Hellenic Imperial Airways

Nαι θα ανθίσει η ΗΙΑ, σαν τις κερασιές στο Τόκυο... από βδομάδα ξεκινάνε οι πτήσεις εκεί μπας και προλάβουν το χανάμι...

Sorry για το offtopic αλλά ο COMPUTERISE επιβάλεται να ποστάρει ακόμη μία φορά κατεπειγόντως για να φύγει το 666 που είναι ο αριθμός των μηνυμάτων του και είχε μάλιστα το θράσος να το κάνει στο thread της Αυτοκρατορικής. :twisted:
Μετά πως να πάνε καλά τα δρομολόγια; :D

ragmar":1vx75rkf said:
ρε παίδες αντι να ευχεστε να παει αυτή την φορα καλά καθόσαστε και ειρονευστε
ο κλάδος δεν είναι μόνο α3 και οα ειναι και οι υπόλοιπες εγω ελπίζω να εχουν ανθιση ολες οι ελληνικές εταιρίες για το κάλο τις ελληνικης πολιτικης αεροπορίας και οσων ασχολούνται με αυτή

Είχες παρακολουθήσει την πορεία της εν λόγω εταιρείας πριν την εγγραφή σου σε αυτό το φόρουμ; Ογδόντα εννέα σελίδες για μία εταιρεία που δεν έχει πραγματοποιήσει ούτε μία πλήρη δρομολογιακή περίοδο προγραμματισμένων πτήσεων.

Επίσης, διάβασε το παρακάτω. Ίσως σε αφορά:
George":1vx75rkf said:
Υ.Γ. Βάσει πρόσφατων στοιχείων του ΑΣΕΠ, περίπου ένας στους τρεις Έλληνες πτυχιούχους κάτω των 30 ετών δεν καταφέρνει να πιάσει τη βάση σε γραπτή (τύπου multiple choice) εξέταση γραμματικής, συντακτικού και κατανόησης κειμένου στην ελληνική γλώσσα. Και αυτό βεβαίως το διαπιστώνουμε όλοι πανηγυρικά σε καθημερινή βάση.

ragmar":oynqve4u said:
για το κάλο τις ελληνικης πολιτικης αεροπορίας
Όλα τα λεφτά ο κάλος της Ελληνικής Πολιτικής Αεροπορίας!!! :twisted:
Ειδικά στην εν λόγω εταιρία είναι ταμάμ! Είδες καμμιά φορά πως βγαίνουν οι αλήθειες στη φόρα, έστω κι αν θες να γράψεις το αντίθετο... :rolleyes:

http://www.hellenicairways.com/i-hellen ... -stolo-tis

Στο παραπάνω link μας ενημερώνει για Α321 & Α340. . . . .

Μα πότε περιμένουν να ανακοινώσουν το πρόγραμμα πτήσεων; Πότε θα πωληθούν τα εισιτήρια; :banana:

Στο site έχει από 420,00€ + taxes για Νέα Υόρκη . . . Πότε;;;;

sorry που ανακατέυτηκα εγω στην ζωή μου εχω μάθει οτι ο δρόμος για την επιτυχία δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και στο τέλος ξυρίσουν τον γαμπρό
Ο χρόνος θα δείξει λοιπόν και για την ΗΙΑ
Δεν εχω κάτσει να διαβάσω και τις 89 σελίδες γιατι δεν με ενδιαφέρει
Οσο για τον κυριο που εγραψε για το ΑΣΕΠ εαν θέλει να συκρίνουμε τις γνώσεις πάνω στην γραμματική,ορθογραφία και συντακτικό αλλα και γενικές γνώσεις στις αερομεταφορές,οικονομικά κλπ μέσα είμαι.

Exouν ξεκινησει συνεντευξεις για πληρωματα καμπινασ?????

ragmar":1c2o1oje said:
sorry που ανακατέυτηκα εγω στην ζωή μου εχω μάθει οτι ο δρόμος για την επιτυχία δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και στο τέλος ξυρίσουν τον γαμπρό
Ο χρόνος θα δείξει λοιπόν και για την ΗΙΑ

Ποιος χρόνος; Ο 100ος; Γιατί αν δεν ξέρεις, που πιστεύω οτι το ξέρεις απλά δεν θες να το θυμάσαι, η εταιρία λειτουργεί από το 2006! 5 χρονάκια δηλαδή... 5 ένδοξα χρόνια!
Να σου θυμίσω μόνο οτι τους έχουν πάρει 2 φορές (τουλάχιστον) το AOC, έχει διαφημίσει προορισμούς και δρομολόγια τα οποία δεν έγιναν ποτέ, έχει ξεκινήσει "προγραμματισμένες" πτήσεις οι οποίες μέσα σε 2-3 εβδομάδες σταμάτησαν κλπ ωραία. Το μόνο που ξέρει να κάνει είναι κανα charter αν γίνει κανας σεισμός, λιμός, πλημμύρα, πόλεμος, επίθεση εξωγήινων κλπ και φυσικά τις πτήσεις για το Hajj!!! Πάλι καλά που υπάρχει και αυτό και βγάζουν τα λεφτά για να πληρώνουν το εξευτελιστικό ποσό που χρεώνει ο AIA για το παρκάρισμα αυτών των μικρών αεροπλάνων (όταν είναι στην Αθήνα και δεν είναι παρκαρισμένα/ξεχασμένα κάπου στο Πακιστάν, το Σουδάν, την Ταυλάνδη ή και εγώ δεν θυμάμαι που αλλου).

ragmar":1c2o1oje said:

Να κάτσεις γιατί μάλλον έχεις ξεχάσει/χάσει αρκετά γεγονότα από την ένδοξη πορεία της εταιρίας.

ragmar":upv605g5 said:
Όταν συμμετέχουμε σε ένα topic με ένα συγκεκριμένο θέμα, ή γνωρίζουμε ήδη το θέμα ή (σε διαφορετική περίπτωση) διαβάζουμε ότι έχει γραφτεί. Αυτό βοηθάει την όλη συζήτηση.

ragmar":upv605g5 said:
Οσο για τον κυριο που εγραψε για το ΑΣΕΠ εαν θέλει να συκρίνουμε τις γνώσεις πάνω στην γραμματική,ορθογραφία και συντακτικό αλλα και γενικές γνώσεις στις αερομεταφορές,οικονομικά κλπ μέσα είμαι.
Ο κύριος που έγραψε για ορθογραφία και σύνταξη, το έγραψε γα να προσέχεις τι γράφεις και πως το γράφεις. Δυστυχώς όμως και στο επόμενο post σου, συνέχισες την ανορθογραφία, τη λάθος σύνταξη και την απουσία τελείας σε οποιαδήποτε πρόταση. Δε μας ενδιαφέρει καμία σύγκριση γραμματικών γνώσεων. Όταν όμως γράφεις κάτι, καλό θα είναι να (ξανα)ρίχνεις μια ματιά πριν πατήσεις το "Υποβολή" για παρόμοια λάθη.

Ρίξε μια ματιά και στο viewtopic.php?f=9&t=5111

βρε παιδια ο ανθρωπος μπορει να εχει καποιο προβλημα οπως δυσλεξια...ας μην βγαζουμε κακια.
(sorry για το off topic)