Αγαπητή foulitsa καλώς ήρθες στο φόρουμ για να μας ενημερώσεις για την Hellas Airlines .
Αν μου επιτρέπεις είμαι ο πρώτος που δεν είμαι αισιόδοξος για αυτήν την προσπάθεια και εύχομαι να κάνω λάθος. Να ξεκαθαρίσω ότι :
- Δεν είμαι του στρατοπέδου AEGEAN / OLYMPIC
- Ούτε είμαι ένας από τους μη επιλεγμένους της εταιρείας αυτής .
Ειλικρινά είναι αποδεκτό από αρκετούς και εμφανές φυσικά ότι αστοχούν σε θέματα οργάνωσης , σχεδίων & άλλα πολλά . Μακάρι να κάνουμε λάθος ....
Κάνεις δεν αμφιβάλει ότι θα πετάξει αυτή η εταιρεία το θέμα είναι να μην κάνει 2 -3 πτήσεις το θέμα είναι να έχει διάρκεια ... Κάτι που είναι δύσκολο με τις παρούσες οικονομικές συνθήκες .
copilotATR Η Aegean για να είναι στην Star Alliance και parther της LH η όπως αλλιώς θες ονόμασε το απέδειξε σοβαρότητα σαν εταιρεία απέναντι προς το κοινό με σταθερά σχεδία και βήμα βήμα . Σε αρκετά απέτυχε αλλά είναι η πρώτη ιδιωτική εταιρεία στην Ελλάδα με τόση χρονική διάρκεια ως τώρα με πολλές καινοτομίες που λάνσαρε. Αν ο κύριος Βασιλάκης είναι καλός η κακός εργοδότης αυτό είναι σχετικό . Σίγουρα δεν είναι ο μοναδικός στην Ελλάδα. Μην αναφέρουμε μεμονωμένες περιπτώσεις. Η ΟΑ3 κατάληξαν στην συνεργασία διότι είναι δύσκολες εποχές και ο κόσμος δεν ταξιδεύει τα αεροπλάνα δεν γεμίζουν η και αν γεμίζουν είναι με ναύλους P,U,T, K που δυστυχώς οικονομικά δεν βοηθάνε και πολύ ....
Η Hellas Airlines εκπροσωπείται δια του τύπου από τον κύριό Ραλάκη που δυστυχώς δεν πείθει και πολύ για το έργο του .Δεν φταίει αυτός .Δυστυχώς δεν το έχουν όλοι να είναι επικοινωνιακοί και να πείθουν . Στο εξωτερικό τέτοια άτομα χρυσοπληρώνονται για να κάνουν αυτήν την δουλειά είναι ικανά στελέχη και εργάζονται για μεγάλες σοβαρές επιχειρήσεις . Θα μπορούσε λοιπόν η Hellas Airlines να έχει έναν σοβαρό επικοινωνιακό στέλεχος για αυτόν τον ρόλο.Απλά για να ξέρει να μιλήσει και να πείσει τους μελλοντικούς πελάτες , συνεργάτες και κλπ. Δεν νομίζω να είναι παράλογα όλα αυτά αλλά δεν ... Βασικό για κάθε σοβαρή εταιρεία είναι τα χρονοδιαγράμματα και οι στόχοι κάτι που στην παρούσα φάση δεν έχει τηρηθεί .. Εδώ οι τοπικές επιχειρήσεις που είχαν έρθει σε επαφή με την νεοσύστατη Hellas Airlines δεν έχουν πειστεί στα λόγια του κυρίου Ραλάκη . Πολλοί αναφέρουν ότι είναι λόγια και υποσχέσεις πολιτικού και όχι σοβαρού επιχειρηματικού έργου.
Για να μην γίνω κουραστικός O.K. έχουμε μια αντίθετη γνώμη για το μέλλον και την προοπτική της εταιρίας αυτής , εσείς είστε αισιόδοξοι ΚΑΛΑ κάνετε ΜΑΚΑΡΙ να κάνουμε λάθος . Το λάθος μας θα το παραδεχτό εγώ προσωπικά εφόσον την δω 2 χρόνια σε πλήρη πτητική λειτουργία και σε συνεχεί ανάπτυξη . Ωστόσο επριτέψτε μου να έχω διαφορετική εκτίμηση των πραγμάτων ..
Με φιλική διάθεση και χωρίς προδιάθεση για προσωπικές αντιπαραθέσεις ....