μάχη του για κάτι ας τη δώσει "live".............

alex96":2efyrke5 said:
Πως προσβάλλονται δύο μεταξύ τους άγνωστοι άνθρωποι;
Ασφαλώς θα αστειεύεσαι!!!
:?: Αν σε βρίσει κάποιος στο δρόμο με το αυτοκίνητο γιατί θεωρεί ότι οδηγάς σαν τυφλός, δεν θα προσβληθείς επειδη είστε άγνωστοι?
:?: Αν σε πάρει τυχαία καποιος τηλέφωνο, που δεν εχει με τι καλύτερο να ασχοληθεί και κανει φαρσες, και σου βρισει την οικογένεια δεν θα προσβληθείς επειδή είστε άγνωστοι?
:?: Αν αρχισει κάποιο μέλος στο φόρουμ και οποτε βρισκει ευκαιρια σου επιτιθεται φραστικά δημοσίως, δεν θα προσβληθείς επειδή είστε άγνωστοι?
:?: Αν κάποιος πει ψέμματα για σένα (χωρίς να σε ξέρει) προκειμένου να πάρει μια σημαντική θέση εργασίας που ήδη κατέχεις και ξαφνικα βρεθείς άνεργος, δεν θα προσβληθείς (για να μην πω τιποτα παραπάνω :wink: )επειδή είστε άγνωστοι?
:?: Αν σου πω εγώ "Alex96 εισαι %$#* :5: " και διάφορα άλλα κοσμητικά επίθετα, δεν θα προσβληθείς επειδή είμαστε άγνωστοι?

alex96":2efyrke5 said:
Η ταυτότητα του θιγόμενου χρήστη δεν είναι γνωστή.
Δεν είναι γνωστή σε αυτόν που σε προσβάλει, αλλά μπορεί να είναι γνωστη σε δεκάδες άλλα μέλη του φορουμ. Φυσικά δεν θα ήθελες καποιος άγνωστος να εκτοξεύει ψέματα, ανακρίβειες και βωμολοχίες "μπροστά" σε φίλους και γνωστούς σου.

Ή είσαι τόσο ήρεμος γενικά στη ζωή σου ή έγραψες κι εσυ άλλο ένα ποστ κάτω από την ασφάλεια της ανωνυμίας σου...

GP707":seq4o6fr said:
Ή είσαι τόσο ήρεμος γενικά στη ζωή σου ή έγραψες κι εσυ άλλο ένα ποστ κάτω από την ασφάλεια της ανωνυμίας σου...

Γιατί δεν γράφουμε επώνυμα? Αφού όλοι στο ίδιο μήκος κύματος είμαστε. Ετσι δηλαδή θα μπορούμε να εκφραζόμαστε ευκολότερα χωρίς "cover ανωνιμίας".
Ας το κάνουμε όσα μέλη θέλουμε, δεν μπορεί να μας το θέσει κανένας με το ζόρι.

Οι moderators, τουλάχιστον, είμαστε επώνυμοι, σε διάφορες υποσελίδες του airliners.gr :wink:

Εσύ μεγάλε είσαι και φακελωμένος με την Heineken στο SXM... :mrgreen:
σε έχουμε στο χέρι.

GP707":1zzivt7j said:
Οι moderators, τουλάχιστον, είμαστε επώνυμοι, σε διάφορες υποσελίδες του airliners.gr :wink:

Καλησπέρα σε όλους.
Αγαπητέ GP707,σχετικά με αυτά που έγραψες θέλω να σου πω τα εξής.Είπα τη γνώμη μου και είμαι σίγουρος οτι σέβεσαι γνώμες διαφορετικές απο τις δικές σου.Αν κάποιος με βρίσει στην οδήγηση θα είναι μπροστά μου και όχι σε κάποιο forum.Η απάντησή μου μπορεί να είναι εκ του σύνεγγεις και κατάλληλη για τη περίσταση αν και έχω την άποψη οτι αν κάποιος αρχίζει να προσβάλλει αγνώστους εκείνος είναι που έχει το πρόβλημα.Το ίδιο και όποιος βρίσκει το forum ως πεδίο έυκαιρίας για να επιτίθεται φραστικά.Αν κάποιος πεί ψέματα για να καταλάβει μια σημαντική θέση εργασίας φυσικά και θα προσβληθώ.Τι σχέση έχει όμως αυτό με αυτά που έγραψα εγώ;Σε κάθε περίπτωση,υποστηρίζω οτι προσβλητικά μυνήματα πρέπει να απομακρύνονται άμεσα.Ίσως διαβάζοντας λίγο προσεκτικότερα αυτά που έγραψα να κατανοήσεις οτι αυτό που εννοώ είναι οτι δεν θεωρώ καλό να διοχετεύει κάποιος την ενεργητικότητά του σε κάποιο forum ειδικά με τρόπο που προκαλεί ή εμμένει σε "εικονικές-διαδικτυακές" αντιπαραθέσεις.Αξίζει το κόπο;Αυτή είναι η γνώμη μου και νομίζω οτι είναι σαφής.
Φιλικά,Alex96.
Υ.Γ.1:Οι "φίλοι και γνωστοί σου" εσένα δε θα υπερασπιστούν αν αρχίσει κάποιος να σου επιτίθεται;
Υ.Γ.2:Όντως,προσπαθώ να είμαι γενικά ήρεμος.Έχω κάνει αρκετές αεροπορικές εκπαιδεύσεις για αυτό. 8) :wink:

Σαφώς και η γνώμη σου είναι απόλυτα σεβαστή. Εγω όμως απάντησα στην ερώτηση σου "Πως προσβάλλονται δύο μεταξύ τους άγνωστοι άνθρωποι;". Άσχετα αν στο παράδειγμα της οδήγησης βλέπεις τον άλλον, δεν παύει να σου είναι εντελώς άγνωστος. Σαφώς και όποιος επιτίθεται στον άλλον χωρίς λόγο, το πρόβλημα το έχει ο επιτιθέμενος, όμως δεν είναι όλοι τόσο ήρεμοι όπως εσύ (και επι τη ευκαιρία, εύγε για την τόση ηρεμία σου, μιας και ειναι κάτι αρκετά δύσκολο στις μέρες μας :great: ).
Η διαγραφή προσβλητικών posts σαφώς και μειώνει τις εντάσεις στο φορουμ και αυτή ειναι και η "πολιτική" μας σαν mods.
Τελος, φυσικά και δεν αξίζει τον κόπο να αναλωνόμαστε σε προσωπικές διαμάχες στο φορουμ και μακάρι να είχαν όλα τα μέλη την άποψη σου.
Αλλά... δεν την έχουν όλοι. :roll:

Καταλαβαίνω απόλυτα τι λες.Σε ευχαριστώ για την απάντηση και με την ευκαιρία,συγχαρητήρια σε εσένα και σε όλους όσοι εργάζεσθαι για αυτό το forum.Eιλικρινά.............
Υ.Γ.:Με τη πρώτη ευκαιρία θα έρθω να σας γνωρίσω απο κοντά.Υπάρχει κάποιο σταθερό σημείο και ώρα συνάντησης;

alex96":2g5ppdzv said:
Υ.Γ.:Με τη πρώτη ευκαιρία θα έρθω να σας γνωρίσω απο κοντά.Υπάρχει κάποιο σταθερό σημείο και ώρα συνάντησης;
Σταθερό όχι, όμως στην επόμενη συγκέντρωση (του Συλλόγου ή γενικά για spotting), που ούτως ή άλλως παραθέτουμε και στο φορουμ, θα χαρουμε να σε γνωρίσουμε και απο κοντά.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.