Hellenic Imperial Airways

• Thread starter Thread starter KOSTAS AGQ
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
george_a":3rhsp0b1 said:
δηλαδή και το Gatwick θα ξεκινήσει με τα 747?

Μέχρι αυτή τη στιγμή (27JUN11 0453Z), το αυτοκρατορικό σύστημα κρατήσεων δείχνει έναρξη πτήσεων από 01JUL με A340.

Code:
THU 30JUN11 ATHENS      /LONDON AREA                        *HT 
1 ATH LGW 01/0800 1010  HT 211 J4 C4 Y4 M4 L4 K4 Q4 S4 UR#340B E
DEPARTURE ATH TERMINAL   / ARRIVAL LGW TERMINAL S               
2 ATH LGW 03/0800 1010  HT 211 J4 C4 Y4 M4 L4 K4 Q4 S4 U4#340B E
3 ATH LGW 04/0800 1010  HT 211 J4 C4 Y4 M4 L4 K4 Q4 S4 U4#340B E
4 ATH LGW 05/0800 1010  HT 211 J4 C4 Y4 M4 L4 K4 Q4 S4 U4#340B E
5 ATH LGW 06/0800 1010  HT 211 J4 C4 Y4 M4 L4 K4 Q4 S4 U4#340B E
6 ATH LGW 07/0800 1010  HT 211 J4 C4 Y4 M4 L4 K4 Q4 S4 UR#340B E

Για να λεμε την αληθεια η αρχικη στην ΟΑ για το Α340-300 περιλαμβανε δυο πτησεις familiarazation...ελπιζω να το εγραψα καλα :D

ΠΧ

Πηγαινες 2 καταπληκτικα Λονδινακια και μετα σε βαζανε μια υπερατλαντικουλα.....
Αν και αυτο το κανανε στην Ολυμπιακη Αεροπορια....το τι κανουνε στην Hellenic δικο τους θεμα οσο αφορα την εκπαιδευση...χωρις παρεξηγηση....
Να σας αναφερω κατι μονο...
Επι εποχης ΟΑ για να βγεις στα 340 επρεπε να περασουν κατ'ελαχιστον 3 - 5 χρονια για ανα αποκτησεις καλη εμπειρια σε θεματα ασφαλειας , {εξυπηρετησης} κλπ///
Αραγε στην Imperial τι γινεται???

SX-Petros":1ysfwfj0 said:
Πηγαινες 2 καταπληκτικα Λονδινακια και μετα σε βαζανε μια υπερατλαντικουλα...
Εκτός κι αν κάποιος έβαζε τους γνωστούς του να "καθαρίσουν" για πάρτη του και να "πάρει" τη Νέα Υόρκη...

SX-Petros":2q2ddd12 said:
Για να λεμε την αληθεια η αρχικη στην ΟΑ για το Α340-300 περιλαμβανε δυο πτησεις familiarazation...ελπιζω να το εγραψα καλα :D

ΠΧ

Πηγαινες 2 καταπληκτικα Λονδινακια και μετα σε βαζανε μια υπερατλαντικουλα.....
Αν και αυτο το κανανε στην Ολυμπιακη Αεροπορια....το τι κανουνε στην Hellenic δικο τους θεμα οσο αφορα την εκπαιδευση...χωρις παρεξηγηση....
Να σας αναφερω κατι μονο...
Επι εποχης ΟΑ για να βγεις στα 340 επρεπε να περασουν κατ'ελαχιστον 3 - 5 χρονια για ανα αποκτησεις καλη εμπειρια σε θεματα ασφαλειας , {εξυπηρετησης} κλπ///
Αραγε στην Imperial τι γινεται???

1ον η πτήση fam ήταν 1!2 σκέλη δηλαδή!!
2ον το βλέπεις λογικό η Hellenic Imperial να περιμένει 3-5 χρόνια για να βάλει το προσωπικό της σε υπερατλαντικές?άσε που στην Ολυμπιακή δεν περιμέναμε τόσο καιρό για να αποκτήσουμε την ανάλογη εμπειρία αλλά επειδή αυτοί που ήταν ήδη στα 340 γκρίνιαζαν μην τυχόν και τους πάρουμε τις πτήσεις!!όταν άρχισαν βέβαια και τα καθημερινά Λονδινάκια με το 340 μία χαρά άρχισαν να εκπαιδεύονται και οι εποχικοί!Δεν είναι θέμα εμπειρίας λοιπόν αλλά θέμα γκρίνιας παλαιώτερων!!οι εταιρείες ανά τον κόσμο εκπαιδεύουν τα πληρώματα τους για τους τύπους των αεροπλάνων που έχουν έτσι ώστε να τους είναι χρήσιμα ανά πάσα στιγμή!

