Πάντως βλέποντας το SX-BVL, σκέφτομαι μια παράξενη σύμπτωση...
Από μικρός κάνω συλλογή από μινιατούρες αεροσκαφών, κυρίως κλίμακα 1/200. Όταν πρωτοπέταξα με την Hellas Jet ακόμα δεν είχε βγάλει μοντέλλα των αεροπλάνων της υπό κλίμακα (βασικά πωλήσεις ειδών μέσα στο αεροπλάνο δεν είχε ποτέ, αλλά αναμνηστικά με το λογότυπό της υπήρχαν διαθέσιμα μέσω ταχυδρομείου), και έτσι πήρα ένα Α320 σε κλίμακα 1/200 συναρμολογούμενο (Revell νομίζω, δεν θυμάμαι καλά) κανονικά της Air France, και έφτιαξα τα λογότυπα της Hellas Jet στο computer σε διαφανές αυτοκόλλητο χαρτί και το έφτιαξα. Το συγκεκριμένο μοντέλλο (όπως και όλη η σειρά των Α320/Α321 που έβγαζε η εταιρεία) όμως είχε κινητήρες CFM αντί ΙΑΕ. Έτσι, φτιάχνοντας το SX-BVA "Pegasus" υπήρχε η παραφωνία των λάθος κινητήρων...
Αργότερα, η Hellas Jet έβγαλε κανονικά πλαστικά snap-fit μοντέλλα του Α320 της (πάλι το SX-BVA) σε κλίμακα 1/150 όμως, με τους "σωστούς" κινητήρες ΙΑΕ. Έτσι αγόρασα αυτό, και ενώ έλεγα πλέον εκείνο που είχα φτιάξει εγώ να το ξαναβάψω στα χρώματα άλλης εταιρείας, τελικά το κράτησα όπως ήταν...
Και να τώρα που υπάρχει αεροπλάνο Α320 με κινητήρες CFM και πλήρη χρωματισμό της Hellas Jet με την ονομασία "Pegasus" όπως ακριβώς η μινιατούρα που είχα φτιάξει τότε... μόνο που τώρα έχω λάθος νηολόγιο!