Από ότι γνωρίζω και εγώ πρέπει να υπάρχουν δύο. βέβαια επειδή εδώ είναι Βαλκάνια, πολύ αμφιβάλλω αν ποτέ γίνουν κυβερνήτες από συγκυβερνήτες. Δεν ξέρω τι γίνεται με την αεροπορία στρατού. Πάντως στο Πακιστάν (ναι, στο Πακιστάν!) υπάρχουν γυναίκες πιλότοι στην πολεμική αεροπορία, δεν ξέρω και που αλλού, για να μη μιλήσουμε για άλλες χώρες. Γενικά μιά προκατάληψη υπάρχει.Πάτε και στο You Tube,κάπου στις πτ΄σηεις της Lufthansa δείχνει μιά γυναίκα πιλότο. Πρέπει να υπάρχουν και αλλού.
Το δικό μου όνειρο ήταν να γίνω και εγώ πιλότος αλλά στην εποχή μου και με τις συνθήκες που επικρατούσαν στην οικογένειά μου δεν ήταν εύκολο. Τότι έπρεπε να πάς στην Αμερική η στην Αγγλία, λόγου χάριν, να ξοδέψεις ένα σωρό λεφτά κλπ. και ήδη είχα επιλέξει ακαδημαική καριέρα.
Ωστόσο επειδή ποτέ δεν είναι αργά, αν ξέρει κανείς καμιά αερολέσχη στο νομό Μαγνησίας (Βόλος) ή άλλη λύση θα ήταν ευπρόσδεκτος.
Ένα από τα παιδιά μου, η κόρη μου, 16-17 ετών, ίσως με λίγη ενθάρρυνση πραγματοποιήσει το "όνειρο". Στην Ελλάδα έχουμε τέτοιες ευκαιρίες; Διάβασα για τη σχολή της Ρόδου, δεν ξέρω όμως τα έξοδα και τις ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης. Εσείς οι άλλοι φίλοι, τι λέτε;
Η πρώτη γυναίκα στην ΟΑ πάντως ήταν η Σοφιάννα Καράμαλη και όχι Καραμανλή.