Εμένα,σύντροφοι,με προβληματίζει η (μή) πληρότητα τής πρώτης πτήσης από Αθήνα.25 άτομα στην Y και 7 στήν business είναι tooooo λίγα ακόμα και γιά πρώτη πτήση.Ούτε τα μισά καύσιμα δέν έβγαλε ο Ταλαλάκος.

Μακάρι να βγώ ψεύστης (που έλεγε και ένας καθηγητής μου στο σχολείο),αλλά δέν το βλέπω το δρομολόγιο να κρατά γιά πολύ καιρό.

Πάντως αυτοί οι 25 που πετάξανε στην Y,ούτε στον ύπνο τους δέν φανταζόντουσαν τέτοια μεγαλεία,ολόκληρη σειρά καθίσματα ο καθένας γιά ξάπλα.Χώρια που σίγουρα θα φάγανε και τον άμπακο.

Γιά να δούμε και τί πληρότητα θα έχη η πρώτη πτήση επιστροφής (που υποτίθεται θα φέρη και τους ξενιτεμένους γιά διακοπές στην γενέτειρά τους-ή γενέτειρα τών γονιών τους κλπ κλπ)....

εγώ πιστεύω αυτοί οι 25 πρέπει να είναι πολύ τζογαδόροι για να έκαναν τέτοια κίνηση και να έκλεισα εισητήρια για μία πτήση που κανείς δεν ήξερε αν θα γίνει!!
σιγά σιγά νομίζω θα αυξηθούν..

Hastaroth":3dsvssb7 said:
Εμένα,σύντροφοι,με προβληματίζει η (μή) πληρότητα τής πρώτης πτήσης από Αθήνα.25 άτομα στην Y και 7 στήν business είναι tooooo λίγα ακόμα και γιά πρώτη πτήση.Ούτε τα μισά καύσιμα δέν έβγαλε ο Ταλαλάκος.

Μακάρι να βγώ ψεύστης (που έλεγε και ένας καθηγητής μου στο σχολείο),αλλά δέν το βλέπω το δρομολόγιο να κρατά γιά πολύ καιρό.

Πάντως αυτοί οι 25 που πετάξανε στην Y,ούτε στον ύπνο τους δέν φανταζόντουσαν τέτοια μεγαλεία,ολόκληρη σειρά καθίσματα ο καθένας γιά ξάπλα.Χώρια που σίγουρα θα φάγανε και τον άμπακο.

Γιά να δούμε και τί πληρότητα θα έχη η πρώτη πτήση επιστροφής (που υποτίθεται θα φέρη και τους ξενιτεμένους γιά διακοπές στην γενέτειρά τους-ή γενέτειρα τών γονιών τους κλπ κλπ)....

Έπεσε πολλή δυσφήμιση η αλήθεια είναι. Αν συνεχίσει με τις ίδιες τιμές παντώς, σιγά σιγά θα αυξηθεί η πληρότητα. Τρώγοντας έρχεται η όρεξη που λέμε.

H διαφήμιση δεν ήταν κι ότι καλύτερο,αλλά μην τρελαθούμε κι εντελώς.Τώρα η εταιρία κάνει τα πρώτα της βήματα και κάθε αρχή είναι δύσκολη.Αν δείξουν σοβαρότητα τότε
ο κόσμος θα ανταπεξέλθει και σίγουρα η προσπάθεια θα καρποφορήσει.

HAPPY AND SAFE LANDINGS :great:

theoz77":2yz8qrw3 said:
Έπεσε πολλή δυσφήμιση η αλήθεια είναι.

Διαφωνώ με τη θέση σου και τις προθέσεις σου να βγάλεις την εταιρεία "λάδι". Οι Ελληνικές Αυτοκρατορικές Αερογραμμές ήταν αυτές που έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να αυτο-δυσφημιστούν. Τα παραδείγματα είναι πολλά: όσα και οι σελίδες αυτού του τόπικ.

Hastaroth":2seighn9 said:
Εμένα,σύντροφοι,με προβληματίζει η (μή) πληρότητα τής πρώτης πτήσης από Αθήνα.25 άτομα στην Y και 7 στήν business είναι tooooo λίγα ακόμα και γιά πρώτη πτήση.Ούτε τα μισά καύσιμα δέν έβγαλε ο Ταλαλάκος.φιλε μ κάνεις λάθος η πτήση είχε 200 οικονομική και 6 business και πιστεύω ότι θα παει καλα λίγη υπομονή