Hellenic Imperial Airways

• Thread starter Thread starter KOSTAS AGQ
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Εδω ειναι που πρεπει να μπαινεις μεσα και με το παραπανω.Απ οσο γνωριζω και τα πληρωματα ειναι απληρωτα 2 μηνες περιπου.(Για καμπινα μιλαω)

Τυχεροί αυτοί που πετούσαν σήμερα, δηλαδή. Τουλάχιστον έφτασαν στον προορισμό τους. Αλοίμονο κι από αυτούς που έχουν κλείσει εισιτήρια για αύριο, μεθαύριο κ.ο.κ. που όπως φαίνεται ακυρώθηκαν οι πτήσεις αυτών των ημερών και ένας θεός ξέρει τι θα γίνει μ'αυτούς τους επιβάτες.

Μα καλά όλα αυτά, εγώ αυτό που ΑΔΥΝΑΤΩ να καταλάβω είναι πόσο πρόχειρα μπορεί να σχεδιάσεις ένα τέτοιου μεγέθους project που να μην έχεις τα... ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ που χρειάζεσαι όταν φτάνει η ημερομηνία της πτήσης. Δηλαδή έλεος, τσίχλες είναι; Είναι ποτέ δυνατόν να υπολογίζεις τόσο λάθος της ημερομηνίες παραλαβής;

@ tolisven για LGW. Για jfk δεν ξέρω αλλά μάλλον εκεί δεν έχουν πρόβλημα

@ Theoz77 δεν νομίζω να έκαναν με 747 το Λονδίνο... Κυριακή και Τρίτη την έκαναν σίγουρα με charter κάποιας aurelio (υπάρχει τέτοια εταιρεία..?)
Η αλήθεια είναι ότι ούτε αυτοί ξέρουν τι τους γίνεται...

Εχω ακουσει οτι το validation για JFK για τα 747 ειναι για κανα μηνα το πολυ λογω INS.Ισχυει αυτο??Γνωριζει κανεις????

Tα χάλια τους δεν θέλω να τα σχολιάσω...δεν μου προκαλούν καμία έκπληξη... έκπληξη θα ήταν να πήγαιναν όλα καλά... όταν εμείς τα λέγαμε κάποιοι έλεγαν τα δικά τους...

Απλά να συμπληρώσω πως και το Κουβέιτ κόβεται... ούτε καν το παρουσιάζει στην σελίδα τους...

MD-11ER":5o8xuz1l said:
Τους επιβάτες τους τακτοποίησε ο υπεύθυνος της ΗΙΑ με άλλες πτήσεις. Τα εισιτήρια των άλλων εταιριών πληρώθηκαν επιτόπου στα κάουντερ τους.

Αυτό μού θυμίζει παράγοντα ποδοσφαίρου γνωστό και ως Big ΜC ή Αγαπούλα, που πλήρωνε τους παίχτες του σε μετρητά που έβγαζε από πλαστική σακούλα... :roll: Φαντάζομαι η εταιρεία δεν έχει τραπεζικό λογαριασμό;

'Η μήπως...

@ Theoz77 δεν νομίζω να έκαναν με 747 το Λονδίνο... Κυριακή και Τρίτη την έκαναν σίγουρα με charter κάποιας aurelio (υπάρχει τέτοια εταιρεία..?)
Η αλήθεια είναι ότι ούτε αυτοί ξέρουν τι τους γίνεται...
Την Δευτερα ξημερωματα 02:00 που πεταξε η φιλη μου για LGW μου ειπε οτι το αεροσκαφος ηταν καποιας ξενης εταιριας αλλα δεν θυμαμαι ποιας ακριβως...Το εισητηριο επιστροφης της, ειναι για την Πεμπτη 8/7, να δουμε τι θα γινει...

Αγαπητέ φίλε flesland. Είναι έτσι ακριβός όπως τα λες! Με σακούλα κατέβηκε ο κύριος της ΗΙΑ γεμάτη με χρήματα! Έχω απογοητευτεί με αυτή την εταιρία και τα καμώματα της. Θα πρέπει να ντρέπονται. Κρίμα. :(

Ξέρουμε τι θα γίνει με την πτήση της Δευτέρας????Πετάει ένα φιλικό πρόσωπο και άκουσε αυτά που έγιναν σήμερα και έχει ανησυχίσει.... :?

Που να βρείς άκρη με τις Αυτοκρατορικές...... :with: