Jokez

• Thread starter Thread starter makedonas
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Εγώ από την πλευρά μου κατανοώ κάποιους που δεν φρόντισαν να μάθουν καλά τη γλώσσα τους και λένε "πλήρης", "επειδής", "του επικεφαλούς" και "τότες". Αλλά εδώ οι τύποι λένε να βομβαρδίσουν το Ισραήλ γιατί δεν ανέχονται τους μουσουλμάνους.... τί να πει (ή πή :mrgreen: ) κανείς ...

Ακόμα χειρότερα,υπήρξε άνθρωπος που δέν ήξερε πόσα νεφρά έχει......

Η ακόμα,άνθρωποι που ερωτήθηκαν "πόσες πλευρές έχει ένα τρίγωνο" και απάντησε ο ένας "τέσσερις" και η άλλη "μία"......

Μπροστά σ'αυτό,το να θεωρήση κάποιος ότι η Utah είναι...ξένη χώρα,μπορή να εκληφθή και ώς σύνηθες γεγονός.

Κι'εγώ κατανοώ αυτούς που οι συνθήκες δέν τους επέτρεψαν να μάθουν σωστά την γλώσσα,δέν κατανοώ όμως αυτούς που ναί μέν δέν την έμαθαν σωστά,όμως θέλουν να την χρησιμοποιούν ώς εργαλείο τής δουλειάς τους (π.χ.δημοσιογράφοι,παρουσιαστές εκπομπών κλπ).

Hastaroth":2irhvsa5 said:

καλά αυτό δε μπορεί να είναι κανείς σίγουρος. Στην ανατομία πέρυση που ήμουνα, έτυχε να δω πτώμα που έχει 3 νεφρά πχ, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.

vassdel":3rkf9wgm said:
Γνωρίζω πως δεν επιτρέπεται να παραθέτουμε λινκς χωρίς προσωπικό σχόλιο ή περιγραφή, αλλά όσο και να στύβω το μυαλό μου, δεν μπορώ να σχολιάσω αυτό το βίντεο...
...μου το έστειλαν με τον τίτλο: "Yes, they DO vote"

http://www.safeshare.tv/v/fJuNgBkloFE

Μιλάμε έλιωσα :lol: :lol: :lol: Ειδικά με τον χάρτη που κρατούσαν και άλλαζαν ονόματα στις χώρες :thx:

Κρατάω την κοιλιά μου απ'το γέλιο!! Αυτό με τους χάρτες ήταν όλα τα λεφτά....Και το άλλο....Where was the Berlin wall?? :twisted: :twisted: :twisted:

OA701":1rmxb1q6 said:
Μιλάμε έλιωσα :lol: :lol: :lol: Ειδικά με τον χάρτη που κρατούσαν και άλλαζαν ονόματα στις χώρες :thx:
Ειδικα εκει που κανει τη παρατηρηση για τη Ν. και τη Β. Κορεα...Ειναι αλλο πραγμα..... :thx:

Thanasis_U2":309ehy9f said:
Hastaroth":309ehy9f said:

καλά αυτό δε μπορεί να είναι κανείς σίγουρος. Στην ανατομία πέρυση που ήμουνα, έτυχε να δω πτώμα που έχει 3 νεφρά πχ, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.

Κανονικά,ο άνθρωπος ώς γνωστόν έχει δύο νεφρά.

Αυτό έπρεπε να απαντήση ο ερωτηθείς,ασχέτως τού πόσα είχε ο ίδιος :lol:

Τώρα βέβαια,όταν ρωτάς κάποιον "πόσες πλευρές έχει ένα τρίγωνο" και σού απαντάει "μία",το να ξέρη πόσα νεφρά έχει ο άνθρωπος ισοδυναμεί με το να έχη σπουδάσει μοριακή βιολογία....

Παει ενας Κυπριος σε ενα σαντουϊτσαδικο. Τον ρωταει ο υπαλληλος "τι βαζω μεσα?" και αρχισει ο Κυπριος "Παταταν,λουκανικον,τυριν,το ψωμιν ψημενον κλπ κλπ κλπ(ν)". Του λεει ο υπαλληλος "με ολο το θαρρος ρε φιλε αλλα μπορεις να μη βαζεις αυτο το Ν στην καθε λεξη γιατι μου σπαει τα νευρα?" "ενταξει" απαντα ο Κυπριος. "Ωραια και σ ευχαριστω. Τι αλλο να βαλω μεσα στο σαντουιτς?"
Και ο Κυπριος: "Ζαμπο και μπεϊκο"