Hellenic Imperial Airways

• Thread starter Thread starter KOSTAS AGQ
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Κι εμένα μου φαίνεται κάπως υπερβολικό,αλλά απο την άλλη όντως υπάρχουν πάρα πολλοί Έλληνες φοιτητές στα "Δυτικά Μεσόγεια" πχ Μπρίστολ και Μπέρμιγκχαμ,καθώς και Ουαλία..Αν προσθέσουμε και τους Μουσουλμάνους στην περιοχή (που απότι ξέρω είναι πάααααρα πολλοί) μου φαίνεται ΚΑΠΩΣ νορμάλ..Κι αν κατάλαβα καλά,κάποιες από τις πτήσεις θα έχουν την Αθήνα ως stopover για Τζεντα,Γιντάχ ή ό,τι..

Ρε παιδιά μόλις με πήραν τηλέφωνο να πάω για συνέντευξη για ι/σ και δεν ξέρω τι να κάνω. Έχω διαβάσει εδω μέσα τα χειρότερα για την εταιρεία και προβληματίζομαι πολύ.. έχω μια καλή και σταθερή δουλειά αλλά είναι το όνειρό μου να πετάξω.Αξίζει στην HI???

Γραφεία ταξιδίων διαφημίζουν τις καλοκαιρινές τους εκδρομές στο Μαρόκο με Hellenic... Υπάρχει έντονη κινητικότητα λοιπόν αν και με τους φίλους μας ποτέ δεν ξέρεις...

cookie":30e7rpag said:
Ρε παιδιά μόλις με πήραν τηλέφωνο να πάω για συνέντευξη για ι/σ και δεν ξέρω τι να κάνω. Έχω διαβάσει εδω μέσα τα χειρότερα για την εταιρεία και προβληματίζομαι πολύ.. έχω μια καλή και σταθερή δουλειά αλλά είναι το όνειρό μου να πετάξω.Αξίζει στην HI???

Αγαπητή μου η γνωμη μου ειναι να κατσης εκει που εισαι εαν δεν θελεις μετα απο λιγο καιρο να ψαχνεις για δουλει στις δυσκολες μέρες που περνάμε.
Εαν το ονειρό σου ειναι να γινεις Ι/Σ τοτε διάλεξε άλλη εταιρεια.
Απο τις σοβαρες εταιρειες......................

Θα συμφωνήσω κι εγώ να μην αφήσεις τη δουλειά σου,εφόσον όπως μας λες είναι καλή και σταθερή. Είμαι στο χώρο,και δεν ξέρω αν θα μείνω για πολύ ακόμα,παρότι αγαπάω πολύ το επάγγελμα, κι ο λόγος είναι ότι, δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος τι θα σου ξημερώσει,αν η εταιρία κλείσει και μείνεις ξεκρέμαστος,αν αλλάξει η βάση,αν θα είσαι με σύμβαση και να σκέφτεσαι θα ανανεωθεί,δε θα ανανεωθεί..αν είσαι εποχιακός και το μισό χρόνο είσαι αναγκασμένος να κάθεσαι...

... και γενικωτερα το καλοκαιρι πετανε ολες οι εταιρειες και πολλα υποσχομενες και μολις μπει ο οκτωμβριος αρχιζουν τα πανηγυρια!!! οποτε για οποιον εχει μια σταθερη δουλεια καλυτερα να το σκεφτει δυο φορες πριν την αφησει και αν θελει να κυνηγησει το ονειρο του καλο θα ειναι να ζυγισει καλα την καθε εταιρεια γιατι οι παγιδες ειναι παρα πολλες!!

sergey":3g790444 said:
cookie":3g790444 said:

Αγαπητή μου η γνωμη μου ειναι να κατσης εκει που εισαι εαν δεν θελεις μετα απο λιγο καιρο να ψαχνεις για δουλει στις δυσκολες μέρες που περνάμε.
Εαν το ονειρό σου ειναι να γινεις Ι/Σ τοτε διάλεξε άλλη εταιρεια.
Απο τις σοβαρες εταιρειες......................

