COMPUTERISE
First-Class-Member
Nαι θα ανθίσει η ΗΙΑ, σαν τις κερασιές στο Τόκυο... από βδομάδα ξεκινάνε οι πτήσεις εκεί μπας και προλάβουν το χανάμι...
ragmar":1vx75rkf said:ρε παίδες αντι να ευχεστε να παει αυτή την φορα καλά καθόσαστε και ειρονευστε
ο κλάδος δεν είναι μόνο α3 και οα ειναι και οι υπόλοιπες εγω ελπίζω να εχουν ανθιση ολες οι ελληνικές εταιρίες για το κάλο τις ελληνικης πολιτικης αεροπορίας και οσων ασχολούνται με αυτή
George":1vx75rkf said:Υ.Γ. Βάσει πρόσφατων στοιχείων του ΑΣΕΠ, περίπου ένας στους τρεις Έλληνες πτυχιούχους κάτω των 30 ετών δεν καταφέρνει να πιάσει τη βάση σε γραπτή (τύπου multiple choice) εξέταση γραμματικής, συντακτικού και κατανόησης κειμένου στην ελληνική γλώσσα. Και αυτό βεβαίως το διαπιστώνουμε όλοι πανηγυρικά σε καθημερινή βάση.
Όλα τα λεφτά ο κάλος της Ελληνικής Πολιτικής Αεροπορίας!!! :twisted:ragmar":oynqve4u said:για το κάλο τις ελληνικης πολιτικης αεροπορίας
ragmar":1c2o1oje said:sorry που ανακατέυτηκα εγω στην ζωή μου εχω μάθει οτι ο δρόμος για την επιτυχία δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και στο τέλος ξυρίσουν τον γαμπρό
Ο χρόνος θα δείξει λοιπόν και για την ΗΙΑ
ragmar":1c2o1oje said:Δεν εχω κάτσει να διαβάσω και τις 89 σελίδες γιατι δεν με ενδιαφέρει
Όταν συμμετέχουμε σε ένα topic με ένα συγκεκριμένο θέμα, ή γνωρίζουμε ήδη το θέμα ή (σε διαφορετική περίπτωση) διαβάζουμε ότι έχει γραφτεί. Αυτό βοηθάει την όλη συζήτηση.ragmar":upv605g5 said:Δεν εχω κάτσει να διαβάσω και τις 89 σελίδες γιατι δεν με ενδιαφέρει
Ο κύριος που έγραψε για ορθογραφία και σύνταξη, το έγραψε γα να προσέχεις τι γράφεις και πως το γράφεις. Δυστυχώς όμως και στο επόμενο post σου, συνέχισες την ανορθογραφία, τη λάθος σύνταξη και την απουσία τελείας σε οποιαδήποτε πρόταση. Δε μας ενδιαφέρει καμία σύγκριση γραμματικών γνώσεων. Όταν όμως γράφεις κάτι, καλό θα είναι να (ξανα)ρίχνεις μια ματιά πριν πατήσεις το "Υποβολή" για παρόμοια λάθη.ragmar":upv605g5 said:Οσο για τον κυριο που εγραψε για το ΑΣΕΠ εαν θέλει να συκρίνουμε τις γνώσεις πάνω στην γραμματική,ορθογραφία και συντακτικό αλλα και γενικές γνώσεις στις αερομεταφορές,οικονομικά κλπ μέσα είμαι.