docORL
Business-Class-Member
- Περιοχή
- in the cockpit...
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- OAL
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGTT
Εχω στα χερια μου το δελτιο τυπου του ΛΑΟΣ, σχετικα με επερωτηση που ειχε κατατεθει προ των Χριστουγεννων, στην Ευρωβουλη, απο τον ευρωβουλευτη κ. Γεωργιου (ΛΑΟΣ), κατα του Μπαρω, σχετικα με την σταση της επιτροπης για το γνωστο θεμα της ΟΑ.
Εκπληκτος διαβαζω, μεταξυ αλλων, οτι "οι Ελληνικες αρχες δεν εχουν ζητησει απο την Επιτροπη αδεια για την καταβολη των ποσων που εχουν επιδικαστει ως αποζημιωσεις απο το διαιτητικο δικαστηριο".
Επισης οτι "οι Ελληνικες αρχες, δεν εχουν παρασχει στην Επιτροπη πληροφοριες για το πως θα μπορουσε να εφαρμοστει ο νομος αυτος (σσ 1982/1990), στην περιπτωση της ΟΑ".
Μου δινεται η εντυπωση λοιπον,οτι ο Μπαρω, αποκαλυψε αθελα του, τις προμελετημενες ενεργειες της κυβερνησης, που εχουν στοχο την απαξιωση της ΟΑ.
Μηπως τελικα ειμαστε ολοι μας, πολιτες μιας "μπανανιας"?
Εκπληκτος διαβαζω, μεταξυ αλλων, οτι "οι Ελληνικες αρχες δεν εχουν ζητησει απο την Επιτροπη αδεια για την καταβολη των ποσων που εχουν επιδικαστει ως αποζημιωσεις απο το διαιτητικο δικαστηριο".
Επισης οτι "οι Ελληνικες αρχες, δεν εχουν παρασχει στην Επιτροπη πληροφοριες για το πως θα μπορουσε να εφαρμοστει ο νομος αυτος (σσ 1982/1990), στην περιπτωση της ΟΑ".
Μου δινεται η εντυπωση λοιπον,οτι ο Μπαρω, αποκαλυψε αθελα του, τις προμελετημενες ενεργειες της κυβερνησης, που εχουν στοχο την απαξιωση της ΟΑ.
Μηπως τελικα ειμαστε ολοι μας, πολιτες μιας "μπανανιας"?