Hellenic Imperial Airways

Δεν ξέρω αν παρακολουθείτε η Ελλάδα πάει για πτώχευση ,μπορεί να γίνομαι κουραστική αλλά το ξαναλέω η Ελλάδα πάει στον γκρεμό,δεν θα ξέρουμε αν θα μπορεί το κράτος μας να πληρώνει μισθούς,συντάξεις κ.τ.λ.
Βέβαια οι αυτοκράτορες έχουν το μαγικό ραβδί,θα λυσούν όλα τα προβλήματα και θα σκίζουν τους αιθέρες με τα υπερσύγχρονα αεροσκάφη τους :D :D
Όσο για τα σχόλια ότι έχουμε κακίες κάνω ένα απλό ερώτημα,γιατί δεν υπάρχει τόσο έντονη κριτική και για άλλες ελληνικές εταιρείες που είναι του ίδιου επιπέδου (viking,skywings) και τέλος πάντων που στο καλό είναι οι υπάλληλοι της εταιρείας να μας αντιμετωπίσουν?
Σιωπή,βουβαμάρα απο το προσωπικό της HELLENIC.Οι ίδιοι έχουν απαξιώσει την εταιρεία που δουλεύουν και απλά δουλεύουν εκεί λόγω ανεργίας γιατί άντε να βρεις δουλειά μετά.
Λένε πως η σιωπή είναι χρυσός αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι σιωπή συμβιβασμού και ντροπής(για τα καραγκιοζιλίκια του παρελθόντος) από το προσωπικό της HELLENIC IMPERIAL.
ΜΙΑ ΚΑΚΙΑ ΓΕΜΑΤΟ ΚΑΚΙΑ.

εχουν ξεκινησει η εκπαιδευσεις καμπινας? εννοειτε με τα πληρωματα τα οποια ηδη προυπηρχαν η εγιναν καινουριες προσληψεις cabin crew ? επισης ειχε αναφερθει απο τους εργαζομενους κ υπευθηνους πληρωματος οτι οι εκπαιδευσεις θα γινουν στη jeddah

Belavia":lq3g19u9 said:
...Όσο για τα φαγητά της ΗΙΑ δεν γνωρίζω αλλά στην Αθήνα θα τα προμηθεύεται από Ελληνικό Catering άρα παρασάγγας νοστιμότατο από κέντρο βόρειο Ευρωπαίο catering...

Δεν ξέρω για σένα, αλλά προσωπικά έχω δοκιμάσει παρασάγγας νοστιμότατο βορειοευρωπαϊκό catering τόσο στη Finnair από Ελσίνκι για Νέα Υόρκη, όσο και στη British Airways από Λονδίνο για Αθήνα. Πατατοσαλάτα της Aegean όχι, δεν είχα την τίμη να δοκιμάσω ακόμα.

Οι παρασάγγες σας απέχουν παρασάγγας από το ορθό νόημα της λέξης :mrgreen:

Τώρα που το λες έχεις δίκιο, αλλά...εκεί κόλλησες και εσύ τώρα... :D :D
(Προσωπικά στο αεροπλάνο τρώω [σχεδόν] τα πάντα)

Εξαφανίζω τα πάντα εκτός από την πατατοσαλάτα της Αιγαίου και οτιδήποτε θυμίζει χόρτο.

Greg.CHQ":3hhdak9j said:
....Για να λέμε και την άλήθεια το μεγάλο ποσοστό αεροπορικών κρατήσεων γίνεται απο site ...... αν δεν υπάρχει σε αυτά δύσκολα θα την μάθει ο κόσμος και φυσικά δύσκολα θα πουλήσει θέσεις .....

1.Tο μεγάλο ποσοστό αεροπορικών κρατήσεων ΔΕΝ γίνεται από site.
2.Η εταιρία ΗΙΑ είναι ήδη διαθέσιμη από τα πρακτορικά συστήματα SABRE (από τα μεγαλύτερα και σοβαρότερα) και από το WORLDSPAN – GALILEO.
3.Η εταιρία έχει ήδη αρκετές κρατήσεις.

Ας τους ευχηθούμε μια καλή αρχή και καλές πτήσεις για όλους.

ένα σοβαρό site πάντα βοηθάει. Το κόστος του, σε σχέση με τα ωφέλη, είναι ασήμαντο. Και δείχνει προς τα έξω ένα σωστό image.

Tο μεγάλο ποσοστό αεροπορικών κρατήσεων ΔΕΝ γίνεται από site.

Φυσικά και γίνεται απο site ταξιδιωτικών γραφείων ..... ας μην αναφέρουμε απο εδώ ..... Δυστυχώς σε αναζήτηση μου σε αυτά τα site η ΗΙΑ απέχει....

Μας είπατε πως η HΙΑ υπάρχει στο Sabre γιατί δεν μας λέτε και σε ποια sites δεν υπάρχει;

Y.Γ. AirNewZealand φάε την σαλάτα της Olympic catering και τα λέμε. Νοστιμότατη, πικάντικη.
Αλλά αυτό είναι προσωπικό εάν σου αρέσει το χόρτο.... Εγώ μιλάω γενικά για βόρειο κεντρικό catering. Ή θα επιμείνεις ότι η Swiss σου παρέχει φαγητό, ή ότι η LH προσφέρει γεύσεις FRA-CCS έμεινα νηστικός, ας μας προσέφεραν κανένα λουκάνικο ή κότσι που έχουν νοστιμότατα;..!..; Επίσης έχω φάει κάτι πληρωμένα γεύματα με την airBaltic, Estonian, Blue1 που έκλαιγα τα λεφτά μου. Η τέχνη του catering είναι πολύ δύσκολη, πολλές εταιρείες προσπαθούν να ικανοποιήσουν τις γευστικές συνήθειες των πελατών τους, γι αυτό έχεις περισσότερες ελπίδες να ικανοποιηθείς από ντόπιες εταιρείες παρά από διεθνείς. Εκτός και αν έχεις διεθνή ουρανίσκο.....