Jokez

νέα προσφορά της Ryanair!

πετάς με 0,1 ευρώ, απλά πρέπει να σπρώξει το αεροπλάνο για να απογειωθεί

http://demotywatory.pl/1717899/Samolot

:twisted: :twisted:

Ενας φανατικος αθεος ψαχνει να βρει να παρκαρει στην Κυψελη, 4 το απογευμα. Αφου εχει συμπληρωσει γυρω στη μιαμιση ωρα σβουρες το τετραγωνο, λεει απηυδυσμενος: "Θεε μου, κανε να βρω θεση,και θα πιστεψω σ εσενα ΤΩΡΑ!"
Πραγματικα,μετα απο 1" ξεπαρκαρει ενα αμαξι μπροστα του.
Το κοιταει ο αθεος και λεει:
"Ασ'το, βρηκα."
:cool:

-Παίζουν δύο τυρόπιττες χαρτιά.Ποιά απο τις δύο θα κερδίσει?
-Αυτη που έχει το καλύτερο..... φύλλο!

- Τι διαφορά έχουν οι γυναίκες από τα WINDOWS;
- Τα WINDOWS δουλεύουν καμιά φορά!

Τί κοινό έχουν οι γυναίκες οδηγοί με τις πατάτες;
- Και τις δύο τις μαζεύεις από τα χωράφια!!

- Τί διαφορά έχει η μπαταρία με την γυναίκα;
- Η μπαταρία έχει και την θετική της πλευρά!

H προοδευτική σύζυγος αποφασίζει να κάνει δώρο στον άντρα της μια επίσκεψη σε στριπτιτζάδικο. Φτάνουν στο strip club και ο πορτιέρης λέει στον άντρα της:
- "Γεια χαρά Κώστα! Τί κάνεις;"
Η σύζυγος τότε ...

τον ρωτάει αν είχε ξαναπάει σε αυτό το στριπτιτζάδικο, αλλά ο Κώστας της λέει:
- "Όχι, απλά πηγαίνουμε μαζί στο γυμναστήριο."
Όταν κάθισαν, η σερβιτόρα ρωτάει τον Κώστα αν θα πάρει το... συνηθισμένο του ποτό και του φέρνει τημάρκα ουίσκι που του αρέσει. Η σύζυγος αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά:
- "Από που και ως πού ήξερε η σερβιτόρα ποιό ποτό πίνεις συνήθως;"
- "Έρχεται κι αυτή στο ίδιο γυμναστήριο και μία φορά συζητάγαμε σχετικά με ποτά κλπ"
- "Ας το καταπιώ κι αυτό...", λέει η σύζυγος.
Μετά από κάποια ώρα έρχεται και μία stripper στο τραπέζι τους, κάθεται στα πόδια του, τον παίρνει αγκαλιά και του λέει:
- "Γεια σου Κωστάκη μου! Να σου κάνω το χορό που σε τρελαίνει;"
Η σύζυγος πλέον είναι έξω φρενών, αρπάζει την τσάντα της και ορμάει έξω από το στριπτιτζάδικο. Ο Κώστας τρέχει από πίσω της και την βλέπει να μπαίνει σε ένα ταξί. Πρωτού προλάβει η σύζυγος να κλείσει την πόρτα, ο Κώστας προλαβαίνει και μπαίνει μέσα στο ταξί μαζί της. Προσπαθεί απεγνωσμένα να τα μπαλώσει, λέγοντάς της πως η στριπτιτζού τον πέρασε για κάποιον άλλο. Η σύζυγος όμως δεν τον πιστεύει και αρχίζει να του φωνάζει, να τον βρίζει, τον χτυπάει όλο νεύρα. Τότε γυρίζει ο ταξιτζής το κεφάλι του και του λέει:
- "Κώστα τι έγινε; Φαίνεται ότι απόψε διάλεξες πολύ άγρια κοπέλα...

Αν και ο τίτλος του βίντεο παραπέμπει σε "πικάντικες" καταστάσεις, είναι κατάλληλο για όλους.

Κορίτσια με μπικίνι "ψαρεύουν" πελάτες για topless car wash. Η συνέχεια όμως, είναι ελαφρώς διαφορετική :mrgreen:

Topless Car Wash

Μόνο εδώ μου φαίνεται ότι ταιριάζει η είδηση από το μεσημβρινό δελτίο ειδησεων του Αντέννα για τις (επαν)εξαγγελίες του υπουργού Μεταφορών και δικτύων για το αεροδρόμιο Μακεδονία:

"Επέκταση του διαδρόμου για υπερατλαντικές πτήσεις"

http://www.antenna.gr/webtv/watch?cid=t4sv8rmw_s_ew%3d (στο 13:40)

Φυσικά δε λείπει και ο "αεροδιάδρομος", αλλά αυτό είναι κάτι που το έχουμε (πλέον) συνηθίσει.

Δε ξερω που θα το βαλω, αλλα μου φαινεται αρκετα αστειο, αρα μαλλον ταιριαζει εδω... :rolleyes:
British Airways We're About to Crash