COMPUTERISE
First-Class-Member
red_fly9":2g3mu3sb said:Η φιλη μου ειχε αγορασει εισητηριο για τις 3/7 στις 08:00
Την ενημερωσαν την Πεμπτη το απογευμα 30/6 (3 μερες πριν) οτι δεν θα πεταξει Κυριακη πρωι 3/7 αλλα Δευτερα 4/7 στις 8:00 αρχικα και Σαββατο 2/7 το μεσημερι την πηραν παλι τηλεφωνο και της ειπαν οτι η νεα ωρα αναχωρησης για τις 4/7 θα ειναι ηταν 02:00 και πεταξε 03:00 με μια ωρα καθυστερηση!
Προσωπικα νομιζω η Ηellenic απεναντι της και δεδωμενοιυ ολα τα προβληματα που υπηρχαν ηταν συνεπεστατη ως προς την εμημερωση των αλλαγων που εκανε..
Tώρα εσύ τελικά μάλλον μας δουλεύεις...
Έστω ότι είσαι από την Χαλκίδα και θέλεις να πας στο Λονδίνο... έχεις κανονίσει τις δουλειές σου ή τις διακοπές σου με γνώμονα ότι θα πετάξεις την Κυριακή το πρωί στις οκτώ... τρεις μέρες πριν φύγεις η συγκεκριμένη εταιρία σε κρεμάει και χωρίς να σου προσφέρει εναλλακτική σου λέει πως θα πετάξεις όχι την Κυριακή στις οκτώ αλλά την Δευτέρα στις οκτώ το πρωί δηλαδή είκοσι τέσσερις ώρες αργότερα... εσύ κανονίζεις λοιπόν να μείνεις το προηγούμενο βράδυ στην Αθήνα πληρώνοντας κανονικά ένα ξενοδοχείο... το Σάββατο το μεσημέρι σε παίρνουν τηλέφωνο και σου λένε δεν θα πετάξεις το πρωί της Δευτέρας αλλά θα πετάξεις τα ξημερώματα της Δευτέρας... πρέπει δηλαδή να ακυρώσεις το ξενοδοχείο που έκλεισες στην Αθήνα και να φτάσεις άγρια χαράματα στο Λονδίνο... όλα αυτά εσύ τα βλέπεις δηλαδή φυσιολογικά ε? και θεωρείς ότι η εταιρία ήταν συνεπής μέσα στην ασυνέπεια της... τι άλλο θα διαβάσω σε αυτό το φόρουμ!!
Να σου πω λοιπόν κι εγώ ένα άλλο παράδειγμα μπας και καταλάβεις τι σημαίνει συνέπεια...
Η Alitalia το Δεκέμβρη του 2008 ήταν διαλυμένη εντελώς... ακύρωνε την μια πτήση μετά την άλλη και οι απεργίες την είχαν γονατίσει... είχα κλείσει ένα one way για Βενετία μέσω Ρώμης... τρεις μέρες λοιπόν πριν πετάξω, με πήραν τηλέφωνο από την Ιταλία και μου εξήγησαν ότι η πτήση μου θα ακυρωθεί... μου ζήτησαν συγνώμη και μου πρότειναν δύο εναλλακτικές λύσεις ώστε να βρίσκομαι στην Βενετία στην ώρα που ΕΓΩ είχα επιλέξει και όχι στην ώρα που βόλευε αυτούς... τους είπα ότι ήθελα να πετάξω μέσω Μονάχου, το κανόνισαν αμέσως, μου έδωσαν τον κωδικό της LH εκείνη την στιγμή, μου ξαναζήτησαν συγνώμη και πράγματι πέταξα κανονικά στην ώρα μου...
Πρόσεξε δεν μίλησα για όποια εταιρία, μίλησα για την Alitalia του 2008, που ήταν ένα κωλοχανίο και μισό... και έρχεσαι εσύ τώρα λοιπόν και μου μιλάς για αεροπορικές εταιρίες και συνέπειες...
Μυαλό εσείς δεν βάζετε... γουστάρετε να πετάτε με πειρατές... βρήκατε το Λονδίνο με τους απίθανους 30€ φτηνότερα, σας κορόιδεψαν, σας ταλαιπόρησαν κι εσείς εκεί... όταν σας τα είπε χύμα ο doc πέσατε να τον φάτε... και λίγα σας έκαναν...την επόμενη φορά που θα σας αφήσουν αμανάτι στο Λονδίνο να δούμε που θα πάτε να κλαίτε...