Μη μου πεις οτι ξερεις καμια σοβαρη στην Ελλαδα γιατι θα πεσω ανασκελα!!!!!!

Εκτος αν κανεις διαφημηση για καμια οποτε ριξε ενα ΠΜ στην Cookie να μην χολοσκαει.

Eξηγησε της παραλληλα ομως οτι:
1. Το να κυνηγας τα ονειρα σου απαιτει θυσιες πολλες φορες δυσαναλογες των προσδοκιων σου. Εισαι διατεθειμενη? καντο. Δεν εισαι? μεινε εκει που εισαι.
2. Η δουλεια αυτη ειναι σκληρη, και πολλες φορες απαιτει τα μεγιστα ενω πληρωνει τα ελαχιστα....(αν δεν σε ριξουν).
3. Το οτι θα φας φεσι και εκμεταλευση σε αυτη τη δουλεια, ειναι τοσο δεδομενο οσο ο ηλιος που ανατελλει το πρωι.
4. Το οτι θα πρεπει να σκληρηνεις σαν χαρακτηρας ειναι τοσο σιγουρο οσο το πρωινο ξυπνημα (Γαλαταδικο)!
5. Το οτι εισαι ο τελευταιος τροχος της αμαξης ειναι γεγονος. Χωνεψε το! Δεν θα πληρωνεσαι για να κανεις προβλεψεις, ουτε για να παραπονιεσαι..... back to work with a smile dear!
6. Το οτι την μια μερα προσλαμβανεσαι δεν λεει τιποτα.....1 μηνας εκπαιδευση ειναι, και μετα περιμενεις υπομονετικα για να αρχισεις να πληρωνεσε απο την πρωτη εμπορικη πτηση!

και τελος......

7. Μη νομιζεις οτι η δουλεια αυτη ειναι ασφαλης! Χλιδα = η εκαστοτε εταιρια εχει λεφτα? Παγιδα για τον πελατη ειναι, μη πεφτεις και συ μεσα!

Εχει αρχίσει και η πώληση των εισητήριων μέσω της ιστοσελίδας! (Γουστάρω Αγγλία με Β742!!!) :great:

Καλησπέρα. Είμαι φοιτητής στο Birmingham και πάντα αναρωτιόμαστε γιατί καμία αεροπορική εταιρεία απο την Ελλάδα δεν ξεκινάει απευθείας πτήσεις. Όχι απαραίτητα σε καθημερινή βάση. 2-3 την εβδομάδα. Οι Έλληνες εδώ είμαστε πάρα πολλοί. Και όχι μόνο στην πόλη, αλλά και στα περίχωρα (βλ. Warwick, Coventry κλπ.) Και οι φίλοι και συγγενείς που έρχονται, έρχονται είτε μέσω λονδίνου με τρένο (περίπου 2 ώρες απόσταση) είτε μέσω κάποιου ευρωπαϊκού hub (κυρίως Μόναχο, Φρανκφούρτη και Άμστερνταμ). Με λίγα λόγια ταλαιπωρία. Και θα έρχονταν αρκετοί ακόμα αν είχε απευθείας πτήσεις. Στο θέμα της συγκεκριμένης εταιρείας δεν έχω κάποια άποψη. δεν ξέρω αν είναι "καλή" ή "κακή". Θα την δοκιμάσω όμως σίγουρα. Μέχρι τώρα με εξαίρεση την πρώτη φορά που ταξίδεψα με KLM και δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος, ταξιδεύω με Lufthansa και έχω να πω τα καλύτερα. Αυτό που πιστεύω ότι θα καταφέρει με το άνοιγμα αυτού του προορισμού, είναι να δημιουργήσει μία αγορά και σε περίπτωση που έχει επιτυχία, να ακολουθήσει και καμια άλλη εταιρεία απο τις γνωστές και με μικρότερα αεροπλάνα (π.χ. Aegean). Παρεμπιπτόντως φαίνεται ότι μετά απο χρόνια θα έρθει πάλι απο Αθήνα Β742 στο Birmingham: http://www.youtube.com/watch?v=dQpMr-VpdxI