sergey":3g790444 said:
cookie":3g790444 said:
Ρε παιδιά μόλις με πήραν τηλέφωνο να πάω για συνέντευξη για ι/σ και δεν ξέρω τι να κάνω. Έχω διαβάσει εδω μέσα τα χειρότερα για την εταιρεία και προβληματίζομαι πολύ.. έχω μια καλή και σταθερή δουλειά αλλά είναι το όνειρό μου να πετάξω.Αξίζει στην HI???
Αγαπητή μου η γνωμη μου ειναι να κατσης εκει που εισαι εαν δεν θελεις μετα απο λιγο καιρο να ψαχνεις για δουλει στις δυσκολες μέρες που περνάμε.
Εαν το ονειρό σου ειναι να γινεις Ι/Σ τοτε διάλεξε άλλη εταιρεια.
Απο τις σοβαρες εταιρειες......................
Μη μου πεις οτι ξερεις καμια σοβαρη στην Ελλαδα γιατι θα πεσω ανασκελα!!!!!!
Εκτος αν κανεις διαφημηση για καμια οποτε ριξε ενα ΠΜ στην Cookie να μην χολοσκαει.
Eξηγησε της παραλληλα ομως οτι:
1. Το να κυνηγας τα ονειρα σου απαιτει θυσιες πολλες φορες δυσαναλογες των προσδοκιων σου. Εισαι διατεθειμενη? καντο. Δεν εισαι? μεινε εκει που εισαι.
2. Η δουλεια αυτη ειναι σκληρη, και πολλες φορες απαιτει τα μεγιστα ενω πληρωνει τα ελαχιστα....(αν δεν σε ριξουν).
3. Το οτι θα φας φεσι και εκμεταλευση σε αυτη τη δουλεια, ειναι τοσο δεδομενο οσο ο ηλιος που ανατελλει το πρωι.
4. Το οτι θα πρεπει να σκληρηνεις σαν χαρακτηρας ειναι τοσο σιγουρο οσο το πρωινο ξυπνημα (Γαλαταδικο)!
5. Το οτι εισαι ο τελευταιος τροχος της αμαξης ειναι γεγονος. Χωνεψε το! Δεν θα πληρωνεσαι για να κανεις προβλεψεις, ουτε για να παραπονιεσαι..... back to work with a smile dear!
6. Το οτι την μια μερα προσλαμβανεσαι δεν λεει τιποτα.....1 μηνας εκπαιδευση ειναι, και μετα περιμενεις υπομονετικα για να αρχισεις να πληρωνεσε απο την πρωτη εμπορικη πτηση!
και τελος......
7. Μη νομιζεις οτι η δουλεια αυτη ειναι ασφαλης! Χλιδα = η εκαστοτε εταιρια εχει λεφτα? Παγιδα για τον πελατη ειναι, μη πεφτεις και συ μεσα!