Καθυστερήσεις Aegean

FREE TICKETS DUE TO DELAY DOMESTIC

Σήμερα ταξίδευαν οι γονείς μου απο το LGAV έχωντας εξαργυρώσει τα περίφημα δωρεάν εισιτήρια που προσφέρει η Αιγαίου σε περίπτωση καθυστέρησης ,με δικη της υπαιτιότητα, άνω των 2 ωρών νομίζω. Να τονίσω οτι είχαν πάρει κανονική απόδειξη που ειχε το Ε-ticket No, και κωδικους κράτησης για συγκεκριμένη ημερομηνία και πτηση. Αφου λοιπον με ανάγκασαν 10 μέρες πριν να τρέχω στο αεροδρόμιο να πληρώσω τους φόρους, αφου ειναι το μονο αποκλειστικά μέρος που μπορείς να το κάνεις αυτό, σημερα το απόγευμα στο check in αντιμετώπισα, (πρέπει να παραδεχτώ για πρώτη φορά,) ειρωνία, έλλειψη επαγγελματισμού, και ενα ειδος παράξενου σνομπισμού για τα free tickets που είχα... Τι εννοώ? Ο υπάλληλος αφού πέρασε τα luggage tags με ενημέρωσε με ενα στυλ (και καλα μη χαίρεσαι και πολυ), οτι οι γονείς μου θα πάνε μεν κανονικα στο gate αλλά θα είναι stand by!!!!!!! Άκουσον άκουσον!!!!!
Του δειχνω τις αποδείξεις και του ΕΞΗΓΩ οτι τα εισιτήρια ειναι προσφορά της εταιρείας που εργάζεται, και οτι είναι κανονικά εισιτήρια με e-ticket number, etc. Άρα δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτώ να μπουν σε stand by, κάτι σαν waiting list δηλαδή. Εν συνεχεία, μου λεει για να με καθυσυχάσει οτι υπάρχουν κενές θέσεις άρα δεν θα υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα. Δηλαδή αν ηταν γεμάτη η πτηση, θα έπρεπε όπως μου ειπε αργότερα, να βγουν οι βαλιτσες απο το αεροπλανο αφου δεν θα πετούσαν τελικά οι δικοι μου. Εκεί του ειπα κατι ωραία για την αξιοπιστία μιας εταιρείας και ποσο πλήτεται απο τέτοιες πρακτικές, κτλ.
Και σας ρωτώ φίλοι μου, είχα άδικο??? Ειχε κάποιος παρόμοιο περιστατικό για τα δωρεαν εισιτήρια? Αν δηλαδή πάω με τη γυναίκα μου ταξίδι, και το ένα απο τα 2 εισιτήρια μας ειναι δωρεάν, ενώ το άλλο πληρωμένο κανονικά, αν ειναι γεμάτη η πτήση, ο ένας θα πετάξει και ο άλλος θα του κουνάει το μαντίλι???? :evil: :evil: :evil: :evil:

Re: Απορίες για flight info της Athens Airways

MerNion":3vd1sxd3 said:
Σας έχει συμβει πολλές φορές αυτό με 2ωρες καθυστερήσεις της OA ή της Aegean....;
Με Aegean δύο φορές καθυστέρησε δύο φορές πήρα δωρεάν πτήση................

A3 αρχές Μαιου , καθυστέρηση στόν αερολιμένα Ηρακλείου μετά από καθιστεριμένη αφιξη τού αεροσκάφους λόγω τεχνικού ελέγχου στήν Αθήνα στήν εξοδο γιά τό αεροσκάφος ζητήθηκε ξεχωριστά μιά ευγενική συγνώμη στόν κάθε επιβάτη από τό προσωπικό τού αεροδρομίου που τού προσέφερε μία επιστολή γνωστοποίησης γιά μία δωρεάν πτήση μέ μόνο κόστος τήν πληρωμή του φόρου.Τό εισητήριο τό εξαργύρωσα γιά τήν επιστροφή μου από τήν Κω αρχές τού Σεπτεμβρίου μετά από τηλ.συνενόηση μέ τήν εταιρεια (απαιτείται εγκριση πού δίδεται σχεδον αμεσα) πλήρωσα 15ευρω δηλ απλά καί μόνο τόν κρατικό φόρο καί τό παρέλαβα δείχνοντας τήν ταυτότητά μου σε αεροδρόμιο πού βρέθηκα τήν συγκεκριμένη μέρα.

Ενδιαφέρον.. Δεν το ηξερα οτι δίνουν τόσο συχνά στην Aegean.. Μπράβο τους.. Στην ΟΑ ξέρουμε αν έχουν δωσει ποτέ; (Sorry για το offtopic.. αν θέλει κάποιος mod να τα μεταφέρει όλα σε ένα νεο topic)

Εγω τον Φεβρουάριο (νομίζω) ήμουν Φρανκφούρτη με Α3 με 2μισυ ώρες καθυστέρηση. Νεράκια, αναψυκτικά, φαγητό. Ticket τσουκ! :(

Σε πτήσεις εξωτερικού δεν ισχύει αυτό με το free εισιτήριο.

ticket αν δεν κάνω λάθος μετά το 4ωρο. Εμένα πάντως από STR με 4,5 ώρες λόγω ομίχλης στη Θεσσαλονίκη μου έδωσαν. Αλλά άχρηστο είναι, αφού λέει "θα μάθετε μια βδομάδα πριν αν θα πετάξετε ή όχι." Έλεος δηλαδή. Άρα ή πρέπει να περιμένω να κλείσω τα πάντα τελευταία στιγμή, ή παίζει να τα έχω πληρώσει όλα τα υπόλοιπα και να μου πούνε "ξέρετε δεν πετάτε" οπότε να πρέπει να σκάσω τα ΑΠΕΙΡΑ για να κλείσω τότε εισιτήριο....!!!

