Frequency scanner / AirBand

• Thread starter Thread starter enannos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
stamatakas":3kznj2m6 said:
se sxesi me tin eksoteriki keraia pou sou elega ksexasa kati: mpori sta megala astika kentra (ATH, SKG) na sou dini xirotero sima epidi eki exi polles paremvoles kai stathmous ktl, diladi tha enisxii to noise kai oxi to sima, (toulaxiston ego stin athina auto epatha), eno stin eparxia ine mia xara.

Υπάρχει ένα φιλτράκι που μπορεί κανείς να παρεμβάλλει μεταξύ scanner και εξωτερικής, το οποίο κόβει τελείως τις παρεμβολές απο τις αρμονικές των ραδιοφωνικών σταθμών. Δέν το έχω δοκιμάσει, και ούτε ξέρω τιμές κλπ αλλα μάλλον θα αξίζει τον κόπο! Το μέγεθός του είναι λίγο μεγαλύτερο απο 9βολτη μπαταρία, με είσοδο επάνω και έξοδο κάτω.
Το έχει χρησιμοποιήσει κανένας φίλος απο εδώ να μας πεί εντυπώσεις???

ΟΚ ευχαριστω πολυ.
Για την ωρα να αναφέρω οτι απλα παρουσιάζει πρόβλημα επειδή μένω στην Σαλαμίνα σε περιοχή που γύρω-γύρω έχει βουνα.Σήμερα ανέβηκα σε ένα λόφο και έπιανε μέχρι την Μήλο!Για την ώρα πάντως και για τον υπόλοιπο μήνα που θα είμαι εδώ,για να ακούσω στο σπίτι μου έστω και το ATIS του LGAV,"κοτσάρω" την κεραία της NOVA στο scanner(!!!) και πιάνει τέλεια! :evil: :evil:

χεχε...
ευχαριστώ και πάλι.

GP707":2kqdkth0 said:
Αν η διευθυνση της worldaerodata ειναι σωστα ενημερωμενη, τοτε το αποφευγουμε για το airliners και χρησιμοποιουμε αυτην.

Οι πληροφορίες αυτές βασίζονται στις αντίστοιχες εκδόσεις των Defense Mapping Agency (DMA), National Imagery and Mapping Agency (NIMA), και National Geospatial-Intelligence Agency (NGA), με τις οποίες είναι εφοδιασμένες και τα αεροδρόμια ανά τον κόσμο (MAIP). Τα δεδομένα της σελίδας ανανεώνονται κάθε μήνα και δεν υπάρχει κάτι άλλο πιο ακριβές. Σχετικά με την Ελλάδα, τα στοιχεία είναι προφανώς πιο ακριβή από αυτά του site της Υ.Π.Α. (ypa.gr) ή του site των EN.H.M.A.E.K (hcaa-eleng.gr) :wink:

Ξέρει κανείς αν επιτρέπεται να έχει κάποιος scanner στην Ελλάδα?

εχουμε ξαναπει οτι φυσικα και επιτρεπεται αρκει να ειναι μονο δεκτης και οχι πομπος. Scanners εχει η μιση Ελλαδα, οχι απαραιτητα αεροπορικων συχνοτητων :wink: !!!

Alex-LGSA":18rip94i said:
Λοιπόν, η πρώτη μου ερώτηση είναι αν υπάρχει καμια σελίδα με τις συχνότητες στην ευρώπη?? Η έστω ελλάδα γερμανία...τις αλλάζουν μετά από ένα χρονικό διάστημα??

Μιας και εισαι Γερμανια (sic), δωσε στο Google "flugfunk" και θα παθεις σοκ.. ;) (ca. 190.000 hits! το λινκ υποθετω οτι λειτουργει μονο με ΦιΦι, μιας και το ΙΕ το εχω στειλει ... ;) )

-EDIT-

Στοιχεια για EDDM και αλλες πολεις (Μονο Γερμανια... :( )

βοηθεια

ρε παιδια σημερα πηγα να ρωτησω για σκανερ αλλα το παιδι δεν ηξερε τιποτα του λεω:γεια σας ηρθα να ρωτησω για frequency scanner και μου λεει αστο θα βρεις το μπελα σου,του λεω γιατι??????λεει:νομιζεις οτι ειναι νομιμο να εχεις παρεμβολεα ρανταρ στο αυτοκινητο σου?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

τελος παντων οταν καταλαβε στα ελληνικα μου ειπε οτι δεν προκειται να πιανω καλα γιατι τα ραδιοκυματα ειναι επιφανειας και πρεπει να εχεις οπτικη επαφη και κατι τετοια και εφυγα αφου μου ειπε οτι θα πεταξω τα λεφτα μου αφου δεν θα πιανω τιποτα.

Αποφasisa να το αγορασω απτο ιντερνετ

http://www.thiecom.de/shop1/index.html

ειναι καλο???θα πιανει αεροπορικες συχνοτητες?

Δεν το βλέπω στη σελίδα.Γράψε μάρκα και μοντέλο

w

alinco DJX3ED
0.1 bis 1299,995 MHz

98 euro
τα εκσοδα μεταφορας ειναι 10ευρω?

Θα σου προτεινα το UBC30XLT, UNIDEN Bearcat Handscanner (59,-EUR + p/p) το οποιο σκοπευω και εγω να αγορασω (απο το ιδιο το μαγαζι μαλιστα.. :oops: )