Hellas Airlines!

Ναι και για αυτό η σύγκριση είναι ούτως ή άλλως άκυρη. Αλλά και όταν ξεκίνησε η Α3 δεν είχε καμιά σχέση με την ιστορία της Hellas Airlines και το θέατρο του παραλόγου.Υπενθυμίζω ότι είχε ξεκινήσει με πτήσεις VIP, μετά έφερε τα Avro και μετά συγχωνέυτηκε με την Cronus. Λογικές κινήσεις και σε μια άλλη εποχή. Δεν ξέρω αν τα Α320 είναι καλή ιδέα αλλά και όλα τα άλλα για τα γεωργικά προϊόντα, τον Βόλο που δεν θα εξυπηρετεί τον Βόλο αλλά την Αθήνα, τα livery με copy paste και το μπέρδεμα της Hermes, δεν υπόσχονται πολλά.

Ας μας διαψέυσει αν μπορεί, θα ήταν χαρά μας. Εδώ θα είμαστε και θα το δούμε, αν μην ανησυχεί κανένας από αυτούς που σκίζουν τα ρούχα τους τώρα.

δεν με απαντησε ο συμφοριτης γιατι τον αποκαλει προεδρο?

εγω θα τον αποκαλω βασιλακη καιλα

ρε τι μπελα εχω βρει με σας.να σας πω οτι ΔΕΝ ειμαι εκπρoσωπος τυπου της hellas,και ουτε βεβαια ο φαλακρος πρακτορ Α3 κατα την υποψια του volos.ειμαι ομως σιγουρος οτι αρκετοι απο εσας εχετε ''καποιου τυπου σχεση''με την αιγ(ι)ου.λοιπον οπως εγραψα ο βασι-λα-λακης(φιλε αλεχ96)δεν ειναι και τοοοοοοσο μαγκας, απλα του κατσε...ποιο πλαν και τριχες εχουν στην Α3?κανουν την χαμαλοδουλεια στην LH,κυριως απο τοτε που εφυγαν απο την Θεσσαλονικη.παθητικο εχουν λετε 1 η 3 χρονια?για ψαξτε το!!!οσο για σενα χχχ(αγαπημενη,εκρηκτικη και σκληρα εργαζομενη σε ενα κλαδο που εχει δουλεια ακομα)πηγαινε μια βολτα στα 2 μεγαλα αεροδρομια και δες τον κοσμο που πεταει.χαμος γινεται.εξαλου το βλεπεις στα γραφεια που δουλευεις.το τρελο με σας ειναι οτι εχετε τετοιο παθος για την HELLAS που μου προκαλει υποψιες.φανταστειτε ειναι ΜΟΝΟΝ μια ιστοσελιδα και ενα fb.τι θα γινει οταν με το καλο αρχισουν οι πτησεις?θα προσπαθησετε να καταριψετε κανενα airbus?φιλια αγαπουλες

Τότε θα απειλήσουμε να κρατήσουμε την αναπνοή μας...

:with:

ΥΓ: φαντάζομαι τον Ραλλάκη να πάει στην Airbus, να αγοράζει 25 Α320 και να τους λέει για την πληρωμή: ''Και αν μου κάτσει;;'' :wall:

Συγνώμη αλλά δε κρατιέμαι!
Αν συνεχίσεις έτσι,copilotATR,θα ξεπεράσεις σε γραφικότητα το Γιώργο το Μάναρη!

Πολλά μπερδέματα ....

:arrow: πάντως από έγκυρους κύκλους ακούγεται ότι ήδη έχουν κλείσει τετραόροφο κτίριο κοντά στην Νέα Αγχίαλο δηλ., στον Αλμυρό Μαγνησίας όπου εκεί θα γίνει κι η σχολή πιλότων μελλοντικά, (εκτός από τα γραφεία που υπάρχουν στο Βόλο), κι εκεί θα δουλεύουν αρκετά άτομα.

:arrow: Αυτοί που θα ξεκινήσουν μαζί με την εταιρία ο μισθός τους θα είναι από 10 ~ 19 ευρώ την ώρα μικτά (οι ωρομίσθιοι {έγκυρο}...) εκτός από τους αεροσυνοδούς που θα δουλεύουν 20 ώρες την εβδομάδα, και θα πληρόνονται ... ξέρετε ... αναλόγως. Θα υπάρχουν και υπερωρίες καλό !!!!

:arrow: Είπαμε επίσης ότι από ΕΠΕ γίνεται Α.Ε. μέχρι τα Χριστούγεννα περίπου με κεφάλαιο νομίζω 100.000 ευρω.

:idea: Ο ίδιος ο πρόεδρος λέει ότι ΔΕΝ είναι ο Ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης εταιρίας .... κι ότι είναι ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ !!!

Ακούστε εδώ τη δηλώνει ο ίδιος ......

http://yourlisten.com/channel/content/1 ... es_Grafeia

Αν δε θέλεις ή δε μπορείς να αντιληφθείς ό,τι δεν έχει άδεια πτητικής εκμετάλλευσης,δεν έχει αφη και ο ίδιος εξήγγειλε "συνεργασία",δηλαδή χρήση των αφων της HERMES,δε σου φταίει κανένας για τη τύχη σου.
ΥΓ: Στην αρχή είχε στην ιστοσελίδα του συνδέσεις των εταιρειών τοπικών προϊόντων με τις οποίες έλεγε ό,τι συνεργάζοταν.
Τώρα,δεν έχει.Εκτός από τους αστεεισμούς που κάνουμε σχετικά με όσα γράφονται στο forum,η πραγματικότητα είναι συγκεκριμένη.Οι αεροπορικές εταιρείες δε γίνονται έτσι.Και όταν γίνονται έτσι,αποτυγχάνουν.Τα ίδια λέγαμε για την Athens και επαληθευτήκαμε.Διάβασε τις αναρτήσεις.

