Φίλε sagittarius τα πήρα κρανίο μετά απο 1μιση μήνα διότι είχα ξεχάσει εντελώς την παρούσα ιστοσελίδα!
Έχεις δίκιο, νομίζω, δεν γνωρίζω!
Αγαπητέ skg1:
1) Έχω αναρωτηθεί πάρα πολλές φορές αν γίνεται να κάνω μια αναφορά για εναν υπάλληλο μιάς εταιρίας! Όχι αρνητική, αλλά θετική, διότι εχω ταξιδέψει πόλλες φορές με διάφορα μέσα και μου εχουν φερθεί παραπάνω απο άψογα! Στήν Α3 συχνά και στην ΒΑ!
2) Επειδή εχώ και εγώ επαφή με πολύ κόσμο, γνωρίζω οτι πρέπει πάντα να είμαι με το χαμόγελο και την ευγένεια αλλα και τον σεβασμό προς το πρόσωπο του άλλου! Αν η κοπέλα εχει νεύρα ή οτιδήποτε τότε να παραιτηθεί και να πάει να κάνει άλλη δουλειά που δεν θα έχει επαφη με κόσμο! Πρέπει να ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ τον επιβάτη, και οχι να ειρωνέυεται και να με "δουλεύει"!
3) Επειδή ακριβως ξέρω πως είναι να εξυπηρετείς, πάντα είμαι με το χαμόγελο στο στόμα και το καλό λόγο! Δεν φταιει ο άλλος να βλέπει τα μουτρα μου ουτε να την πληρώνει αυτος επειδή εγω εχω νεύρα! Οταν δουλευεις σε μια εταιρια, εμμεσως την αντιπροσωπευεις σε θεματα που ειναι μεσα στις αρμοδιοτητες σου! ξαναλες πως αν δεν ειναι ικανες να μιλησουν στον αλλον ωραια τοτε να πανε στην κουζινα τους!!! Δεν πληρωνω για να με δουλευουν!!!
Δηλαδη ο διαλογος μου πρεπει να ηταν καπως ετσι?
ΕΓΩ: Γεια σας, συγγνωμη αλλα η πτήση εχει καθυστερηση, μηπως ξερετε σε ποση ωρα θα φυγει (αν φυγει) και τον λογο της καθυστερησης?
ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ: Το αεροπλανο θα φυγει σε μιση ωρα, μεχρι τοτε επιστρεψτε στην αιθουσα αναμονης γιατι μπορει να ανακοινωσουν κατι και να μην το ακουσεται...
Ε: Απλα επειδη πετωντας με την εταιρια σας απο το Ηρακλειο για Αθηνα, ακυρωθηκε και με το ζορι μας πηγαν Χανια και ειχαμε και καθυστερηση! Καταλαβαινετε οτι εκανα 6-7 ωρες να φτασω σπιτι μου! Μην τραβηξω την ιδια ταλαιπωρια, πρεπει να προλαβω το ΚΤΕΛ για Ρεθυμνο και αν καθυστερησει η πτηση αναγκαστικα θα πρεπει να πληρωσω ξενοδοχειο...
Υ: (Βουρκωμενη), Μαλιστα κυριε θα μιλησω με τους υπευθυνους και θα σας ενημερωσουμε στο κινητο σας τηλεφωνο!
ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ!!!
Ετσι οπως ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΙΝΑΝ!!!!
Ε: Γεια σας, εχει καθυστερηση η πτηση για Ηρακλειο, σε ποση ωρα θα φυγουμε και για ποιον λογο καθυστερουμε?
Υ: Πραγματοποιειτε τεχνικος ελεγχος και θα καθυστερησει 15'-20'.
Ε: Τεχνικος ελεγχος? Γιατί καθυστερησε να προσγειωθεί?
Υ: Οχι. Σε 15' λεπτα θα ειστε στον αερα!
Ε: Απλα, πετουσα απο Ηρακλειο και ακυρωθηκε η πτηση και μας πηγαν στα Χανια μετα απο τσακωμους για να παρουμε πτηση η οποια καθυστερησε και αυτη!!! Εκανα 6-7 ωρες να παω σπιτι μου! Καλυτερα να επαιρνα πλοιο...
Υ: (Κοιταζει την συναδελφο) Ναι δικιο εχει το παιδι, σκετη ταλαιπωρια, καλυτερα να επαιρνε πλοιο. Εγω δουλευα στη Α3 και ειχε συμβει πολλες φορες αυτο! Να προχθες η Lufthansa ειχε 4 ωρες καθυστερηση!
Ε: Ποσα δωρεαν εισιτηρια ειχατε μοιρασει για 2 ωρες καθυστερηση?
Υ: Πολλα.
Ε: Βλεπετε λοιπον γιατι ειμαι λιγο νευριασμενος?
Υ: ΕΧΕΙΣ δικιο, (ο ενικος που ελεγα)! Απλα τρεχα τωρα γιατι θα φυγει το αεροπλανο... (σα να λεμε το ΚΤΕΛ)
Λεγοντας "την κανονισα" δεν εννοω τιποτε αλλο απο το ειμαι οσο περιεργος μπορουσα σε θεματα που αφορουν τα γευματα, τα αναψυκτικα, την πτηση! Δηλαδη λιγο ενοχλητικος και "πρηξας"! Δεν ξερω αν καταλαβατε κατι αλλο...