VasilisATH":3p3abc6t said:
Τό εισητήριο τό εξαργύρωσα γιά τήν επιστροφή μου από τήν Κω αρχές τού Σεπτεμβρίου μετά από τηλ.συνενόηση μέ τήν εταιρεια (απαιτείται εγκριση πού δίδεται σχεδον αμεσα) πλήρωσα 15ευρω δηλ απλά καί μόνο τόν κρατικό φόρο καί τό παρέλαβα δείχνοντας τήν ταυτότητά μου σε αεροδρόμιο πού βρέθηκα τήν συγκεκριμένη μέρα.

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!! Κ εμένα γιατί στο calling center τους μου είπαν ότι θα ξέρω μια βδομάδα άαααντε το πολύ δύο πριν την πτήση; Τι να πω τώρα!!!!! Και έχω σχεδόν τελειώσει το χρόνο που είχα, συν το ότι πήρα ένα ticket τον Απρίλιο με τιμή εισιτηρίου πάνω από 100€ και με άδειο αεροπλάνο!!! Δηλαδή θα μπορούσα να το είχα χρησιμοποιήσει εκεί!!!!!! ΩΡΑΙΟΙ!!!!!!

Re: FREE TICKETS DUE TO DELAY DOMESTIC

Αυτό ακριβώς έγραφα κι εγώ πριν λίγο καιρό....και μάλιστα αυτά τα ξέρω εκ των έσω γιατί είμαι του επαγγέλματος !!!

gm747":e1ncgijx said:
Σήμερα ταξίδευαν οι γονείς μου απο το LGAV έχωντας εξαργυρώσει τα περίφημα δωρεάν εισιτήρια που προσφέρει η Αιγαίου σε περίπτωση καθυστέρησης ,με δικη της υπαιτιότητα, άνω των 2 ωρών νομίζω. Να τονίσω οτι είχαν πάρει κανονική απόδειξη που ειχε το Ε-ticket No, και κωδικους κράτησης για συγκεκριμένη ημερομηνία και πτηση. Αφου λοιπον με ανάγκασαν 10 μέρες πριν να τρέχω στο αεροδρόμιο να πληρώσω τους φόρους, αφου ειναι το μονο αποκλειστικά μέρος που μπορείς να το κάνεις αυτό, σημερα το απόγευμα στο check in αντιμετώπισα, (πρέπει να παραδεχτώ για πρώτη φορά,) ειρωνία, έλλειψη επαγγελματισμού, και ενα ειδος παράξενου σνομπισμού για τα free tickets που είχα... Τι εννοώ? Ο υπάλληλος αφού πέρασε τα luggage tags με ενημέρωσε με ενα στυλ (και καλα μη χαίρεσαι και πολυ), οτι οι γονείς μου θα πάνε μεν κανονικα στο gate αλλά θα είναι stand by!!!!!!! Άκουσον άκουσον!!!!!
Του δειχνω τις αποδείξεις και του ΕΞΗΓΩ οτι τα εισιτήρια ειναι προσφορά της εταιρείας που εργάζεται, και οτι είναι κανονικά εισιτήρια με e-ticket number, etc. Άρα δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτώ να μπουν σε stand by, κάτι σαν waiting list δηλαδή. Εν συνεχεία, μου λεει για να με καθυσυχάσει οτι υπάρχουν κενές θέσεις άρα δεν θα υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα. Δηλαδή αν ηταν γεμάτη η πτηση, θα έπρεπε όπως μου ειπε αργότερα, να βγουν οι βαλιτσες απο το αεροπλανο αφου δεν θα πετούσαν τελικά οι δικοι μου. Εκεί του ειπα κατι ωραία για την αξιοπιστία μιας εταιρείας και ποσο πλήτεται απο τέτοιες πρακτικές, κτλ.
Και σας ρωτώ φίλοι μου, είχα άδικο??? Ειχε κάποιος παρόμοιο περιστατικό για τα δωρεαν εισιτήρια? Αν δηλαδή πάω με τη γυναίκα μου ταξίδι, και το ένα απο τα 2 εισιτήρια μας ειναι δωρεάν, ενώ το άλλο πληρωμένο κανονικά, αν ειναι γεμάτη η πτήση, ο ένας θα πετάξει και ο άλλος θα του κουνάει το μαντίλι???? :evil: :evil: :evil: :evil:

Καλημερα Iptamenos Ellinas.Αυτο το καθεστως ισχυει για ολα τα free εισητηρια.Το θεμα ειναι οτι κανονικα δεν θα επρεπε να το κανουν αυτο αφου σας δωθηκαν σαν αποζημιωση για καθυστερηση που οφειλωταν στην Αιγαιου.

Εμένα μου έτυχε πριν λίγους μήνες καθυστέρηση πενήντα λεπτών σε πτήση της α3 SKG-HER,πήρα την επιστολή για το δωρεάν εισητήριο,αλλά μέσα ανέφερε ότι μπορείς να το εξαργυρώσεις σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους( εκτός εορτών και κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο),πληρώνοντας μόνο τους φόρους. Όταν χρειάστηκε να το εξαργυρώσω,τηλ μια εβδομάδα νωρίτερα και μου απάντησαν την επόμενη ημέρα ότι τελικά δε θα μπορέσω να ταξιδέψω τη συγκεκριμένη ημέρα λόγω πληρότητας της πτήσης..Την περασμένη εβδομάδα σε πτήση της ολυμπιακής με καθυστέρηση δύο ωρών, δεν πήραμε τίποτα ως αποζημίωση.