Ευxη ολων μας ειναι η εταιρεια να πεταξει και να εχει μια συνεχεια.

Αλλα για να γινει αυτο θα πρεπει να κοπουν τα πολλα ''ΘΑ'',θα πρεπει τα λογια να συμβαδιζουν με τις πραξεις και να φτιαξουν ενα πλανο το οποιο θα στεκει και θα ειναι πραγματοποιησιμο.

Μεχρι στιγμης βλεπουμε μονο λογια και καθολου πραξεις.
Μακαρι λοιπον να περασουμε στις πραξεις γρηγορα μπας και παμε κανενα ταξιδακι.

Αγαπητή foulitsa καλώς ήρθες στο φόρουμ για να μας ενημερώσεις για την Hellas Airlines .

Αν μου επιτρέπεις είμαι ο πρώτος που δεν είμαι αισιόδοξος για αυτήν την προσπάθεια και εύχομαι να κάνω λάθος. Να ξεκαθαρίσω ότι :
- Δεν είμαι του στρατοπέδου AEGEAN / OLYMPIC
- Ούτε είμαι ένας από τους μη επιλεγμένους της εταιρείας αυτής .
Ειλικρινά είναι αποδεκτό από αρκετούς και εμφανές φυσικά ότι αστοχούν σε θέματα οργάνωσης , σχεδίων & άλλα πολλά . Μακάρι να κάνουμε λάθος ....
Κάνεις δεν αμφιβάλει ότι θα πετάξει αυτή η εταιρεία το θέμα είναι να μην κάνει 2 -3 πτήσεις το θέμα είναι να έχει διάρκεια ... Κάτι που είναι δύσκολο με τις παρούσες οικονομικές συνθήκες .
copilotATR Η Aegean για να είναι στην Star Alliance και parther της LH η όπως αλλιώς θες ονόμασε το απέδειξε σοβαρότητα σαν εταιρεία απέναντι προς το κοινό με σταθερά σχεδία και βήμα βήμα . Σε αρκετά απέτυχε αλλά είναι η πρώτη ιδιωτική εταιρεία στην Ελλάδα με τόση χρονική διάρκεια ως τώρα με πολλές καινοτομίες που λάνσαρε. Αν ο κύριος Βασιλάκης είναι καλός η κακός εργοδότης αυτό είναι σχετικό . Σίγουρα δεν είναι ο μοναδικός στην Ελλάδα. Μην αναφέρουμε μεμονωμένες περιπτώσεις. Η ΟΑ3 κατάληξαν στην συνεργασία διότι είναι δύσκολες εποχές και ο κόσμος δεν ταξιδεύει τα αεροπλάνα δεν γεμίζουν η και αν γεμίζουν είναι με ναύλους P,U,T, K που δυστυχώς οικονομικά δεν βοηθάνε και πολύ ....

Η Hellas Airlines εκπροσωπείται δια του τύπου από τον κύριό Ραλάκη που δυστυχώς δεν πείθει και πολύ για το έργο του .Δεν φταίει αυτός .Δυστυχώς δεν το έχουν όλοι να είναι επικοινωνιακοί και να πείθουν . Στο εξωτερικό τέτοια άτομα χρυσοπληρώνονται για να κάνουν αυτήν την δουλειά είναι ικανά στελέχη και εργάζονται για μεγάλες σοβαρές επιχειρήσεις . Θα μπορούσε λοιπόν η Hellas Airlines να έχει έναν σοβαρό επικοινωνιακό στέλεχος για αυτόν τον ρόλο.Απλά για να ξέρει να μιλήσει και να πείσει τους μελλοντικούς πελάτες , συνεργάτες και κλπ. Δεν νομίζω να είναι παράλογα όλα αυτά αλλά δεν ... Βασικό για κάθε σοβαρή εταιρεία είναι τα χρονοδιαγράμματα και οι στόχοι κάτι που στην παρούσα φάση δεν έχει τηρηθεί .. Εδώ οι τοπικές επιχειρήσεις που είχαν έρθει σε επαφή με την νεοσύστατη Hellas Airlines δεν έχουν πειστεί στα λόγια του κυρίου Ραλάκη . Πολλοί αναφέρουν ότι είναι λόγια και υποσχέσεις πολιτικού και όχι σοβαρού επιχειρηματικού έργου.

Για να μην γίνω κουραστικός O.K. έχουμε μια αντίθετη γνώμη για το μέλλον και την προοπτική της εταιρίας αυτής , εσείς είστε αισιόδοξοι ΚΑΛΑ κάνετε ΜΑΚΑΡΙ να κάνουμε λάθος . Το λάθος μας θα το παραδεχτό εγώ προσωπικά εφόσον την δω 2 χρόνια σε πλήρη πτητική λειτουργία και σε συνεχεί ανάπτυξη . Ωστόσο επριτέψτε μου να έχω διαφορετική εκτίμηση των πραγμάτων ..

Με φιλική διάθεση και χωρίς προδιάθεση για προσωπικές αντιπαραθέσεις ....

;)

Ανυπομονώ να περάσουν οι μέρες για να κάνω online κράτηση! Έμειναν μόνο 2875 μερούλες! :laola: