Για πρόστιμο 50.000 ευρώ ημερησίως μας πάει ο Μπαρό

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
seven4seven":3q9tp3vm said:
ενταξει μαζεψανε λιγα χρηματα να ξεχρεωσουν κανενα Αιρμπας....αλλα ο κοσμος τι λεει? Η αυξηση στις πληροτητες των ΟΑ κατα 6% σε σχεση με τον εγχωριο ανταγωνισμο εδωσε το μηνυμα εκει πρεπει.

...ενω η αυξηση 6% στην κινηση αποφερει εσοδα για να ξεχρεωθει κανενα Χολαδικο, ε? Οπως μπορει ο καθενας, φιλε μου... Καινουρια Αιρμπας ο ενας, παρταλια νοικιαρικα 733 ο αλλος. Η επιλογη ειναι στον κοσμο, και αυτο μετραει.

Αυτο λεω και εγω.....η μια "παρταλια"¨ που δεν επεσε κανενα ομως.....και η "αλλη" συνεργασια στο παρελθον με ΗΛΙΟΣ ,,,,,,,,Πανω απο ολα η ασφαλεια!!!!!! :wall:
Φιλικα .....

chrispilot":cb4bprc6 said:
Πολλες φορες δεν ειναι κριτηριο μονο η τιμη του εισιτηριου , αλλα και το αισθησμα ασφαλειας που προκαλει η καθε εταιρεια στον κοσμο . Προσωπικα κοιταζω παντα το δευτερο!,,,καλησπερα σας.... :great:

Οι συγκρίσεις σε έναν τομέα γίνονται επί ομοειδών πραγμάτων.Άρα η σύγκριση τιμής θα γίνει μεταξύ πτήσεων απευθείας ή με μια στάση,μεταξύ ασφαλών εταιρειών.Δε συγκρίνεις τις τιμές Ο.Α με Agola air.Και η Ο.Α και η Α3 είναι ασφαλείς εταιρείες,αλλά σε πολλές πτήσεις η τιμή είναι υπέρ της Ο.Α.

Επιτρεψτε μου να αφιβάλλω και να φοβαμαι για την ασφάλεια της Α3.....εχουν γινει χοντρα περιστατικα τα οποια δεν ειδαν το φως της δημοσιοτητας...οσοι εχουν να κανουν με το αεροπορικο εργο γνωριζουν τι εννοω. "Βουλώνοντας" τα στοματα των επιβατων με ενα "δωρεάν" (τους φορους τους πληρωνεις και παλι) εισιτηριο δεν πιστευω πως ειναι σωστη αντιμετωπιση...καλα τα εισιτηρια αλλα δεν ειναι λυση.. Συγγνωμη που βρεθηκα εκτος θεματος.
Φιλικα...

Καλα, με τετοια αντικειμενικα σχολια, εγω το αφηνω εδω το θεμα. Απλα βγαλτε τις παρωπιδες που σας κανουν να βλεπετε απο το ενα ματι Ο και απο το αλλο Α, και δειτε τα πραγματα αντικειμενικα (λεω,εγω τωρα...).

Δεν λέει άλλο το θέμα. Άλλο ένα θέμα στην κατηγορία αυτή που πρέπει να κλειδωθεί! Μπράβο ... :wall:

@chrispilot
Αφού γνωρίζεις (όπως λες) τότε πάνε και κάνε μια καταγγελία επώνυμα στον εισαγγελέα, στην ΥΠΑ και σε όλους τους αρμόδιους.
Κι εγώ πίσω από την ανωνυμία μου (που λέει ο λόγος) μπορώ να γράψω πολλά.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.