Flightinstict
Economy-Class-Member
πω μη μου λες για αποστρατους... Να τους βρασω κι αυτους και τις χιλιαδες ωρες τους
Καλά εσύ "Flightinstict"αφού πήρες πτυχία σε Αμερικές και Καναδάδες (ελικόπτερο),πότε πρόλαβες και βάσει ποιόν εμπειριών σου ''βράζεις'' όλους τους απόστρατους?Εσύ τι συνολική πτητική εμπειρία έχεις και μιλάς σαν τον Ριχτχόφεν??Και τέλως πάντων τι γνωρίζεις εσύ που δεν γνωρίζουν ''οι απόστρατοι με τις χιλιάδες ώρες''?Flightinstict":5loo0svp said:πω μη μου λες για αποστρατους... Να τους βρασω κι αυτους και τις χιλιαδες ωρες τους
Μόλις τώρα έβαλες 2 διαφορετικά πράγματα στο ίδιο καζάνι. Άλλο πράγμα μου παίρνει τη δουλειά και άλλο πράγμα δε μου αρέσει η νοοτροπία του. Όσο για το πρώτο δικαίωμα του είναι να πετάει με F-16 το πρωί και με Cessna 150 το απόγευμα. Εσύ τι προτείνεις; Να βγάλει κανονισμό η ΥΠΑ και να λέει όσοι πετάνε F-16 απαγορεύεται να πετάνε Cessna; Όσο για το δεύτερο περί νοοτροπίας όποιος αγαπάει το αεροπλάνο δε διαχωρίζει εργοδότες, σχολές, πολεμική αεροπορία, πολιτική αεροπορία, F-16 και Cessna. Αρκεί να πετάει...Flightinstict":3o7338oj said:Δεν έχω πρόβλημα με την εμπειρία τους. Με τη νοοτροπία τους έχω. Τι δουλειά έχει ένας χειριστής καμποσων χιλιάδων ωρών σε μαχητικά κλπ να κατεβαίνει για 30 ευρωπουλακια την ώρα στα Μεγαρα να εκπαιδευει στερώντας το μεροκάματο νέων παιδιών; Τίμα το πτυχίο, τη στολή, τους τύπους και τις ώρες σου ρε....